Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:47:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140559 пъти)

lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 13, 2009, 21:40:35 »

Миличка малките цветчета са гипсофил/това малкото с зелено и бяло/.Ами за украса са определено,то е грехота да го изядеш според мен.Иначе ние ще вземем и двете първото ще бъда за в къщи,а второто за у милото.Аз като ги видях останах без думи,такива красоти,това си е направо цяло изкуство.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юни 14, 2009, 10:43:49 »

Ние ще правим една келтска традиция (аз много харесвам келтите и са ми много близки на сърцето) - те са раздавали камъче на всеки гост и гостите хвърляли в река или вода камъчето, намисляйки си някакво пожелание за младоженците. Тъй като ние нямаме река около ресторанта smile, решихме да модифицираме малко традицията - ще си вземем голяма стъклена купа, ще я напълним с вода и ще сложим 3-чки плуващи свещи и ще дадем на гостите малки стъклеми оранжеви камъчета. Мисля че ще се получи много интересно!

Вчера бяхме до Джъмбо и намерихме невероятни плуващи свещи - 10-тина бройки сега са на промоция 2.99 и камъчета - 35 бр за 3.99.

* IMG_2950.jpg (43.64 KB, 800x567 - видяно 370 пъти.)
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юни 14, 2009, 14:10:41 »

Момичета аз да се похваля-  снощи като седнах и за 3 часа успях да направя всичките късметчета - общо 75 броя - за толкова имах материали. Снимки съм качила в галерията. Остава и да си купя кошница и да я украся и най-после ще почна да отмятам окончателно в списъка. Само дето се чудя не са ли много??
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 14, 2009, 14:18:01 »

Лелеееее, ти си героиня!!! Браво мила! Как успя такова голямо количество да направиш само за една вечер...

Аз по принцип знам че се правят годините на булката + / - 1. Но си мисля, че това не бива да те ограничава, а и ще има за повечето ти гости!

Браво! Много са красиви!
 chee
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #49 -: юни 14, 2009, 16:58:42 »

Eвелина, кутията ти е страхотна! Много ми харесва, аз си падам точно по такъв тип неща и много се впечатлих! Продължавай в същия дух!  give_rose

Мърче, късметчетата ти са супер нежнички! Браво! А иначе и аз, доколкото знам, късметчетата трябва да са колкото годините на булката, ако е на четен брой, с едно повече или по-малко. Ама някои си ги правят като сбор от годините на 2мата младоженци или кой, както си желае! Така че, браво за майсторлъка!  good

Бяхте си говорили и за конфети и за какво може да се използват. Аз си правя червени сърца от такива пак перфораторчета и си мисля да посипя по стълбите във входа, понеже живеем на 4 етаж и нямаме асансьор, така че любимия ще върви по сърчицата, за да стигне до мен  Wink

И за края на поста ми - ето един сайт с всякакви дреболийки. Аз си поръчах вчера коркови тапи и други нещица. Пише, че доставят до всички държави от ЕС, така че би трябвало и до България. Може да е полезен на някой
http://basteln-de.buttinette.com/shop/gruppe-DE-de-BU-seite3/30000-32500/Sonstiges.htm?&chk=cookie
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 14, 2009, 18:11:33 »

Евелина, кутията наистина е страхотна. give_rose
Мърче толкова много късметчета. Браво на теб. И аз знам, че трябва да са колкото годините на булката. Но според мен не е задължително. Wink
petia81, това ще стане много хубаво като идея със сърчицата.
Разгледах сайта, но не видях колко е доставката. Харесах си тези камъчета http://basteln-de.buttinette.com/shop/artikel-DE-de-BU/30000-31900-(42227,61299,34848)/Kristall-Tau-orange-34848.htm
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юни 14, 2009, 19:14:35 »

Мърче , ти ме ошашави направо! Поздравявам те за сръчността и страхотните късметчета. Bravo Bravo Аз една розичка правя сто часа girl_impossible

Ralibali , на теб мила само ще кажа, че до сега зяпах в захлас нещичата на кумицата ни, сега правя същото с твоята галерия.  shok Как сте се намерили двете не знам Girl_hide Girl_hide

Честно ви казвам аз в чудо съм се видяла с 4 кошнички и една шепа късмети, ама ще се боря до край tease
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #52 -: юни 14, 2009, 21:45:13 »

anichka_p, влязох специално да потърся за цените за доставка до България... Оказа се, че все пак, въпреки че пишеше, че пращат до всички държави от ЕС, България не е в списъка... Съжалявам, че подадох твърде бързо грешна информация... Ама викам и аз да съм полезна един път с интересен линк, пък то какво стана... Сори...  disappear mda blush
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юни 14, 2009, 22:04:22 »

Опаля, и аз разбрах... тъкмо се регистрирах и си харесах около 1000 неща.... мрън, какво ни е на България та все не искат да ни доставят  Boy cry
Активен
evelina
Любопитен
*
Публикации: 32

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юни 14, 2009, 23:28:08 »

lady_in_love, направо останах с отворена уста пред тези украси от зеленчуци!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #55 -: юни 15, 2009, 22:00:25 »

Мърче, браво за късметите! Страхотни са!

а за броя - аз ще правя докато ми писне! Ако ще 200 да станат. Не ме вълнуват разни суеверия. А пък и по-добре да са повече, че да има хората по повече да си вземат и най-вече да има време и за мен да се обърна и да си грабна едно-две  bouncinggirl sarcastic
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юни 15, 2009, 22:55:08 »

Амелия, а и всички момичета много благодаря. И аз много си ги харесвам - най-важното е ча са направени лично от мен.

Лелеееее, ти си героиня!!! Браво мила! Как успя такова голямо количество да направиш само за една вечер...
Рали аз не съм особено сръчна, но съвсем случайно попаднах на едно улеснение. В темата е коментирано, че най-трудното на късметчетата е да ги събереш и вържеш. Когато преди месец два пробвах да направя ги връзвах с конци. После много лесно се връзва панделката. Сега, когато тръгнах да ги правя търся аз белия конец - някой в къщи явно го е взел нещо да шие и не го е върнал на мястото. Много се ядосах. Но после се сетих, че бях купила едни бели телчета, които отгоре са с някакъв бял пух или знам ли какво е. Качила съм снимка в галерията. И пробвах с тях - много е лесно - само завиваш и режеш - става здраво и лесно се връзва панделката. Тези джунджуфурки ги купих от китайците на илиенци - този склад където изгоря - не съм виждала другаде (което не значи че няма), но могат да бъдат заменени с нещо подобно.
Дано да съм била полезна за някого give_rose
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #57 -: юни 16, 2009, 08:43:54 »

С риск да се дублирам, ама страхотни късметчета Мърче  Bravo ! А извинявайте, ако някъде има обяснение на въпроса ми, ама как ги закрепяте тия цветчета, аз освен че трудно завързвам този тюл дето все ми бяга, но и изобщо не мога да закрепя цветчето вътре Плачещо момиче
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 16, 2009, 10:14:12 »

Mini не ги закрепям. Лепя ги със силикон - няма грешка. Вземи си един пистолет и силикон от магазините за левче и направо им режеш дръжчиците и ги залепяш. Иначе падат повярвай ми - пробвах го този вариант.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юни 16, 2009, 16:14:49 »

ето и моята кутия за парите. Обикновена кутия, облепена с креп хартия и една голяма панделка - кутията е без пари, панделките са стотинки, защото купих 90 метра за 5-6лв, цветчетата си ги направих сама, креп хартията е 3.50 ролката и малко С-200.

* 1.jpg (15.66 KB, 336x448 - видяно 328 пъти.)
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: