Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:00:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140640 пъти)

lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юли 17, 2009, 21:06:04 »

Ето и втора от друг ъгъл.Момчиета да ви попитам мислите ли,че  е малка кутията? crazy

* DSC09841 [800x600].JPG (69.32 KB, 800x600 - видяно 290 пъти.)
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: юли 17, 2009, 21:06:57 »

Ето го и ветрилото,много му се кефя на него. yahoo

* DSC09843 [800x600].JPG (61.5 KB, 800x600 - видяно 298 пъти.)
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юли 17, 2009, 21:07:29 »

И последна снимка

* DSC09844 [800x600].JPG (62.15 KB, 800x600 - видяно 300 пъти.)
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: юли 17, 2009, 21:27:46 »

Момичета днес се опитах да направя бутониерки blush
на мен малко странно ми изглеждат,вие как мислите?
ако имате дайте и некое предложение.... че като виждам какви красоти сте направили  good
Бибс с органза вместо тюл няма ли да стане по-добре. Може би защото си го снимала на тъмна основа и много се фокусира погледа и сигурно не изглежда така както ти го виждаш. Ама не мен нещо тюла отзад не ми се връзва. Това е откровено казано, надявам се че не ми се сърдиш. Все пак има различни вкусове. Нека и някой друг да си каже мнението
Лейди - кутията е разкошна
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юли 17, 2009, 22:29:04 »

Бибс с органза вместо тюл няма ли да стане по-добре. Може би защото си го снимала на тъмна основа и много се фокусира погледа и сигурно не изглежда така както ти го виждаш. Ама не мен нещо тюла отзад не ми се връзва. Това е откровено казано, надявам се че не ми се сърдиш. Все пак има различни вкусове. Нека и някой друг да си каже мнението
Лейди - кутията е разкошна
Мърче и аз затова бях писала че ми изглеждат странно, все пак върху тъмен цвят така си стои а ще има и гости с такива дрехи,затова реших на тъмна основа да го снимам.

Някакви други предложения????  crazy

lady_in_love кутията е страхотна Wink
« Последна редакция: юли 17, 2009, 22:30:35 от *Bibi* » Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: юли 17, 2009, 22:31:30 »

Биби може би заради по-голямото листо зелено, не знам разсъждвам си просто. Или наистина ако белият тюл е по-нежен, по ефирен, може и да стане. Пробвай различни варианти.
Лейди, кутията ти е много хубава. А ветрилото, толкова сладко.  Wink
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юли 17, 2009, 22:35:47 »

Биби може би заради по-голямото листо зелено, не знам разсъждвам си просто. Или наистина ако белият тюл е по-нежен, по ефирен, може и да стане. Пробвай различни варианти.
Лейди, кутията ти е много хубава. А ветрилото, толкова сладко.  Wink

Незнам май ще купя и органза както писа Мърче, че и панделката е такава и може да се получи по-добре,
а незнам какво друго да сложа на бутониерката,да изглежда по-завършена,вместо плат отзад??
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #367 -: юли 17, 2009, 22:52:03 »

Лейди, нещата са супер!!!

Биби, защо не пробваш с нещо по-разчупено. Някак си мен не ми харесва,че тюлът е изрязан така правилно като листо и е зад зеленото. Може би ако се набръчка някак си ще е по-добре. Имам предвид повече тюл или органза да се набръчка и пак да има листоподобна форма, но не така правилна. А зеленото листенце може да е настрани, да не е така като фон. Провай различни равианти и ще се получи!  good

Може отзад вместо тюла да направиш дъгички от такава панделка като долу. Тогана елементите ще са еднакви и няма да контрастират така. Ще имаш и фон, и ще е интересен.  smile
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юли 17, 2009, 22:53:03 »

bibi аз си мисля (не че много разбирам) , но няма ли да се разнищи органзата по карищате когато я марежиш на толкова малки парчета. pardon
lady_in_love стахотна ти е кутията  Bravo,а що се касае за големината според мене зависи колко гости ще имаш и колко очакваш да са ти дебели пликовете  tease
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: юли 17, 2009, 23:01:37 »

Момичета много ви благодаря за помоща  give_rose
Amelia пробвах с листенцето настрани,но не изглежда добре, а тюла е изрязан като квадрат,набран е в единия ъгъл и затова изглежда все едно нарочно е изрязан като листенце
telesfora не съм се замисляла за това,можеби си права  crazy
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юли 18, 2009, 12:34:57 »

Хайде и аз да напиша някой ред тук, че отдавна не съм се включвала.
lady_in_love, страхотни са ти нещата, много ми харесват!
*Bibi*, хубави са ти бутониерките, ама сякаш нещо липсва. Органзата ще се разнищи 100%, ако не е мината по края.
Такаа, да си покажа и аз някои неща от вече миналата сватба. Това ми беше кошничката за късметчетата:

Някои от късметчетата:

А това ни бяха свещите:

Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: юли 18, 2009, 15:54:12 »

enigma невероятна кошничка  Bravo
Ще издадеш ли тайната от къде си я купи или сама си я направи??? Как е прикрепена панделата за воала и как си я накадрила така??? Благодаря предварително  give_rose
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юли 18, 2009, 16:28:37 »

telesfora, бързам да уточня - от предния ми пост само късметчетата съм ги правила аз tease. Кошничката ми я купиха кумовете. Не знам в кой град си, но магазинът се намира в София, на бул. ""Патриарх Евтимий" 51 (партер). Казва се Ателие Глори. Те се занимават предимно с изработка на свещи (ритуалните ни свещи също са купени от там), но явно има и други неща. Така като я гледам кошницата ми се струва, че няма кой знае каква философия и човек може сам да си я направи. Сатенената панделка са я минали на шевната машина и готово. Аз сега като си я гледам на компютъра даже не са я направили като кант, не е зашита точно по края. А набраното предполагам, че просто при самото минаване на машина са го набирали. Ух, не се справям с обясненията изобщо blush. Ако някоя съфорумка има повече опит с шевната машина, може да обясни по-добре.
Активен
milio4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #373 -: юли 18, 2009, 18:23:09 »

момичета, бихте ли ми помогнали ...направих си готини тейбълки...скоро ще ги побликувам ...но забравих от къде бях сваила тези поставки,които показвам сега ...на някой да му говрят нещо... blush blush girl_wink

* 0,9 лж.jpg (73.98 KB, 1026x1107 - видяно 306 пъти.)
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юли 19, 2009, 00:43:57 »

enigma благодаря ти много за бързия отговор. give_rose Не съм от София,но ще се опитам да си я направя сама ако неуспея все ще се намери кого да изпратя до този магазин ако неуспея сама. Още веднъж  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: