Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:35:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155384 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #180 -: май 22, 2009, 00:10:22 »

извинявай, объркала съм!
От този сайт може ли дасе правят поръчки за Бг? И колко, ако не е неудобно да попитам, ти излезе роклята? Защото след всичко, което изчетох и разгледах, вече обмислям и варианта да я поръчам по нета тъпата рокля!

А за цветето - много добре си решила за не се ядосваш! И моят бал беше отвратителен и много се надявам сватбата да  е хубава и за негова сметка. Дано така да стане и при двете ни! Иначе роклята е много сладка и дори там да остане, пак ще заслепиш всички!!! Пожелавам ти една страхотна сватбаи още по-прекрасни неща след нея!  smile

« Последна редакция: май 22, 2009, 00:13:58 от Amelia » Активен
botevinka
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: май 22, 2009, 02:25:38 »

Ами за цената- беше 225+50 дола шипинг ( доставка), общи 275 долара  girl_wink . Мисля, че е доста добра цена, направиха я за по-малко от 10 работни дена, като цяло съм много доволна. Ще мога със сигурност да го твърдя, когато я облека  good . Сигурно си видяла, че на страницата имат каталог с рокли, които шият, но като цяло май могат да ушият и рокля по снимка, която им предоставиш ( какъвто е моят случай) . Мисля, че доставят по цял свят  good .
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #182 -: май 22, 2009, 12:27:03 »

Благодаря!
аз нищо не съм видяла, защото не ми отваря страниците както трябва и не мога да видя каталога. Опитвах и нестава....

Като гледам, обаче, много по-малко разочаровани жени има от тези, кото са шили по интернет, в сравнение с тези, поръчали роклите си при дизайнер тук. Странно!  crazy  Вече се замислям дали да не я поръчам и аз от някой сайт, пък каквото дойде накрая.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: май 22, 2009, 12:48:23 »

girl_wink Аз пък си харесах готова рокля и я оставих само да ми я преправят малко че ми е широчка:)
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: май 22, 2009, 12:51:52 »

Малко по различно ми е бюстието цялото е в камъчета но можете да добиете представа smile

* 1240161758[1].jpg (69 KB, 207x310 - видяно 2597 пъти.)
Активен
ellliton
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #185 -: май 22, 2009, 13:44:32 »

А откъде купи тази изумителна рокля ?
От Романтика е роклята.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: май 22, 2009, 18:50:41 »

Моята рокля също дойдеееее goody goody
И за пореден път се убедих, че нещо не съм съвсем добре- седях гледах пакета около 10 минути и ме беше страх да го отворя, после се разревах(сигурно профилактично crazy) и накрая ... Girl_hide
Не че пак не ревах, де-вместо цип е с вързалки, а на снимката си беше с цип. Имаше и писмо, че нарочно е направена така, защото вече съм с 2 номера надолу и ако случайно има проблем да мога да я стегна още. Ох много се разписах май, но веднага щом мога ще кача и снимки!!! yahoo yahoo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #187 -: май 22, 2009, 20:01:02 »

Eeeee, най-дългоочакваната рокля на форума дойдееее! Честито! сега чакаме да ни зарадваш със снимки. Много добре, че са ти я направили с връзки! Браво на шивачката! Аз вече съм почти убедена, че от този сайт ще си я поръчам.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: май 22, 2009, 21:50:38 »

муци честито чакам с нетърпение да те видя с нея  give_rose
дойде време и аз да отида за моето рокле
днес извадих снимки утре заминаваме за асеновград стискайте палци да стане както трябва  yahoo
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: май 22, 2009, 22:08:03 »

качих 2 снимки в галерията-  това е моята съвсем обикновена рокля.  снимките са ужасни и не се вижда много добре, но се оказа, че имам доста любопитен мъж и се заврях в неизползваемата стая да се щракна набързо. И моят вид е отчайващ, но тея връзки направо ми разказаха играта, а и съм леко скапана от ревове и емоции...В понеделник ще направя по-хубави и ще ги кача.
« Последна редакция: май 22, 2009, 22:11:11 от mucito » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #190 -: май 22, 2009, 22:24:46 »

Роклята е страхотна!!!! Ама наистина ти го казвам! Изобщо не преувеличавам! Много се радвам за теб, мила, чакането си е струвало всяка минута!!!

А роклята по твой модел ли е шита или по снимка от някакъв оригинал? вече ми се иска и аз от там да си я поръчам.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: май 22, 2009, 22:47:38 »

anbibian,Amelia , благодаря ви, момичета! Ами роклята не е по мой модел, а по оригинал, който бях пробвала, но беше бяла, а аз исках слонова кост и не можах да я поръчам там. Радвам се, защото пробвах и оригинала и като знам колко струваше и колко струва вече МОЯТА рокля, просто.... А наистина е ушита супер добре.
Sunny_girl ,не знам защо не ги виждаш- в галерията са pardon
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: май 23, 2009, 17:07:15 »

Муцинка, аз ти казах вече, но и тук да спомена че роклята ти стои зашеметяващо. най-хубавото е че си усетила че това е ТВОЯТА рокля.другото на лични  tease
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: май 23, 2009, 19:37:31 »

Муци, много хубава е станала роклята  good

Аз сложих също снимка на моята в галерията, за който е любопитен  blush
(В секцията покупки)
« Последна редакция: май 23, 2009, 19:41:26 от bubka » Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: май 23, 2009, 23:05:32 »

bubka, mucito, страхотни са ви роклите!!! И двете са много красиви, макар и едната снимана без булка, а другата леко размазанка girl_wink. Пожелавам ви много приятни емоции в тях и щастие след употребата им!
 Как се радвам, когато някой се сдобие с рокля!
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: