Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:39:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140295 пъти)

elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #420 -: юли 24, 2009, 10:51:48 »

Аничка, честито, много са хубави!  Bravo

Да се похваля и аз с моите последни "дреболийки" smile Готови са ми тейбълките и цветята за украса на арката.

Тейбълките :

Цветята:

И другите дребосъци
« Последна редакция: юли 24, 2009, 11:21:02 от gucci » Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: юли 24, 2009, 12:36:25 »

а така как ви се струва

* 105.jpg (67.76 KB, 800x600 - видяно 396 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юли 24, 2009, 12:54:06 »

bergeria докато ти пиша  защо не пробваш с малко бяло и ти си ме изпреварила с ново моделче. Това ми допада много повече от предишните. Щом си в процес на майсторене все още, пробвай и с бяла панделчица как ще стои. Или пък с една бяла и една червена. 
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юли 24, 2009, 13:04:33 »

Благодаря ви момичета за ценните напътствия. Вчвра търсих и гипсофила изкуствена, но това, което намерих не ми хареса и затова днес решила да си взема естествена и да ги направя деня преди сватбата.
valia_diva пробвах и с бяла, но не мо хареса. За сега се спирам на последния варянт, но ако ми хрумне нещо друго пак ще се допитвам до вас  give_rose
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юли 24, 2009, 13:06:09 »

Бергилия, така е много по-добре. good
Еличка много хубави са станали тейбълките Bravo. Аз за моите се чудех как да ги пиша имената на хората, дали ще се разсърдят че всички са писани с малки имена? Защото пеперудките ми са малки и не се събират дълги имена? huhhuh.gif
И топките ти са много свежи  good
Активен
detikodj
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #425 -: юли 24, 2009, 13:20:15 »

Момичета тъй като аз се казвам Детелина се чудя дали ще е готино Четирилистни детелинки да са тема на сватбата  girl_wink
Активен
elichka
Любопитен
*

« Отговор #426 -: юли 24, 2009, 14:00:58 »

Аничка, благодаря мила smile

Не се притеснявай за имената, и моите са само с малкото име, някои са даже с умалителни. В крайна сметка идеята е да си знае човека на кое столче да седне, а не да не си загуби багажа на летището. Винаги ще има хора, които ще ти мрънкат, но в края на краищата това си е твоят ден и важното е натеб да ти харесват нали?
Много се радвам на всички нещица, които правиш! Много са красиви и идейни.
А това не са топки, цветя са. От този сайт, където са шаблоните за твоите пеперудки.

Detikodj,

Много добре ще се получи!  Bravo  Bravo  Bravo
Моите подаръчета са семена от детелини. За да не се повтарям, потърси по-назад в темата, ако имаш още въпроси, мога да ти пратя подробна информация на лични  girl_wink
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: юли 24, 2009, 14:02:12 »

Момичета, дайте някакви идеи за тейбълки, че направо не мога нищо да измъдря angry И според вас как да ги направя - на всяка да пише името на госта, по семейства или като цяло - Приятели, Родители, Шафери и т.н.?! И аз не знам.. HELP pleasantry
Активен
anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юли 24, 2009, 14:30:04 »

princesata9, според мен тейбълките трябва да съдържат името на съответния гост. Отделно можеш да номерираш масите и на този, който ще разпределя гостите да напишеш кой към кой номер маса да се насочи.
Активен
elichka
Любопитен
*

« Отговор #429 -: юли 24, 2009, 14:52:45 »

Princesata9, ето малко идейни в лилаво smile

ht

За имената, както си прецениш. Може до самото име да напишеш и номера на масата и да ги наредиш на едно място (примерно до входа) и всеки като влиза, да си го взима и да си търси масата. Така избягваш момента ти да опредиляш кой до кого да седне. На масите естествено - само номер, в същия стил като тейбълките. Ако нямаш много гости, може и тематично, по групи, само трябва да прецениш добре имената на групите, да не настане объркване  girl_wink

Тези горе не са трудни. Моите са от картон ( сгънат на колибка) и етикети от офис 1, принтирани с имената и картинките. После само режеш и лепиш smile
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юли 24, 2009, 14:58:52 »

Еличка цветя са да, извинявай  good Ще стане много красиво с тях. Виждам, че си сложила и на чашите за шампанското.
Ами старая се нещата ми да са красиви, и най-вече на мен да ми харесат. Wink
Принцеса, сама трябва да решиш как ще ти е по-лесно да го направиш. Дали на всеки да пишеш името или на самият вход на ресторанта да направиш план-скица с номерата на масите и кой къде трябва да седне. Еличка също ти е дала много хубава идея.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юли 24, 2009, 15:15:26 »

Мерси за идеите, момичета.
Лошото е, че няма да има никой, който да насочва гостите и за това се чудех за номерата. Даже не съм ги мислела. А иначе за имената на всеки.... Не знам.. И аз още не знам кое ще е по-добрия вариант.

Благодаря все пак и продължавайте с идеите за дреболийки, че трупам знания blum
Активен
elichka
Любопитен
*

« Отговор #432 -: юли 24, 2009, 15:34:28 »

Щом няма да имаш кой да насочва гостите, може би това с номерата до името е добър вариант, за да избегнеш лутащи се насам-натам хора, които сноват между масите, търсят си името, взимат тейбълките, гледат, връщат (понякога не на същото място  pardon ), или има суматоха в средата и всеки пита някой къде седи smile ( съвет от опит)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: юли 24, 2009, 15:44:09 »

Аз се отказах от тези тейбълки, защото не искам да определям кой къде да седне на масата за да няма сърдити, че някой не можел да вижда. За това пък имам тейбъл номера и на самите покани си пише номера на масата. Отделно ще направя и списък при влизането шаферите да насочват гостите към кой номер маса да отидат, ако са ги забравили.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юли 24, 2009, 18:25:26 »

valia-diva и аз като тебе неискам да определя кой до кого да седи.Мислих си и за варианта да напниша като тебе на самите покани,но какво ще стане ако няколко гости се откажат седмица две преди сватбата и някоя маса останат само 2-3 души,какво ще направиш в случая??
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: