Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:44:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140548 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 16, 2009, 16:16:43 »

ето я и по-отблизо панделката. Под цветчетата има и малко тюл, който въобще не се вижда на снимката, а хартията е много нежно жълто, екрю. На живо е много по-красива, жалко че се губи на самата снимка.

* 2.jpg (14.84 KB, 336x448 - видяно 314 пъти.)
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 16, 2009, 16:17:19 »

Вале, с макетно ножче ли изряза процепа? Много хубаво е станала  good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 16, 2009, 16:22:49 »

О благодаря, радвам се, че има кой да я хареса.  Да, с макетно ножче. Аз не се усетих предварително да направя процепа и чак като я облепих я разрязах, но така стана добре, защото крайчетата на процепа са  навътре и така всъщност мога да регулирам отвора (по-широк или по-тесен).
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юни 16, 2009, 20:58:08 »

С риск да се дублирам, ама страхотни късметчета Мърче  Bravo ! А извинявайте, ако някъде има обяснение на въпроса ми, ама как ги закрепяте тия цветчета, аз освен че трудно завързвам този тюл дето все ми бяга, но и изобщо не мога да закрепя цветчето вътре Плачещо момиче
И аз ще ти препоръчам пистолет със силикон,няма грешка с него.Аз повечето нещица така съм ги залепила
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 16, 2009, 21:45:00 »

Много е красиво!!! Браво!

А аз да се похваля, че след двудневно мислене с разни материали в ръка, най-накрая измъдрих рингчетата за салфетки! И съм много доволна smile Май е умряла циганката дето ме хвали, ама като съм горда със себе си, не мога да си кривя душата, я!  bigthanx

Взех си рафия на канап - тъмно кафяв и като се оплете изглежда като клонче. Другото е освен панделката, оранжев хартиен шнур с тел.

Днес обрах и каквито есенни листа имаше в Мосю Броколаж:) Продавачките ме гледаха странно що посред лято купувам есенна украса smile

Абстрахирайте се от салфетката smile

* IMG_2964.jpg (53.9 KB, 690x800 - видяно 324 пъти.)
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юни 16, 2009, 22:44:00 »

ralibali страхотни са .Аз ти завидях за идеите  blush.Моята сватба също е през октомври и за цветове съм си харесала кафяво  yahoo ,но другите още не съм решила,може би и екрю,защото ресторанта е с такива калъфи за столовете.....но както и да е,аз с голям интерес следя твоите творения.Жалко че немога да ти разгледам галерията,незнам дали е при мене проблема или ти имаш някаква парола. nea
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 16, 2009, 23:14:16 »

Хехее, супер!

Не знам за галерията, не съм слагала пароли и други успяват да влезнат. Много странно...
Активен
blue_sky
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #67 -: юни 16, 2009, 23:26:04 »

Знаете ли от къде мога  да си купя дребни,белички сватбени бонбонки за хвърляне?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #68 -: юни 17, 2009, 00:23:56 »

Колко дребни бонбонки търсиш? Детска родост или Снижинка вършат ли работа или иска още по-дребни?

Рали, невеоятни неща наистина! Аз също гледам с интерес нещата, които твориш, защото са ми странни и интересни, а също и страшно красиви! и украсата, и ринговете ми харесват много!  Bravo

Момичета, а задължително ли е да имаме рингове? Ох това ще е още един проблем. аз нямам особена идея за моите. Всъщност то е ясно, ще са с жълто и оранжево, но от какво се правят - хартия, пандели???  girl_impossible Ако е от хартия, вече ги измислих докато пишех, но ако е с понделки / което повече ми харесва/ май няма да има ентусиаст, койт ода ги връзва  girl_impossible
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 17, 2009, 07:56:34 »

Mомичета, търсих назад в темата, но не мога да открия. Моля ви кажете ми какво точно се слага в късметите? Купих бонбонки, мислих, че жито и паричка трябва да има. Вчера ми звъни на милото сестра му и ми вика "Как ще слагаш жито вътре, то се хвърля отделно" Нали ориз се хвърля?! Вече се  crazy съвсем, а никога не съм гледала какво е имало в късметчетата като сме били на сватба. Но че са хвърляли ориз си го спомням... или вече тотално съм се объркала shok
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 17, 2009, 08:09:05 »

Ами в късметчетата се слага точно това, което си казала. А за хвърлянето - да, пак се хвърля ориз или жито (или каквото там семе си решите Girl_hide), но едното няма нищо общо с другото girl_wink
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юни 17, 2009, 08:13:52 »

Mucito   Всичко което си спомняш от сватбите е точно така.Слага се паричка,житче и бонбонка все за късмет, плодородие и сладък живот.А за хвърлянето може и ориз може и жито каквото ви харесва.Ние мислим да има сложени в една чиния жито сотинки и бонбони и ще ги хвърли някой ама не сме решили още къде да стане това  Wink
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 17, 2009, 08:32:24 »

Благодаря ви, момичета! give_rose
Вече помислих, че съвсем съм се побъркала...
А за хвърлянето- ние след църквата ще ги хвърляме (представям си какво ще е след нас), защото ритуална зала няма да имаме в деня. И листенца исках за мъничките шаферки, но май ще стане много. Ама ще видим, ще го измислим някак това.
Благодаря ви още веднъж- олекна ми!
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 17, 2009, 08:41:35 »

Ако е от хартия, вече ги измислих докато пишех, но ако е с понделки / което повече ми харесва/ май няма да има ентусиаст, койт ода ги връзва  girl_impossible
Eй Амелка ти си с нов аватар - честито.
Колкото за пръстенчетата за салфетки - не са задължителни - те просто са елемент от украсата. Можеш да имаш, но можеш и да нямаш. Аз лично ще имам. Ще си ги направя предварително и съм се уговорила с шефа на ресторанта предишната вечер или по-предишната да взема от ресторанта всички салфетки, ще ги навържа и така. Още не съм решила какви ще са рингчетата, защото в момента мисля каква точно да е украсата и за тях ще направя нещо, което да се съчетава.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юни 17, 2009, 09:17:58 »

Амелия, ето една хитра и лесна идея! Вчера я видях и е точно като за теб с жълтичко... толкова са красиви!

http://www.goodhousekeeping.com/home/crafts/paper-daffodil-napkin-ring
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: