Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 18:40:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 141294 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: юни 06, 2009, 17:58:47 »

Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #1 -: юни 06, 2009, 20:54:51 »

Аз да кажа за менчетата - много мъдру за тях изобщо като цяло. За какво ми е изобщо, като повечето ресторанти имат??? Вие всички ли ще имате свое?
Второ, чудя се дали няма в по-малките градове да има по-евтини. Наканила съм се да ида в Елин Пелин в пазарния ден и да видя имат ли изобщо подобно нещо.

Вие сещате ли се за близко градче или село, в което може да има подобни неща?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юни 06, 2009, 21:15:13 »

Тези подаръчета с калинките са много свежи  Bravo
За менчето аз много мислих и реших, че няма смисъл да купувам такова.
Питах кумата дали мога да взема от тях, но тяхното било на заем и затова реших да питам в агенцията от която наех видео и фото - според мен няма смисъл и това да се купува за едното му ритане  pardon
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юни 07, 2009, 07:47:35 »

Здравейте, аз съм нова във форумчето, но искам да ви покажа нашите късметчета, който аз сама направих
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юни 07, 2009, 07:54:31 »

Amelia, незнам дали ще съм ти полезна, но една приятелка помоли един танцов състав да й дадат тяхното менче и след това им го върна. Защо не попиташ някой такъв състав имаги толкова много. Не виждам смисъл да се купува подобно нещо, след като ще го използваш само в този ден.
Късмет!!!
emili85, касметчетата ти са много хубави  Bravo
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юни 08, 2009, 10:37:36 »

За менчетата и аз да кажа какво знам - хубавите, истински менчета са си скъпички навсякъде. Наскоро приятели ходиха до Етъра и там пак бяха по 50лв примерно хубавите и с разумна големина, не като чашки които са.
Аз ще проверя от сватбата на братовчед ми менчето къде е, ако не го открия - тогава ще решаваме дали да купим или да полазвам на кумците и да им го върна  girl_wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юни 08, 2009, 15:56:56 »

emili85   Welcome и те поздравявам за хубавите късметчета.

Amelia  ти май пита за цветенцата от хартия. Аз не ги правя с дръжка, а като изрежа листа за да има форма на листенце, ги лепя едно до друго в основата с С-200 - на мен ми трябват без дръжката, защото мислех да за разпръснати по масите, но нещо не ми ги одобряват и за това ще си ги ползвам като украса вкъщи.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #7 -: юни 08, 2009, 20:14:52 »

Момичетаааааа, вижте какъв сайта ми каза една позната!
Видях нещата на живо и са много нежни и красиви!  yahoo Да не говорим колко са евтини и цените са реални. Тя е женила сина си сега април и имам съвсем прясна информация. Коректни са, изпълняват поръчките и най-важното много са им нежнички продуктите, въпреки че са керамични!  yahoo

Ето го и сайта: http://ceramicbottles.com/joomla/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=26

П.С. Каза, че доставката и е била 5-6лв до София.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юни 09, 2009, 12:57:53 »

Ох, ще се побъркам. Искам за украсата на масите да поръчам малки декоративни тиквички и изкуствени есенни листа и никъде не мога да намеря.

Търсих сайтове, ама повечето са в Америка и или нямат доставка до България или има проблеми.

Някаква идея от къде мога да намеря подобно чудо?

* 10_color_spr00_xl.jpg (75.62 KB, 360x450 - видяно 420 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #9 -: юни 09, 2009, 13:41:00 »

Аз имам идея къде има такива - във всички цветарски магазини! Има малки тиквички на всякъде. Около 1лв са!  blum Дано да съм помогнала! Знам със сигурност, че има в един цветарски на Сатмболийски / преди Ботев/ , във всички магазинчета около нас /кв. Надежда/ и предполагам и в други магазини.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юни 09, 2009, 14:31:32 »

Хм, ама те обикновено се появяват края на Октомври по магазиничетата... а на мен ми трябват за началото и си мислех да са изкуствени... Ти сега ли си виждала?

А за есенни листа изкуствени? Щото ако си намеря истински, ще се трошат по масите и няма да е добре, а и искам да ги ползвам за украса на салфетките. Нещо такова...

* acorn3.jpg (24.23 KB, 360x417 - видяно 4367 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #11 -: юни 09, 2009, 14:40:28 »

За есенните листа не мога да помогна, но за тиквичките - пиша със сигурност, защото онзи ден ги видях! Ходих п одруг въпрос до нашето цветарско и ги видях. винаги се изкушавам да си купя, и винаго се отказвам. Мисля, че ще изгният... blush Може и да греша тотално, ама така мисля.

Както и да е  - има  good
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юни 09, 2009, 14:50:11 »

Изкуствени, както и сухи листа, цветя и т.н. имам във Флора Комерс  good
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юни 09, 2009, 15:25:10 »

Ооо, мерси, разгледах сайта, ся се сещам, че са ми го давали преди, ама тогава не знаех какво търся:)

Видях, че има и изкуствени тиквички, които изглеждат доста добре. Ще посетя магазина да ги видя и на живо.

Мерси много и на двечките ви.  kiss
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #14 -: юни 09, 2009, 19:21:16 »

Момичета, някой има ли представа от цените на фигурките за подаръчетата в София Прес? Пиша в Дреболийки, защото има и неща за украса там, не сам подаръчета.
Аз не съм ходила още, но казват, че има много голям избор и са доста евтини нещата. Ама колко евтини, нямам представа.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: