Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:44:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140679 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юли 10, 2009, 16:19:47 »

А Вале, ти си ги промушила ли пеперудките?
Да, направих  2 малки разреза колкото лентичката. Тя е фабрична с този размер. И като се прекара през дупчиците, стои много стабилно и не се преплъзгват лесно.
 veni1007 И моите аз съм си ги правила. Открих шаблончето в един сайт и от там се почна с изрязването. А между другото продават пеперудки на връв по 1,50 - материала е като от слама (всъщност не мога много добре да го обясня какво е).
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юли 10, 2009, 16:23:28 »

Да ясно, аз ще си правя и от такава хартия, която е за венци, по-дебелите ленти. Дано да не падат тогава. А тези оранжевите са от обикновена хартия, цветна, същите са като тейбълките ни.
Аз не съм виждала такива да продават, но по-сладко е да си ги направиш сам. good
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юли 10, 2009, 22:08:04 »

ani_4ka_p, само да допълня - в моите късметчета има жито всъщност, но са 2-3 зрънца под бонбонките тик-так и не се вижда много-много smile Аз малко се притеснявах да ги поръчвам цели 11 месеца преди сватбата smile точно заради житото, но като се замисля колко късмети от чужди сватби стоят с години у нас и нищо им няма - май няма за какво да се притеснявам, ще му бая на житото да не мухляса blum

Украсата с пеперудите е страхотна! Мисля да си направя и аз, ще ида утре да понакупя малко жълт картон за целта smile
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #288 -: юли 11, 2009, 14:15:34 »

soulless  Bravo кошничките са страхотни, а късметчетата изглеждат невероятно нежни и ефирни. Досега все съм виждала доста декорирани и аз се мъчех да слагам разни цветенца.....обаче твоите много ми харесаха  страхотно си се справила Bravo. А колко са големи?
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юли 11, 2009, 14:32:50 »

Mini, миличка, благодаря ти за хубавите думи give_rose

Ами моите късметчета си ги купих, поръчах ги по интернет, не съм ги правила аз - не съм толкова сръчна, да си кажа честно smile Около 3,5 см са, доста са големички, дано не пребият някой, като ги хвърляме догодина, че с тази монета вътре си тежат освен всичко blum
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #290 -: юли 11, 2009, 15:42:54 »

ROFL явно и двете сме от този отбор на сръчните ръчички...само, че пусти мерак да си направя някой неща, ама и аз съм май на път да си купя готови дреболийките, че изхабих тонове материали за опити, а резултата  cray ...
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юли 11, 2009, 15:47:52 »

Момичета, някой да знае къде в София, Бургас или Пловдив мога да намеря такива висящи гирлянди. Много им се навих, защото имам едни големи колони в ресорант, които искам да закрия?

* VISULKI.jpg (26.05 KB, 448x336 - видяно 290 пъти.)
Активен
anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юли 12, 2009, 08:16:55 »

minalina, би могла и сама да ги направиш. Не мога да преценя на картинката, това морски елементи ли са?
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юли 12, 2009, 10:52:22 »

Не не са морски елементи, ами според мен по-скоро от тези планените листа от рози. Може и да са сложили по две и да са ги заепили по средата, но с какво лепило, не мога да преценя.  pardon Възможно е само да са пришили на някоя доста тънка кордела самите розови листа.

По този повод и защото ми трябват за украсата на салфетките, на подаръчетата и на масите (т.е. за почти всичко) - да знаете къде мога да намеря сатенени кордели (лентички) в златно и бананово. Погледнах в ракхива, но точно такива не намерих там... sad
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юли 12, 2009, 14:05:35 »

Момичета, дайте ми някакви сайтове на БГ фирми за стъкларски изделия. Или ако можете да ми кажете нещо подобно дали сте виждали да се продава, някъде ги водят свещници, някъде вази  pardon Понеже ми се иска нещо подобно като украса и си мисля, че на кръгли маси добре ще стоят, но нещо немога да открия huhhuh.gif

* GleeFocus-M.jpg (15.21 KB, 300x240 - видяно 2551 пъти.)
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юли 12, 2009, 14:07:02 »

Или нещо от този вид  smile

* 46270L-M.jpg (12.89 KB, 300x240 - видяно 2549 пъти.)
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юли 12, 2009, 14:08:19 »

Дори и цветно да е, като това  smile

* _MG_3753.jpg (51.05 KB, 490x480 - видяно 261 пъти.)
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юли 12, 2009, 16:13:27 »

Момичета, дайте ми някакви сайтове на БГ фирми за стъкларски изделия. Или ако можете да ми кажете нещо подобно дали сте виждали да се продава, някъде ги водят свещници, някъде вази  pardon Понеже ми се иска нещо подобно като украса и си мисля, че на кръгли маси добре ще стоят, но нещо немога да открия huhhuh.gif
    Виж това дали ще тие от полза,но незнам нищо за цени ще трябва да провериш give_rose
http://www.anmar-bg.com/stukleni-chashi.html
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юли 12, 2009, 17:04:51 »

trinity_vn , мерси!!  girl_wink Но на мен ми трябват май с различна големина.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юли 12, 2009, 18:25:53 »

Аз се сещам за Стъклен свят, но нямат работещ добре сайт и не могат да им се видят продуктите.
Иначе може да провериш в няколко магазина в София:

* магазина на Пашабахче в Сити Център - мола на Хемус, май е на 2-ри етаж най-в дъното - има огромно разнообразие от стъкларии.

* магазините Генезис, в моловете - малко е по-скъпо, но има красиви неща

http://genesis.bg/bg/sectionid/3/gifts

* магазин Крео - моят любим - има на ул. Витошка, както и в някои молове
- като се замисля, тук има най-голямо разнообразие и няма как да не си намериш нещо.

http://kreo-bg.com/Magazini.html
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: