Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:36:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140503 пъти)

Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 24, 2009, 10:34:23 »

pavla не е дантела. Това си е най-обикновен тюл. Закрепен на дъното на кошнизата и по края само е намотан и залепен с пистолет със силикон.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 24, 2009, 10:39:05 »

За Пловдив такава хартия а и всякакви други като стигнеш до понеделник пазара продължаваш направо и стигаш до една пицария точно до нея малко в ляво по една улица нагоре има склад за всякакви хартии панделки и разни неща за декорация . Дано да съм ти обяснила правилно. Незнам как се казва пицарията нито улицата .  good
Пицарията се казва "Ориджинале", а улицата на която е пицарията е "Митрополит Панарет"
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 24, 2009, 10:43:34 »

аз да питам - от къде мога да си намеря такава хартия... виждалал съм, че по цветарските магазини правят опаковки на букети от такава, но не съм срещала никъде да се продава... ако може инфото да е за пловдив, но и за софия все ще намеря кои да ми купи... smile
Чак сега видях и твоето запитване. Видях, че и Наси ти е писала за складчето, а аз точно от там взех хартията за това цвете. Правя го от хартиен шнур. Струва 3,50лв. има различни цветове. По назад във темата съм описала и как точно го правя.

А тази пеперуда е страхотна. Моля те прати сайта от където си я намерила.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 24, 2009, 10:54:21 »

Мърче мерси за инфото... хубави са ти станали нещата, ако мойте станат така ще съм супер доволна  от себе си. good
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 24, 2009, 11:15:17 »

pavla да ти кажа честно и аз отначало като гледах си мислих, че аз не мога да направя такива ама то като тръгнеш да го правиш тогава полека лека нещата си стават и не е хич трудно. Даже е страшно приятно. Така че давай и чакаме да показваш снимки Good luck
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 24, 2009, 11:34:35 »

Качвам в галерията на-после откритите от мен бурканчета за гостите, все още се чудя как да изглеждат. Тази украса е това което имах сега под ръка.
Също така качих в галерията и евентуалния втори план за украса на масите /ако не намеря евтин тюл/, с тази цветна хартия. Камъчетата си ги купих имам и такъв цвят свещи. За тогава ще остане само да си купя хризантеми и да направя декорации за масите от тях.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 24, 2009, 11:40:31 »

Качвам в галерията на-после откритите от мен бурканчета за гостите, все още се чудя как да изглеждат. Тази украса е това което имах сега под ръка.
Също така качих в галерията и евентуалния втори план за украса на масите /ако не намеря евтин тюл/, с тази цветна хартия. Камъчетата си ги купих имам и такъв цвят свещи. За тогава ще остане само да си купя хризантеми и да направя декорации за масите от тях.

Ако бурканчетата ти са с харията и този цвят панделка, защо не пробваш свещичките или камъчетата да са също такива (като цвета на панделката) Струва ми се, че ще се получи добре.
Активен
Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #157 -: юни 24, 2009, 12:14:28 »

Чак сега видях и твоето запитване. Видях, че и Наси ти е писала за складчето, а аз точно от там взех хартията за това цвете. Правя го от хартиен шнур. Струва 3,50лв. има различни цветове. По назад във темата съм описала и как точно го правя.

А тази пеперуда е страхотна. Моля те прати сайта от където си я намерила.

извинявай, но не си спомням от къде е... търсех из нета пеперуди и я намерих... веднага се сетих за твоето цвете и за онази хартия... като купя и направя, ако стане нещо ще кача снимки!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 24, 2009, 13:47:59 »

извинявай, но не си спомням от къде е... търсех из нета пеперуди и я намерих... веднага се сетих за твоето цвете и за онази хартия... като купя и направя, ако стане нещо ще кача снимки!
Пробвай няколко варианта - някои ги правят с тел, като ги завъртат на нея, а аз ги лепя с С-200. Ще видиш кое ти харесва повече и кое ти е по-лесно за правене.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 24, 2009, 14:37:27 »

mucito, всъщност цветовете ще са екрю и прасковено. Аз затова казах, че това е направено с подръчни материали. Може би хартията ще е цвят екрю, а панделката праскова, всъщност единственото купувано от тези дреболийки за сватбата специално са камъчетата. Мисля да си поръчам и оранжеви свещички.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 24, 2009, 19:10:43 »

Момичета, можете ли да ми кажете къде мога да намеря такива камъчета, като тези на поканата долу или нещо подобно! Много Благодаря!

* Wedding_Invitations_-_3_Diamante_Pink_Satin_Crossover_6I.jpg (39.61 KB, 432x432 - видяно 3332 пъти.)
« Последна редакция: юни 24, 2009, 19:16:42 от Daisy_d » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 24, 2009, 19:20:21 »

За къде става въпрос? Ако е за София - тръгваш по Пиротска, докато излезеш на Христо Ботев. На кръстовището пресичаш и на отсрещния тротоар тръгваш нагоре - все едно към Петте кьошета. Малко по-нагоре от кръстовището има кинкалерия (преди беше на Патриарха). Вътре има много камъчета с различна форма и големина (и цвят).
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 24, 2009, 19:21:25 »

Колко броя ти трябват? http://www.artcrystal.biz/purchase_conditions.php Тук има всякакви
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 24, 2009, 20:58:06 »

Това не са ли термокамъчета?

Ей тука има един сайт...

http://www.sheherezada.com/
Активен
emili85