Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:44:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 9 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 9 част (Прочетена 140547 пъти)
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
Отг: Дреболийки - 9 част
«
Отговор #45 -:
юни 13, 2009, 21:40:35 »
Миличка малките цветчета са гипсофил/това малкото с зелено и бяло/.Ами за украса са определено,то е грехота да го изядеш според мен.Иначе ние ще вземем и двете първото ще бъда за в къщи,а второто за у милото.Аз като ги видях останах без думи,такива красоти,това си е направо цяло изкуство.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
«
Отговор #46 -:
юни 14, 2009, 10:43:49 »
Ние ще правим една келтска традиция (аз много харесвам келтите и са ми много близки на сърцето) - те са раздавали камъче на всеки гост и гостите хвърляли в река или вода камъчето, намисляйки си някакво пожелание за младоженците. Тъй като ние нямаме река около ресторанта
, решихме да модифицираме малко традицията - ще си вземем голяма стъклена купа, ще я напълним с вода и ще сложим 3-чки плуващи свещи и ще дадем на гостите малки стъклеми оранжеви камъчета. Мисля че ще се получи много интересно!
Вчера бяхме до Джъмбо и намерихме невероятни плуващи свещи - 10-тина бройки сега са на промоция 2.99 и камъчета - 35 бр за 3.99.
IMG_2950.jpg
(43.64 KB, 800x567 - видяно 370 пъти.)
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #47 -:
юни 14, 2009, 14:10:41 »
Момичета аз да се похваля- снощи като седнах и за 3 часа успях да направя всичките късметчета - общо 75 броя - за толкова имах материали. Снимки съм качила в галерията. Остава и да си купя кошница и да я украся и най-после ще почна да отмятам окончателно в списъка. Само дето се чудя не са ли много??
Активен
Ralibali
Ентусиаст
«
Отговор #48 -:
юни 14, 2009, 14:18:01 »
Лелеееее, ти си героиня!!! Браво мила! Как успя такова голямо количество да направиш само за една вечер...
Аз по принцип знам че се правят годините на булката + / - 1. Но си мисля, че това не бива да те ограничава, а и ще има за повечето ти гости!
Браво! Много са красиви!
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #49 -:
юни 14, 2009, 16:58:42 »
Eвелина,
кутията ти е страхотна! Много ми харесва, аз си падам точно по такъв тип неща и много се впечатлих! Продължавай в същия дух!
Мърче,
късметчетата ти са супер нежнички! Браво! А иначе и аз, доколкото знам, късметчетата трябва да са колкото годините на булката, ако е на четен брой, с едно повече или по-малко. Ама някои си ги правят като сбор от годините на 2мата младоженци или кой, както си желае! Така че, браво за майсторлъка!
Бяхте си говорили и за конфети и за какво може да се използват. Аз си правя червени сърца от такива пак перфораторчета и си мисля да посипя по стълбите във входа, понеже живеем на 4 етаж и нямаме асансьор, така че любимия ще върви по сърчицата, за да стигне до мен
И за края на поста ми - ето един сайт с всякакви дреболийки. Аз си поръчах вчера коркови тапи и други нещица. Пише, че доставят до всички държави от ЕС, така че би трябвало и до България. Може да е полезен на някой
http://basteln-de.buttinette.com/shop/gruppe-DE-de-BU-seite3/30000-32500/Sonstiges.htm?&chk=cookie
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
юни 14, 2009, 18:11:33 »
Евелина, кутията наистина е страхотна.
Мърче толкова много късметчета. Браво на теб. И аз знам, че трябва да са колкото годините на булката. Но според мен не е задължително.
petia81, това ще стане много хубаво като идея със сърчицата.
Разгледах сайта, но не видях колко е доставката. Харесах си тези камъчета
http://basteln-de.buttinette.com/shop/artikel-DE-de-BU/30000-31900-(42227,61299,34848)/Kristall-Tau-orange-34848.htm
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #51 -:
юни 14, 2009, 19:14:35 »
Мърче ,
ти ме ошашави направо! Поздравявам те за сръчността и страхотните късметчета.
Аз една розичка правя сто часа
Ralibali ,
на теб мила само ще кажа, че до сега зяпах в захлас нещичата на кумицата ни, сега правя същото с твоята галерия.
Как сте се намерили двете не знам
Честно ви казвам аз в чудо съм се видяла с 4 кошнички и една шепа късмети, ама ще се боря до край
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #52 -:
юни 14, 2009, 21:45:13 »
anichka_p, влязох специално да потърся за цените за доставка до България... Оказа се, че все пак, въпреки че пишеше, че пращат до всички държави от ЕС, България не е в списъка... Съжалявам, че подадох твърде бързо грешна информация... Ама викам и аз да съм полезна един път с интересен линк, пък то какво стана... Сори...
Активен
Ralibali
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
юни 14, 2009, 22:04:22 »
Опаля, и аз разбрах... тъкмо се регистрирах и си харесах около 1000 неща.... мрън, какво ни е на България та все не искат да ни доставят
Активен
evelina
Любопитен
«
Отговор #54 -:
юни 14, 2009, 23:28:08 »
lady_in_love
, направо останах с отворена уста пред тези украси от зеленчуци!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #55 -:
юни 15, 2009, 22:00:25 »
Мърче, браво за късметите! Страхотни са!
а за броя - аз ще правя докато ми писне! Ако ще 200 да станат. Не ме вълнуват разни суеверия. А пък и по-добре да са повече, че да има хората по повече да си вземат и най-вече да има време и за мен да се обърна и да си грабна едно-две
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #56 -:
юни 15, 2009, 22:55:08 »
Амелия, а и всички момичета много благодаря. И аз много си ги харесвам - най-важното е ча са направени лично от мен.
Цитат на: Ralibali в юни 14, 2009, 14:18:01
Лелеееее, ти си героиня!!! Браво мила! Как успя такова голямо количество да направиш само за една вечер...
Рали аз не съм особено сръчна, но съвсем случайно попаднах на едно улеснение. В темата е коментирано, че най-трудното на късметчетата е да ги събереш и вържеш. Когато преди месец два пробвах да направя ги връзвах с конци. После много лесно се връзва панделката. Сега, когато тръгнах да ги правя търся аз белия конец - някой в къщи явно го е взел нещо да шие и не го е върнал на мястото. Много се ядосах. Но после се сетих, че бях купила едни бели телчета, които отгоре са с някакъв бял пух или знам ли какво е. Качила съм снимка в галерията. И пробвах с тях - много е лесно - само завиваш и режеш - става здраво и лесно се връзва панделката. Тези джунджуфурки ги купих от китайците на илиенци - този склад където изгоря - не съм виждала другаде (което не значи че няма), но могат да бъдат заменени с нещо подобно.
Дано да съм била полезна за някого
Активен
Mini
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #57 -:
юни 16, 2009, 08:43:54 »
С риск да се дублирам, ама страхотни късметчета Мърче
! А извинявайте, ако някъде има обяснение на въпроса ми, ама как ги закрепяте тия цветчета, аз освен че трудно завързвам този тюл дето все ми бяга, но и изобщо не мога да закрепя цветчето вътре
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #58 -:
юни 16, 2009, 10:14:12 »
Mini не ги закрепям. Лепя ги със силикон - няма грешка. Вземи си един пистолет и силикон от магазините за левче и направо им режеш дръжчиците и ги залепяш. Иначе падат повярвай ми - пробвах го този вариант.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
юни 16, 2009, 16:14:49 »
ето и моята кутия за парите. Обикновена кутия, облепена с креп хартия и една голяма панделка - кутията е без пари, панделките са стотинки, защото купих 90 метра за 5-6лв, цветчетата си ги направих сама, креп хартията е 3.50 ролката и малко С-200.
1.jpg
(15.66 KB, 336x448 - видяно 328 пъти.)
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6