Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:40:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 10 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 10 част (Прочетена 155389 пъти)
Rapunzel
Професор
Отг: Булченски рокли - 10 част
«
Отговор #195 -:
май 24, 2009, 10:11:35 »
mucito
роклята ти стои чудесно и много ми харесва, не знам дали е така но долната част изглежда много нежна, ефирна и лека, сигурно ще ти е много удобно да танцуваш.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #196 -:
май 24, 2009, 11:26:20 »
Еййййй,моничета,роклите ви са супер,толкова се радвам като видя рокли,избрани с вкус,и двете рокли са много изискани.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #197 -:
май 24, 2009, 16:41:48 »
Cinderella трябва да отбележа че роклята ти е супер./вече няколко пъти влизам да ти я гледам
/ с нея си като истинска пепеляшка.
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #198 -:
май 24, 2009, 17:24:24 »
Цитат на: mariana_popova в май 24, 2009, 17:19:20
в M tyler какви са цените
Това, което гледах почваше от 1300 нагоре.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #199 -:
май 24, 2009, 17:49:51 »
нали момичетата казваха, че старите колекции ги има от по 800-900лв? Защо 1300?
Между другото, аз бх питала преди, но не ми отговориха, дали е вярна тази закономерност, че от ноември до към февруари има намаления на вече изтичащите колекции. Може би тогава затова са такива цените, а сега като вече са новите колекции са по-високи.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #200 -:
май 24, 2009, 20:26:36 »
Bubka, РОКЛАТЯ ТИ Е СТРАХОТНА!!!
Отдавна следя подготовката за твоята сватба, тъй като и моят човек е от Казанлък, където ще се проведе вашият празник и си ми един вид "слабост" тук.
ЧЕСТИТО!!!
«
Последна редакция: май 25, 2009, 06:27:35 от lunno_momiche
»
Активен
milenkataa
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #201 -:
май 24, 2009, 21:33:58 »
Здравейте!Искам да споделя и моя проблем с ушиването на булчинската ми рокля.На 24.03.09г. ми взеха проба за роклята-ОК.На 24.04.09 трябваше да ми се обадят да отида на проба-не се обадиха аз званях и настоявах,разбрахме се за след Великден-ОК.Роклята която аз избрах беше шампанско на цвят,воал и торбичка даже момичето от магазина ми беше отрязъла от връските около 1см та като си купувам аксесоарите да се съобразявам с цвета на роклята.Сватбата ни е на 31.05.09 това те го знаят,знаят също че аз не съм от града,делят ни около 600км/не искам да изпадам в подробности все пак има човещина в мен/,обещаха да изпратят роклята до 15-20.05 в Софийския им магазин и аз да отида от там да я взема,не стана те вече нямали там магазин,после ми казаха че ще я пратят при тяхни колеги и това не стана,накрая след постоянно зънене и лъжи на 23.05/осем дни преди сватбата/ми казаха че човек от фирмата ще дойде да ми я даде лично.Дадоха ми я в найлонови чували от багажника на колата,но тва майната му,цвета беше БЯЛ,воала БЯЛ,торбичката и тя.Това го прави фирма, която е от 15 години сред уж най-добрите.Имат магазини във Варна и Русе роклите ги шият в Русе.Обадих се веднага на собственичката а тя с голямата си наглост ми отговори да и званна на другия ден че сега била уморена.Толкова дълго чакам този ден с такава радост ходих напред-назад а те буквално се изподиграха с мен и това че от толкова много хиляди фирми избрах точно тях.Всичко за сватбата е купено в шампанско само роклята на булката е бяла,дори шаферчетета са шампанени,за младоженеца се сещате че и той се беше съобразил с мен,сватбата ни е след седмица или по-скоро излагацията.800лв.ми струват всичките БЕЛИ неща,чувствам се отвратително,смешно.тъпо и ааааааааааааа ужас.Не си поръчвайте нищо по поръчка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #202 -:
май 24, 2009, 21:53:48 »
Ужас! много съжалявам, че така са ти съсипали роклята и мечтата за твоята сватба! Постарай се да се настроиш, че е красива и все пак е най-важното да си усмихната и всичко ще е прекрасно. Аз пък не искам да съм в един цвят с шаферките и със сигурност те ще са различни - ми няма да ходят покрай мен множество малки копия на булката, я
Купете набързо една риза или нова вратовръзка и се зареди с положителна емоция!!! Не знаеш дали няма да стане "всяко зло, за добро!"
Успех и ти пожелавам страфотна сватба!!!
П.С. За да не патим и ние така е добре да кажеш коя е тази фирма!
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
«
Отговор #203 -:
май 24, 2009, 22:11:27 »
Аз си взех моята рокля, чудесна е, нямам никакви забележки.
Ушита е по мой модел, свален от Интернет. Просто съм очарована - качествено обслужване и роклята е чудесна. А и е шита на Пиротска, четох че там салоните не ставали за нищо. Е аз съм доволна
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
«
Отговор #204 -:
май 24, 2009, 22:22:34 »
Моята рокля също е от американски сатен. Жената, коята ми уши роклята - каза, че ако се намачка няма проблем да се изглди със слаба ютия. Другото, което ми каза е, че в зависимост от плата - начините, по които се глади са различни. От по твърдите, леко намачки платове се изглаждат от парата след баня. Аз моята ще я съхранявам на гардероба на сестра ми, че в нас не може. Милото ще я види. Дано не се намчка много.
Успех на всички. Да имате най-красивите рокли и да сте най-сияещи от щастие
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #205 -:
май 25, 2009, 09:20:13 »
milenkataa много съжалявам че се е получило така. за съжаление има много некоректни фирми на нашия пазар. аз също като теб си поръчах роклята от разстояние 600 км. имаше даже мнения на момичета от форума че фирмата е несериозна и няма да мога да се оправя с тях./фирмата е Контеса-Варна/ . Обаче се оказа че са много точни и изпълниха всичко на време. Роклята стана по-добре отколкото си я представях. Пускам снимки да видите.
DSC06177.jpg
(57.71 KB, 397x761 - видяно 249 пъти.)
«
Последна редакция: май 25, 2009, 09:41:30 от tsvet_3
»
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #206 -:
май 25, 2009, 09:20:52 »
и отзад
DSC06176.jpg
(58.65 KB, 397x777 - видяно 256 пъти.)
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #207 -:
май 25, 2009, 09:28:38 »
Миленка, много неприятно е това, но, както казва Амелия, преболедувай си го за ден два, спретнете младоженеца в тон - ризата му ако е шампанско да е беличка, иначе всеки друг цвят не би трябвало да стои по-лошо до бяла рокля, вместо до шампанена. И си избий от главата нещата за излагацията!!! Няма такова нещо. Просто ще блестиш на фона на шаферчетата. Ако обувките ти не са от плат - нямаш проблем. За чантичка не разбрах дали ще имаш, ако не е бяла - просто я остави, всички казват, че им е пречела. И ще бъдеш прекрасна. А между другото си изискай поръчката на роклята, на която пише шампанско и ги накарай да ти върнат парите. Заслужаваш напълно безплатна рокля при такава излагация от тяхна страна. И да те успокоя, освен някоя скорошна булка, никой друг няма да забележи, че панделката на антената на колата е шампанско, а булката е бяла. По-неприятно щеше да е всичко да е бяло, а ти шампанско. Сега просто ще си блестиш
, и от щастие също
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #208 -:
май 25, 2009, 09:29:53 »
Миленка
, много съжалявам
Но, както са писали момичетата по-горе, не се знае дали не е за хубаво. А и какво като шаферките ще са в цвят шампанско? Само младоженеца да е в тон, а те мъжете бързо могат да изберат костюм, така че се успокой, миличка :good_luck:Пусни снимки да те видим, ако може
Цвет
, роклята ти стои като излята!
Браво, браво! Но и фигурата ти е супер, това допринася
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #209 -:
май 25, 2009, 09:44:50 »
много благодаря за комплимента. кумата ми каза че отпред ми стояла странно роклята
и аз се притесних, защото не виждам нищо странно. milenkataa момичетата са прави. сигурна съм че изглеждаш прекрасно в бялата рокля. аз също исках шампанско, но като облякох бялата разбрах че това е цвета за мен. всичко ще е наред. не позволявай нищо да ти разваля сватбения ден.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...