Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:41:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140531 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #75 -: юни 17, 2009, 10:21:54 »

Ооо, момичета, много ви благодаряяя! Рали, много е сладурско цветенцето!

Значи, аз ще събирам идеи, но май трябва да се говори с управителя на ресторанта първо и после да творя разни такива цвъцки.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 17, 2009, 10:26:55 »

Рали, с удивление следя всичко, което е сътворено от теб. good Аз не мисля, че са задължителни рингчетата за салфеки. Иначе наистина стои страшно красиво. Нашите салфетки най-вероятно ние ще си ги купим, нео цветно, оранжево или екрю. Най-вероятно ще ги сложим в чашите, много ми харесва така. А самите тейбълки ще бъдат от мандарини или ябълки. И на тях ще бъдат написани имената на гостите.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 17, 2009, 11:24:27 »

Чудесна идея Ани smile
Моята първоначална беше да слагам тейбълките в малки тиквички, но поради трудното им намиране още се чудя:)

Вижете какъв интересен сайт видях за разни украси от хартия, толкова са красиви, но мисля, че без необходимата щанца ще е трудно да се направи в домашни условия.

http://www.paperorchidstationery.com/modules/cart/products.php/nav_id/1159/page/1/id/1182/name/FiligreeCupcakeWrapperChocolate
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #78 -: юни 17, 2009, 11:37:26 »

И аз много ги харесвам, но излизат доста скъпо за правене. Не се щанцоват, а се изрязват с лазер и понеже фирмите взимат на метър, направо излиза златно. Ако човек може да си ги поръча по нета, мисля, че дори с доставката, пак ще е доста по евтино, отколкото да се изрязват тук.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 17, 2009, 13:03:47 »

Рали наистина са много красиви тези посочени от теб в сайта, но наистина трябва голяма играчка.
Аз сега се замислям дали тейбълките да не са във формата на пеперуди /аз и без това ги харесвам много/. Въпроса е че имената в такъв случай няма да са написани на компютър ,но като взема някой хубав писец какво от това? Вие какво ще ме посъветвате?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #80 -: юни 17, 2009, 13:06:19 »

Ами аз познавам хора, които пишат толкова красиво, че не бих се поколебала и за минутка дали да ги пише или принтирам. Но не мога да ги помоля да ми пишат толкова имена...Мисълта ми е, че ако пишеш красиво - напиши си ги! За някой дори това изглежда по-уважително, отколкото напечатаното.  good
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 17, 2009, 18:01:24 »

Ето и аз какви дреболийки си купих онзи ден,май,че само това ми беше останало за купуване.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #82 -: юни 17, 2009, 20:55:49 »

ani_4ka_p, първо изпринти на листа имената и после изрязвай пеперудите.  idea Аз така правя и няма проблеми.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #83 -: юни 18, 2009, 10:00:28 »

Момичета аз съм взела всичко,само остана да взема сватбената книга!И още не сме решили дали да закичваме гостите???Като че л не ни се губи време за обикаляне по масите!Вие как мислите?И можете ли да ми кажете от къде мога да си взем такава кутия за финансови пожелания???
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 18, 2009, 10:04:30 »

В Мънистото има готови кутии, може и сама да си направиш ако ти се занимава  smile

а аз да питам, знаете ли в София от къде мога да си купя красиво бяло ветрило, може и дантелено, даже е за предпочитане  smile
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 18, 2009, 11:07:35 »

В Мънистото има готови кутии, може и сама да си направиш ако ти се занимава  smile

а аз да питам, знаете ли в София от къде мога да си купя красиво бяло ветрило, може и дантелено, даже е за предпочитане  smile

Аз си взех бежаво - от Джъмбо. Сигурна съм, че имаше и черни, обаче не гледах дали има и бели ... Може все пак да провериш... Струваше 4-5лв. и за разлика от тия дървени дето продават в магазините по 1лв. си е направо чудесно.  give_rose
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 18, 2009, 11:18:25 »

Аз много се изтормозих докато намеря такова ветрило. Значи пребродих всички китайски, индийски магазини и магазини за едно левче - няма. Поне няма чисто бели. Има бели с някаква шарка. Намерих една фирма, която ми предложиха да ми направят. Мога да ти пратя координати. Въпросът е че аз исках да екато дантелета на роклята. Ама не можело - може само с тяхна дантела.
И в крайна сметка намерих едно бяло ветрило в едно забутано магазинче до работата. Струваше само 5 лева. Не съм на сто процента сигурна каква е материята, но мисля че е тафта или коприна - едно от двете. И ще го доукрася с дантелата от роклята и с това ще съм. Ако искаш ще ти пратя довечера и снимка на ветрилото.
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 18, 2009, 12:01:58 »

Момичета аз съм взела всичко,само остана да взема сватбената книга!И още не сме решили дали да закичваме гостите???Като че л не ни се губи време за обикаляне по масите!Вие как мислите?И можете ли да ми кажете от къде мога да си взем такава кутия за финансови пожелания???
Защо да чакате чак до ресторанта да ги закичвате гостите?Нашите ще ги закичим когато дойдат да ме взимат и ще ги накичат моите приятелки,а аз само най-близките.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 18, 2009, 12:50:52 »

Мърче, прати кординати и снимка плс  give_rose
Блещучка аз днес ходих в джъмбо ама на бързо и преди да прочета поста ти, ама то там толкова боклучки има, че и да ги търя ветрилата няма да ги намеря
иначе си взех едно от Z аутлет, но не е много сватбено  pardon
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юни 18, 2009, 15:31:14 »

Ralibali много красиви пръстенчета си сътворила - приказни.

krisssy честито ти за покупките, синичкото на жартиера тъкмо ще ти влезе в употреба за  "нещо синьо"

ето и новото ми творение за тейбълкартите. Една приятелка ми помогна за тях. Това  е основата за тейбълката

* aaa.jpg (41.09 KB, 380x285 - видяно 2712 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: