Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:30:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140475 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #120 -: юни 20, 2009, 17:36:31 »

Момичетааааааааааааааа, купих си детелинки в саксийка!  yahoo  yahoo  yahoo
оказа се, че изобщо не е сложно с тях, тъй като си ги има по цветарските магазини. При нас едн асаксийка е 3лв и вътре има 2 луковички. Аз си взех две саксийки и вече първите листенца / 2броя/ са сложени за хербаризиране. Огромни са и много се изненадах като видях тези гиганти! Сега трябва да мъдря от къде да намеря толкова големи купийки. Ако не намеря ще са в пликчета.

Много съм щастлива, че намерих! Казаха, че ще растат цяло лято. Дано да ги огледам, че с цветята съм много зле  Girl_sing Ще стискате палци! Засега имам 11 големи детелини и 4 бебета се покзват .  blum

Благодаря на Виолет и Су за показаните сайтове с  детелинки!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 20, 2009, 18:09:42 »

valia_diva страхотни са ти късметчетата judges.Воала който си го използвала с брукат ли е или си ги напраскала с нещо? smile

нищо не съм пипала по него. Така го купих, но не помня какъв беше точно. самата нишка лъска.

Амелия - честито. стискам ти палци да отгледаш цяла плантация от детелини
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #122 -: юни 21, 2009, 00:27:43 »

Благодаря, Вале!

Момичета, аз ново питане имам  sad Дайте идея за благодарствен текст за картончетата. Мислех какво да пишем, но как да се обърна към госта? Все ми идва да  ев множествено число, иначе поименно ще е ужас с търсенето и намирането. Но пък ми е тъпо така - отваря човек нещо, което уж е за него и там пише нещо в множествено число  nea  Някакви идеи?

Другото ми питане е за кутийки - виждали ли сте кутийки на прилични цени с минимални размери поне 7-8см? Днес видях такива, но бяха по 1.70лв, което не ми изнася  nea

П.С. Проверих за поверието за четирилистната детелина - всъщност е свързано с Библията, което доста ме изненада и всъщност зарадва, защото не е някаква съвсем пошла съвременна измислица.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 21, 2009, 10:52:10 »

Amelia, провери в http://www.europecatering.com/ - ние от тук си поръчахме преди няколко дни, сега ги чакаме. Цената е 1,10 за кутийка с размер 7/7/4 и имат доста различни цветове. А ако вземеш над 192 броя, цената ще е 0,94 лв. (цените са без ДДС) Имат шоурум на Черни връх - над ССS, ама работи от 16 до 20 часа.
Активен
_PiKiNeS_
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #124 -: юни 21, 2009, 12:12:02 »

Здравейте отново!И аз имам едно питане!
Понеже търсих из форума тема за игрите по сватбите,но не намерих,някой може ли да ме упъти?И ако евентуално няма таква тема-някакви предолжения ще ми дадете ли за такива игри,защото аз няма да имам водеща а ще ги измислям с кръстницата ми.
Моля Ви! god
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юни 21, 2009, 12:18:28 »

Аз направих кошничката, сега ще сложа снимки в галерията, ето тук само една:

* IMG_2999.jpg (74.03 KB, 681x700 - видяно 287 пъти.)
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 21, 2009, 12:19:31 »

Здравейте отново!И аз имам едно питане!
Понеже търсих из форума тема за игрите по сватбите,но не намерих,някой може ли да ме упъти?И ако евентуално няма таква тема-някакви предолжения ще ми дадете ли за такива игри,защото аз няма да имам водеща а ще ги измислям с кръстницата ми.
Моля Ви! god

Аз май не съм виждала такава тема, има разни идеи в отделните теми за сватбите на съфорумките ни...
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 21, 2009, 12:34:48 »

Ралибали нещицата ти са страхотни много си добра  good

Offtopic Ето темата за която питате http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,45.0.html търсете във форума има всичк опросто трябва да търсите.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #128 -: юни 21, 2009, 13:01:30 »

Роси, благодаря ти! Ние май решихме да са в пликчета, защото цените на кутийките не ни харесват никак. Ще са с картонче отвътре, на което ще има благодарствен текст или поверието за детелините. Сега пък се чуда дали да го принтирам или да го пиша на ръка? Вие кое бихте избрали? Аз не пиша Бог знае колко красиво  blush , но не е и грозно та затова се чудя...Но пък картона ще трябва да е твърд доста, за дапредпазва изсъхналата детелина. В такъв случай - да имате идея къде принтират на много твърд картон?

Рали, невероятна е!!! Браво!!!
Активен
_PiKiNeS_
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #129 -: юни 21, 2009, 17:31:11 »

Маги,благодаря ти душа!
Много ми помогна  Yes
Ще се отплащам  good
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #130 -: юни 21, 2009, 22:42:20 »

Amelia незнам как си ги представяш, но ако си решила за хербаризирани защо не ги ламинираш, така няма да се изпочупят
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 21, 2009, 22:57:59 »

Amelia незнам как си ги представяш, но ако си решила за хербаризирани защо не ги ламинираш, така няма да се изпочупят
да допълня идеята и аз .Може дори да ги сложиш върху благодарствена картичка и така от едната страна ще е детелинката ,а от другата текста.Така може да се ламинира.И дори ако е в по-малък формат като на календарчетата,може хората да си го носят в портфейла или на друго място като спомен и да им напомня винаги за вашета сватба  Bravo
« Последна редакция: юни 21, 2009, 23:00:19 от trinity_vn » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юни 21, 2009, 23:14:58 »

Страхотна е идеята да се ламинират детелинките good Аз вкъщи имам ламиниран еделвайс (грехота е, ама и от това явно се прави търговия crazy) и не е мръднал.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #133 -: юни 22, 2009, 00:16:43 »

идеята наистина е страхотна! Ще питам в Офис1 колко би ми излязло или в Роел89, че май там бяха казали момичетата в темата за етикетите, че е по-евтино сега.

Много им се радвам и постоянно тичам да ги гледам, вече ми се смеят у дома.  blush
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 23, 2009, 10:40:41 »

Открих много як сайт за всякакви бъзикни за създаване на вашите красотийки - имат доставка до България - 7.50 лири е ако поръчката ви е до 30 лири.

http://www.stamps.co.uk/catalog/

Има невероятни печати, всякакви неща за т.нар. embossing техника, хартии, картони и какво ли не. Много са коректни. Ето едно клипче за какво може да се прави - аз си поръчах подобни неща и чакам до 2-3 дни да ми дойде поръчката.

http://www.youtube.com/watch?v=gsi-OX0YwgI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=wb2XE0_EfyY&feature=related
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: