Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:21:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177248 пъти)

Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: декември 10, 2009, 21:52:26 »

Няма спор, че най-важно е собстеното мнение. Все пак най-щастливи трябва да са младоженците.
Важно е да има настроение и много танци  Party time
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: декември 11, 2009, 12:26:03 »

Много е важно да се съобрази с височината на тавана - и аз си мечтаех за тези пердета по тажана, но нашият е мнооого нисък и няма начин sad Аз оставам на варианта високи вази като цяло, защото ми казаха че салати и напитки се нареждат преди да дойдат гостите и ниската ще се изгуби. Мисля все пак да направя ниска окраса малка на челото на масата да кажем да останат свободни 20 см в края и там да има свещи и цветя и да закача цветя по покривката, която пада надолу, но ще видим.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: декември 12, 2009, 01:41:07 »

ето какъви бяха моите маси  smile

* Iliazovi 0496.jpg (61.76 KB, 448x299 - видяно 322 пъти.)
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: декември 12, 2009, 11:23:54 »

аз лично нямам нищо против високите украси, но гостите просто не ги забелязват, като свднеш на масата, украсата е високо над теб, дори и когато станеш пак не се вижда и ням много смисъл. според мен по-подходяща е ниската украса  и то доста под нивото над очите, така хората осъществяват визуален контакт помежду си и същевременно имат възможност да се насладят и на украсата
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #394 -: януари 07, 2010, 15:46:31 »

Има нещо, за което много се чудя  huhhuh.gif Както много момичета тук, и аз бих искала да си направя украсата сама. Спира ме само това, че не знам кой ще украсява в ресторанта   pardon Не си представям да са младоженците или роднините, или пък приятели. Нали са се събрали да празнуват...
 Може ли момичетата, които сами са си правили украсата, да ми кажат как са решили този проблем?  give_rose
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: януари 07, 2010, 15:54:38 »

в някои случаи ресторанта се съгласява и сервитьорите го правят- няма гаранция за качесвто
ако са цветя и са от цветарски магазин -знам, че някои магазини си ги носят на мести и си слагат допълнителни аранжировки без да се плаща
ако са твои близки и няма друга сватба, може да се иде по-рано и да се постави украсата.
 при нас примерно докато се снимахме на двора , шаферите отидаха и за 5 минути поставиха тейбълкартичките, може да се организира нещо, не се тревожи, просто прецени кой вариант е най-подходящ за вашия ресторант и за типа украса и за това как са уредени часово ритуалите.
 ти на каква украса си се спряла?
Активен
sweetchery
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #396 -: януари 07, 2010, 16:09:15 »

аз се спрях на тази украса, ама още не съм си избрала ресторант...Много хубаво, нямам ресторант, обаче имам украса angry shok shok

Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: януари 07, 2010, 16:10:45 »

украсата е супер и би подхождала на повечето ресторанти, така че мисля, че няма да имаш проблем
Активен
sweetchery
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #398 -: януари 07, 2010, 16:36:54 »

Благодаря.Има страхотни украси в този сайт
http://www.agency-diamanti.com/index.php?option=com_phocagallery&view=categories&Itemid=34
но аз естествено ще открадна само идеята, защото ако ги викна тях....ще ми отрежат главата от кръста с цена
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: януари 08, 2010, 10:04:31 »

В този сайт има наистина чудесни украси.И аз си откраднах няколко идеи  blush
Аз имам следния въпрос към момичетата, които са си правили сами украсата.Ако включва някакви чаши или вази, или каквито и да било стъкларии, от ресторанта ли ги дават, или сами трябва да си подсигурим?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #400 -: януари 08, 2010, 10:07:59 »

Мисля, че зависи с каква цел искаш да ги използваш.

Аз имах чаши, в които имаше вятърни въртележки и сама си ги бях донесла (чашите де). Но пък в интерес на истината не съм се и сетила да питам дали те могат да ми дадат.

Ти какво имаш намерение да правиш?
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 08, 2010, 10:27:31 »

Харесала съм си тези топченца (гумени ли са, стъклени ли са, нямам идея), които слагат по украсите.Освен тях цветя, свещи и такива стандартни неща.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #402 -: януари 08, 2010, 10:35:09 »

И аз си харесах много неща, въпреки че мисля, че откъм украса на младоженската маса има още какво да се желае  smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #403 -: януари 08, 2010, 10:57:01 »

Стъклени са мисля. Направо си питай в ресторанта  good
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 08, 2010, 11:18:02 »

Благодаря, ще попитам като резервираме ресторанта. smile
inaxastra , твоята украса е просто прекрасна.Много стилна и нежна.  give_rose heart
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: