Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:58:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140631 пъти)

evelina
Любопитен
*
Публикации: 32

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юни 11, 2009, 17:40:36 »

Момичета, благодаря Ви за милите думи.
Кутията се прави много просто и е страшно евтина.
Кутия от обувки. Два листа фолио за цветя-златисто от 0,50 лв.
И другото го правих от панделка-златиста и мъниста. Със силиконовия пистолет и готово. girl_wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #31 -: юни 11, 2009, 17:42:32 »

Аз да се отчета за днешното обикаляне:
1. ходих за менчета. На Кирков има само глинени изделия. Никъде няма манчета. С много питане намерих един дядо антиквар, но менчето беше 45лв, което за старо и ползвано си е направо хумористично! Минах от Плиска надолу и ме застреляпа с цена 76лв! Та накрая намерих свясно менче на Дондуков в един сувенирен магазин. Точно като излезе трамвай 20 на Дондуков и в ляво. Та малко беше 25лв, средно 36 и нормално по-големичко е 41.

2. В София Прес нищо няма, освен канцеларски пособия и неща за ученици и деца. Единствено в едно магазинче имаше керамични фигурки на ангелчена само много красиви и разни други неща за красива декорация. /Особено еснна!!!/ Не са скъпи нещата, а са много красиви.

3. Аз си купих пликчета цветни като за картички, но малки, з ада слагат в тях цветните картончета с пожеланията  blum  yahoo От много верме търсих и никъде нямаше. Дори в Рая! Та бях толкова щастилва като намерих и цветове, каквито искаш...

Имаше балони хубави и евтини и всякакви картички, картон и хартия, цветна всякаква, както и цветен картон на стекове.  good Доста евтини бяха.

4. Намерих още едно магазинче, където има Детска Радост по 30ст!!! От пресечката на Симеон и Кирков само в дясно и първото магазинче за захарни изделия, което видите е то! Дажи и бонбонките се виждат!  good

Дано да съм помогнала на някого!
Активен
Tierra
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #32 -: юни 11, 2009, 18:19:30 »

Момичета, от къде мога да си купя дебел цветен картон? Ще се пробвам да си направя бонбониерки във формата на сърце, подобни на тези на сайта на fiorlux / http://fiorlux.com/index.php?page=shop.browse&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=28
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: юни 11, 2009, 20:37:01 »

Ами сещам се за няколко места - Слънчоглед, там твърдия картон е май италиански и е 30 ст. лист А4, и има невероятни цветове. Има и големи листове...

Иначе би трябвало да има по книжарниците, сещам се и за Импресия на Сан Стефано май се намираше, близо до университета. Там има също избор.

Дано съм ти помогнала:)
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юни 11, 2009, 23:03:12 »

http://www.slanchogled.com/sunflower/contacts.aspx

на ул. Иван Вазов 13, това е зад Спортната палата сравнително близо... На втория етаж има от пиле мляко направо smile
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юни 12, 2009, 10:45:27 »

Аз днес се върнах от Етъра и си спазвам едно обещание, което дадох на Амелия да проверя за менчета. Цените са същите. Малко менче (ново де) струва 45 лв. Голямото изобщо и не погледнах цената. Малко съм разочарована честно да кажа. nea
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юни 12, 2009, 15:18:19 »

Мърче, скъпичко ми се вижда-в Търново най-големите са на такива цени. Средните менчета са около 30лева и като се има в предвид че са в магазинчета по главната.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юни 12, 2009, 19:49:46 »

Мърче, скъпичко ми се вижда-в Търново най-големите са на такива цени. Средните менчета са около 30лева и като се има в предвид че са в магазинчета по главната.
Перличка я кажи за Търново ако пратя майка ми да търси менче, как да я ориентирам горе долу къде да търси и за цените? На самоводската чершия има ли избор?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #38 -: юни 12, 2009, 21:51:36 »

Мърче, много благодаря за информацията. И аз съм разочарована. Реших да не купувам. Дано от ресторанта имат! То пък да му се не видят и търговците кат очуят "сватба" и цените таван нямат...  beating
Аз писах за магазина на Дондуков. Ако някой зържи да си има менче - май там е най-евтино и в Сватбения център.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: юни 13, 2009, 12:15:23 »

ето още нещо много интересно за любителите на хартиената украса и дреболийки http://www.metacafe.com/watch/768592/how_to_make_3d_paper_flower_ball_easy_for_everybody_kusudama_o/
 сега пробвам как се получават цветенцата и е много лесно за изпълнение.
Активен
sis4eto
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юни 13, 2009, 13:03:58 »

Bravo  valia_diva .Това е страхотно и може да измисля нещо подобно да направя.А случайно да знаеш сайт с повечко такива неща. Имам огромното желания да направя колкото се може повече неща за украсата
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юни 13, 2009, 14:06:01 »

аз постоянно ровя, сега разглеждах отново сайта на Марта Стюард и там има нещица за сваляне. Назад в темата има сайта. Аз сега довърших моето цвете по клипчето и ми харесва - за вкъщи за украса е идеално.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юни 13, 2009, 14:13:30 »

Незнам дали точното място е тук,ама ще го напиша тук,пък модераторите,ако сметнат за нужно да го преместят.Искам да ви покажа украсите за в къши и у милото .И двете са от зеленчуци и за украса на масите по къщите заедно с кетъринга.

Ето това е за в къщи :

* karving za v ka6ti.jpg (34.25 KB, 360x480 - видяно 594 пъти.)
« Последна редакция: юни 13, 2009, 14:16:48 от lady_in_love » Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юни 13, 2009, 14:14:08 »

това е за у милото/той си го хареса сам/

* karving za y miloto.jpg (60.88 KB, 640x480 - видяно 514 пъти.)
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #44 -: юни 13, 2009, 21:36:28 »

lady_in_love невероятни са...ама и тия дребните цветлета ли са от зеленчуци  Tc предполагам са само за украса, не мога да си представя някой да яде такава красота....ивсе пак мъничко клоня към първата  judges 
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: