Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:18:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140318 пъти)

elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #105 -: юни 19, 2009, 14:08:49 »

В Мънистото има готови кутии, може и сама да си направиш ако ти се занимава  smile

а аз да питам, знаете ли в София от къде мога да си купя красиво бяло ветрило, може и дантелено, даже е за предпочитане  smile

Анбибиан, в Слънчоглед имаха ветрила онзи ден. Не помня дали имаше бяло, но имаха дървени за декорация. Предполагам че едно такова би могло да се боядиса (със спрей, за да не стане на "четки") и да му завържеш на халкичката с която завършва отдолу една розова панделка от органза.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #106 -: юни 19, 2009, 15:20:09 »

Amelia, чудесна идея. Май в "Без паника" продаваха семенца за четирилистни детелини. Можеш да си вземеш, да си посееш в саксийка и после да ги хербаризираш или както там. Или пък по една детелинка в минисаксийка.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #107 -: юни 19, 2009, 15:36:05 »

ААААА, Су, невероятна си!!! Намерих го това за детелинката. АМа е 10лв и има само 2 луковички. Може пък да го има по цветарските по-евтино. А може да си взема такава и като поникнат да ги късам и хербаризирам  blum После в една сладка кутийка и готово.  yahoo
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 19, 2009, 21:07:16 »

Момичета помагайте!
Днес си взех тюл за да украся кошницата за късметите. Обаче не знам как да закрепя тюла. Не искам да го лепя със силикон, защото не знам накрая дали ще ми хареса и даля нама да преправям нещо. А и нямам двойно лепящо тиксо.
Някой да има някакви други идеи или да сподели опит help
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #109 -: юни 19, 2009, 21:13:51 »

Я, кажи малко по-подробно как искаш да я украсиш и тогава ще можем да дадем идеи, че така ще си говорим на изуст.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юни 19, 2009, 21:16:41 »

Такааа, представете си едно парче тюл, което се слага на дъното на кошницата, продължава нагоре и се навива и закрепя под ръба. Трябва да е здраво закрепено на дъното за да мога да го изпъна нагоре и добре закрепено под ръба. Не съм сигурна дали го обясних както трябва и дали стана ясно huhhuh.gif
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #111 -: юни 19, 2009, 21:26:35 »

Ами аз освен з асиликон не се сещам за друго. Може съвсем леко да го закрепваш само на някои места с миниатърна точица, колкото да се задържи и пак да може да се развали, ако решиш да преправяш нещо. Или някак с карфици ако има начин.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 19, 2009, 21:32:07 »

аз си взех сатен 1м2.сложих кошницата точно в средата и я "завих" след което навих останалите 2 края по дръжката.мъжа ми през това време завърза в най-долния край на дръжката тънка лентичка и започна да увива дръжката с нея,за да захваща сатена за дръжката.ако не си ме разбрала,пиши,утре ще го направя пак и ще снимам поетапно.
P.S.кошничката ми беше дълбока,тип Червената шапчица
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 19, 2009, 21:33:51 »

Амелия, да ти кажа това с малката капчица май ще стане - аз не се бях замисляла, че ако е малко ще може да се отлепи. Ей вярна е приказката, че сто глави мислят повече от една. Благодаря ти.
А колкото до детелинките - на илиенци в онези магазинчета (дето от тебе ги знам) имаше в едното малки четирилистни детелинки (колкото монетка от 5ст) във формата на четирилистна детелинка, които отдолу са с малка, кръгла лепенка. Ако наистина си навита на детелинената сватба - може това да ти свърши работа с украсата.
Ангелче много ясно го обясни, но моята кошница е тип "шапка" и не ми стои добре цялата да е увита - затова правя обратния вариант отвътре навън. Иначе би било доста по-лесно
« Последна редакция: юни 19, 2009, 21:36:02 от Мърче » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юни 19, 2009, 21:57:16 »

Ето какво открих докато търсех ветрило
http://www.prikazenden.com/magazin/categories.php?CategoryID=16
има и от тези апаратчета за еднократна употреба, които търсеше някой  girl_wink
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 19, 2009, 22:30:03 »

Момичета помагайте!
Днес си взех тюл за да украся кошницата за късметите. Обаче не знам как да закрепя тюла. Не искам да го лепя със силикон, защото не знам накрая дали ще ми хареса и даля нама да преправям нещо. А и нямам двойно лепящо тиксо.
Някой да има някакви други идеи или да сподели опит help
Може да пробваш с игла и конец (нещо като тропоска, тук-там), аз поне така направих, но по едно време ми писна и като взех пистолета...казах си каквото ще да става, няма цял ден да правя кошници, я (предния ден преди сватбата) tease
« Последна редакция: юни 19, 2009, 22:34:17 от valka27 » Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 19, 2009, 23:01:23 »

Мърче можеш да пробваш с топлийки но така да ги закрепиш между пръчките на кошницата да не се убодеш.И после да видиш дали ти харесва и да си решиш как да стане.Аз така ги правих първо им сложих топлийки за да ги видя полуготови и после ги лепих  Wink  Дори на едната кошница бях забразила топлийките на дантелката и чак преди една седмица видях че трябва да се залепи  blum
« Последна редакция: юни 19, 2009, 23:04:36 от trinity_vn » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 20, 2009, 09:41:24 »

ето още малко дреболийки и от мен
това е единия вид късметчета

* Svatbeni 005-1.jpg (33.03 KB, 448x336 - видяно 286 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 20, 2009, 09:42:13 »

ето го и другия

* Svatbeni 004-1.jpg (34.06 KB, 448x336 - видяно 271 пъти.)
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 20, 2009, 13:13:00 »

valia_diva страхотни са ти късметчетата judges.Воала който си го използвала с брукат ли е или си ги напраскала с нещо? smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: