Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:31:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140483 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 18, 2009, 15:40:22 »

Вале, тейбълките ти са много хубави. Bravo

krisssy, честито за последните покупки. Това е кошничката за халките, нали?  Или греша?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #91 -: юни 19, 2009, 09:12:42 »

Айде и аз със завръщането си да се пофукам  blum  Wink с една дреболийка. След дълго и отчаяно търсене най - накрая попаднах на идеалната "шампаниерка" за "Бейлис"-а на подписването. Е, разбира се тогава бутилчицата ще е украсена, но сега само пробно, че много ми легна на сърцето и бързам да се похваля. Хихик!

* 6ampanierka sm.jpg (56.77 KB, 680x566 - видяно 280 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юни 19, 2009, 09:15:42 »

valia_diva страхотна тейбъл картичка, ако беше в розово директо я крада  blum
Су стархотно е това с лебедите - направо уникално  Bravo
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 19, 2009, 09:38:19 »

Su_to, страхотна дреболийка, прекрасна е. Bravo
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #94 -: юни 19, 2009, 09:40:22 »

Oh my ... Яката работа !!!  Oh my ...
Аз малко съм те изтървала от поглед, ама Бейлис ли ше пиете на подписването ?! Блазе ви !!!!
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 19, 2009, 10:40:50 »

Уау, шампаниерката е уникална просто!!!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #96 -: юни 19, 2009, 11:28:47 »

Ха, добре дошла! Онзи ден се присетих за теб, та щях да ти драсна на лични и ето, че ти се появи! Къде се беше загубила?

Браво за шампаниерата! Много е красива. Какво стана със слъчобранчето?
И един въпрос  Offtopic Никът ти от СЪселчеТО ли идва? Че всички все Су ти викаме, ама май бъркаме.

Момичета, и тук да попитам,  ето такива бурканчета на прилични цени да знаете къде мога да намеря?

* подаръчета.jpg (11.71 KB, 240x180 - видяно 2699 пъти.)
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #97 -: юни 19, 2009, 12:17:37 »

Ето ме пак.

Ами бях се изгубила, защото ме пипна някаква алергия и така ми отече ръката, че нито можех да пиша, нито нищо. Направо някакви си тропици вече сме тук с тези буболечки.

Инче, то "Бейлис"-ът е питие с история за нас. Аз не пия алкохол, защото ми мирише гадно. Обаче един път съм подушвала "Бейлис" и на бъзик казах на милото преди да се срещнем на живо, че бих изпила бутилка, ако ми падне. И така месец след като се видяхме, в новогодишните мш подаръци се появи бутилка от питието в комплект с шоколадови чашки и в едната чашка пръстенче (не годежно, а да ми покажел колко държал на мен). Та така, аз изпех една чашка и направо ми залютя, обаче после взех да го разреждам с мляко и се понаучих да го пийвам. Затова на подписването "Бейлис" и чашките ни ще са шоколадови, а не кристални.

Amelia, никът ми идва от руските изтребители "Сухой" или както са по - известни "СУ", защото обожавам самолети и мечтаех да стана пилот, ама пуста математика. Хихихи.

В по - горните постове някой беше дал линкче за бурканчета, май в "Слънчоглед".
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 19, 2009, 12:29:51 »

не мога да ти отворя снимкта на бурканчетата,но да,в Слънчоглед има,но са мн.малки,колкото кутре.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #99 -: юни 19, 2009, 12:35:13 »

Балгодаря и на двете ви! Ще видя какво могат да направят от Слънчоглед за някаква отстъпка, че иначе си е направо убийствена цената за мен. 2.20лв е едно малко бурканче, а това не ми изнася никак.  nea Ще търся и на други места.

Су, значи и ти си с неосъществени мечти като мен.  cray жалко...
И да те питам, какво са шоколадови чашки?  blush
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 19, 2009, 12:50:22 »

И да те питам, какво са шоколадови чашки?  blush
Шоколадовите чашки (6 бр.) ги пускат някой път към бутилката Бейлис smile малко по-големи са от напръстник и са от шоколад. Пийваш си Бейлисче и хапваш чашката. Миналата седмица опустишихме последните такива чашки smile

Вале, страхотен мотив за тейбълки, идва ми на акъла да изрежеш за тейбълки пеперудки като онези гирлянди, дето беше публикувала, и да ги забучиш на нещо, например на подаръчето на госта smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #101 -: юни 19, 2009, 13:02:40 »

Ами ето това са шишенцето и една от чашките. Пръстенчето е за онагледяване на размерите им. А мечтите, Амелия, винаги могат да се осъществят. Като се поопарича, ще си взема едно от малките самолетчета, на цената на колица, ще изкарам курсовете и ще Фъркам над махалата, плашейки кокошките на бабите. Пък и винаги на мястото на несбъдната мечта идва друга, коята се осъществява.  good

* 4a6ka.jpg (45.5 KB, 680x566 - видяно 289 пъти.)
« Последна редакция: юни 19, 2009, 13:04:55 от Su_to » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 19, 2009, 13:07:50 »

Как се радвам, че ви харесват. Вече взеха всякакви пеперуди да са ми в главата и ако не вях направила доста от дреболиите, сигурно, на всяко нещо щях да сложа пеперудка. Този мотив мога да го направя ии като украса на бутилките с алкохола, и на минералната вода и на чашите на гостите
а ето и още една идейка (моля за извинение, ако вече съм я пускала)                   http://www.metacafe.com/watch/768592/how_to_make_3d_paper_flower_ball_easy_for_everybody_kusudama_o/
anbibian  в нета се намира какво ли не, а в розаво има прекрасни неща. Моите цветове са си доста рядко срещани. Ако намеря неща интересно и РОЗАВО веднага ти го пращам.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 19, 2009, 13:08:33 »

Хей, Su_to, и аз се зачудих онзи ден къде се запиля и сега като видях този, последния ти пост, и се сетих да те питам дали намери шампаниерка за мини бутилчицата. Добре че отидох малко по-нагоре - то ти си си казала.
Много е сладка и ще се получи страхотно като укпасите и миниатюрното шишенце  good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #104 -: юни 19, 2009, 13:17:11 »

Хехе, много са сладки тези чашки.

Момичета, аз нещо много мисля за елемент в свътбата на четирилистна детелина. Как ми се струва да има примерно към салфетките такава в ринга или пък в панделката, с която са вързани. Или пък дори за подаръчета - малка кутийка и вътре истинска четирилистна детелина, откъсната от мен? Мислите ли, че ще е добре? Харесва ли ви? То май тук пак ще се намесят разни суеверия, но все пак ме интересува какво мислите по въпроса. Дали е добре аз да я откъсна и да я подаря? Уф, тъпи суеверия!

П.С. Да пиша сега, че сигурно ще ми кажете как ще намеря толкова детелини - един път си намерих 14 четирилистни и 3 петлистни. Това за няколко дена.  blum Та не мисля, че ще ми е проблем. още повече предвид, че имам година...
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: