Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:27:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 9 част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 9 част (Прочетена 140459 пъти)
*Bibi*
Ентусиаст
Отг: Дреболийки - 9 част
«
Отговор #390 -:
юли 21, 2009, 20:39:44 »
dari_pz при нас (в Македения) няма такова нещо, не се обикаля по масите да се събират подаръците, а младоженците посрещат гостите на входа на ресторанта (по принцип там около входа си има място кадето са остават подаръците)и има също красива арка и след като всеки гост си подари подаръка,се поздравява с младоженците,ако иска се снимат до арката и госта си отива на мястото и повече не мисли за подаръка,ако това ти харесва повече може и така да направиш
Активен
Mini
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #391 -:
юли 21, 2009, 21:56:07 »
И аз съм в чуденка за тези кутии..., защото и на мен ми изглеждат като кутии за дарения, по едно време си мислех за кошница, ама пък може или да е малка както е станало при bubka или да почнат да се пилеят пликовете по пътя
...та май кутията си е най доброто решение, особено като е и красиво декорирана....малко
, скоро бях на две сватби на мои приятели с мнооооого гости, оказа се, че 80-90% от подаръците бяха в пликове
, при едната нямаше кутия и се наложи набързо да адаптират една чанта, при втората по време на наздравиците с всеки гост и снимките за спомен, след тях минаваше шаферка с кутия и беше доста удобно ...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #392 -:
юли 21, 2009, 22:11:27 »
Момичета, днес си получих бонбонките от
http://fiorlux.com/
Поръчах ги предната седмица. Пратих запитване на фирмата, те ми отговориха, че нямат тези, които искам и ми предложиха други. Аз се съгласих, защото не ми се търси вече и ето че днес пристигнаха.
Произход - гърция. Определено не само, че стават за ядене ами са и вкусни, една ще се сдържа докато пълня торбичките да не ги изпапкам
И да кажа, че са по-големи от колкото очаквах, но мисля че един кг е достатъчен за 60 торбички.
Ох и щях да забравя - говоря за захаросаните бадеми, които се слагат в торбичките от органза.
За София с доставката до офиса ми излязоха 27 лв за кг.
Активен
Mini
Ентусиаст
«
Отговор #393 -:
юли 21, 2009, 22:34:40 »
anbibian тази цена с някаква отстъпка ли е, защото цените в сайта са по- и доста по-високи от тази, накоято са ти ги пратили...а колко са големи тези бонбонки?
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #394 -:
юли 22, 2009, 01:09:23 »
Момичета и аз да ви се похваля
. Днеска си купих кутийка,или по точно ще да кажа ковчежниче. Ами така де ,като ще се събира то поне да е
като хората. Много съм доволна от покупката си.
За сега ще оставим вътре бюджета за сватбата апсле ще видим докъде ще я докраме
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #395 -:
юли 22, 2009, 08:20:47 »
telesfora, честита придобивка. Дано и след сватбата бъде пълно подобаващо.
Аз вчера забравих да се похваля и за пеперудките, които ще са на нашата маса. Сега взех само три, защото нямаше повече, мисля да ги сложа на самата маса, покривките нали ги правят дълги до пода, просто да ги защипя. Много си ги харесвам.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #396 -:
юли 22, 2009, 10:27:21 »
Здравейте момичета, от вчвра с мама сме се отдали на труд и творчество и на дневен ред са ни бутониерките за най-близките. Направихме един вариант, който за момента е най-успешен, разбира се не е финализиран - дръжките ще са по-къси и в тъмнозелено. Моля да си кажете мнението
«
Последна редакция: юли 22, 2009, 10:30:40 от merilen
»
Активен
dari_pz
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #397 -:
юли 22, 2009, 10:42:50 »
Добре си се справила
,но мисля ,че нещо им липсва
.Може отзад да сложиш плат (незнам как се казва точно
),но в един магазин гледах подобни.Иначе идейката ти е супер,едва ли бих се справила по-добре
.Но това си е лично мое мнение.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #398 -:
юли 22, 2009, 10:52:50 »
Amelia
, чак сега видях, че си питала за пиафлори - ето
тук
има всякакви размери.
merilen
, на мен ми харесват в този вид бутониерките
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #399 -:
юли 22, 2009, 11:54:23 »
merilen
прекрасни са. На мен много ми харесват така, а и това пухче отзад е много сладурско. Само панделката ми се вижда дълга.
telesfora
ковчежничето звучи много идейно
Mini
права си за пилеенето. В кутия ми изглеждат най - защитени. За това и аз си направих такава и май е доста големичка
anbibian
поздравявам те за придобивката. Аз като се сетя как се радвах на бонбоните като ги открих, мога да си представя и ти как се чувстваш. За 60 торбички, ако слагаш по 5бр. мисля, че ще ти стигнат. Аз направих 57 торбички с по 7 бр. бонбонки, та ми се наложи да купя още 1/2 кг, който също не ми стигна. Можеш да си ги преброиш и така да прецениш по колко бонбона да слагаш за да ти стигнат. Аз моите за съжаление ги допълвах със снежинки, защото не продаваха по-малко от 1/2 кг бонбони.
*Bibi*
последният вариант на бутониерките е прекрасен
. Първия, честно, не ми допадна много. Но сега сте се справили страхотно, а и доста ми наподобява на моите
. Много хубаво, че при вас по традиция не се обикаля по масите. На мен месеци наред ми трябваше да обяснявам на майка и най-вече на свекървата, че искаме уелкъм дринк с подаряване на подаръците при влизането в ресторанта и без това обикаляне, че незнам в деня на сватбата да не се затръшкат нещо. Но това се е правело и преди 10 и преди 20 години, та хич да не ми разправят, че било нова мода и то изчанчена
dari_pz
ама мила, как така ако може да пропуснеш този момент, вашите ли да ти вземат подаръците от гостите. Та както писах по-горе и аз не харесвам обикалянето. Прецени, кое ти се вижда по-приятно и удачно за самите вас. Обикаляне или кутията за пари. Кутия можеш и сама да си направиш и ще ти е приятно и забавно докато я майсториш. А ако те притеснява,че стои като за дарения, я сложи зад теб, а пликовете подавай на шаферката за да ги пуска тя в нея. Моята ми отне близо 2 часа и накрая като я завърших много й се изкефих. Стискам палци на вземеш най-доброто решение за вас
ani_4ka_p
и на теб мила стискам палци да се решиш. Както вече казах, парите в кутията са на по-защитено место и няма риск от изпадане на някой плик. Разгледах ти галерията. Пеперудите сега са прекрасни. Много ми харесаха и топките от хартия. Аз се бях пробвала с тях и се отказах, но сега като видях твоите и отново се замислих да си направя. Ти тишу ли използваш?
Fenix
прекрасна кутия сте имали
Lady_in_love
Прекрасна кутия. Твоята галерия е една от най-любимите ми
Извинете ме за дългия пост, но ми се прииска да пиша на всички ви и ако съм пропуснала някой, моля за извинение
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #400 -:
юли 22, 2009, 11:57:19 »
А аз от много приказки забравих да ви покажа моите нови дреболийки, че аз в моята темичка ги пускам, ама и тук да ви покажа.
3-te ko6nici.JPG
(27.81 KB, 448x336 - видяно 274 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #401 -:
юли 22, 2009, 11:58:27 »
малко по отблизо украсата на най-голямата, че те и 3-те са с различни панделки.
ko6nica-goliama-cvete.JPG
(25.73 KB, 448x336 - видяно 266 пъти.)
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #402 -:
юли 22, 2009, 11:59:12 »
Мерси, Вале, панделката няма да е толкова дълга- тази е просто пробна
Страхотни неща си сътворила
Момичета кажете от къде мога да намеря перца или пухчета по-големи от това, което в момента, за да придаде повечко обем. Засега в по-голямо бяло или кремаво пухче май ще стане най-добре.
А дръжката решихме да я обвием в златист ширит
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #403 -:
юли 22, 2009, 12:14:25 »
Цитат на: Mini в юли 21, 2009, 22:34:40
anbibian тази цена с някаква отстъпка ли е, защото цените в сайта са по- и доста по-високи от тази, накоято са ти ги пратили...а колко са големи тези бонбонки?
Не Мини не е с отстъпка. Бонбоните от сайта с по-високите цени са с произход Италия и са по-скъпи. Оказа се, че внасят и от Гърция и че няма каквито аз исках от италианските. Просто гръцките са по-евтини.
За големината бадемките са големички около 1см-1.5 см.
Което ме учуди, защото по телефона ми казаха, че гръцките били по-малки от италианските и аз очаквах малки бадемчета, а тези си ги бива и почнах да се чудя ако тези са малките то италианските са си доста големички
Но тези ме устройват идеално, стига да не ги изям преди това
Активен
Mini
Ентусиаст
«
Отговор #404 -:
юли 22, 2009, 12:33:48 »
anbibian , blagodarq...1-1.5см е супер, пък голяма работа като не са италиански, щом казваш че са и вкусни
valia_diva кошничките са страхотни, а украсата на тази която си показала отблизо е много нежна
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30