Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 01:37:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 5
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5 (Прочетена 177368 пъти)
katiap4
Новак
Публикации: 8
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 5
«
Отговор #345 -:
октомври 19, 2009, 22:46:31 »
здравейте аз се занимавам с украси и следя редовно форума скоро ми предстои да правя украса в златисто с оранжево не сам правила до сега такава някой може ли да ми даде някаква идея благодаря ви предварително
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #346 -:
октомври 19, 2009, 23:03:31 »
Цитат на: katiap4 в октомври 19, 2009, 22:46:31
здравейте аз се занимавам с украси и следя редовно форума скоро ми предстои да правя украса в златисто с оранжево не сам правила до сега такава някой може ли да ми даде някаква идея благодаря ви предварително
След като се занимаваш със украси би трябвало идейте да идват от теб ! Човек който се занимава със това трябва да е пълен със идей и да е наясно с цветовете !
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #347 -:
октомври 19, 2009, 23:46:34 »
Разгледай назад в тази тема!!!Има страшно много предложения във всякакви цветове.Тук виждала съм и доста в златисто и оранжаво *THUMBS*Виж също и част 1,2,3,4 от същата тема!
Активен
katiap4
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #348 -:
октомври 20, 2009, 15:05:35 »
След като се занимаваш със украси би трябвало идейте да идват от теб ! Човек който се занимава със това трябва да е пълен със идей и да е наясно с цветовете !
Благодаря много не очаквах този отговор по вапроса за идеите сори не сам останала без но мисля че тук всеки предлага това което му е попаднало и мисли че е различно и така си помагаме една на друга нали за това е този форум поне така аз си мисля благодаря още веднаж
Активен
sem.Kabamitovi
Регистриран
«
Отговор #349 -:
октомври 21, 2009, 08:48:31 »
Здравейте,нашата сватба предстои на 31.10.2009г.!Работата ни е такава 4е разполагаме с време,решихме да си правим сами украсата за големия ден!Като започнеш с поканите та свършиш с украсата на ресторанта-всичко ни минава през ръцете.(моите и на бъдещата ми свекърва)та защо ви пиша-тържеството ще се проведе в ресторант Бендида-НОВОТЕЛ Пловдив!Изборът ни на заведение бе продиктуван от броя на гостите-162,а в пловдив хубавите ресторанти с толкова места са малко!както и да е,отиваме да правим резервация и нещеш ли какви условия имат те!За да ти облекат столовете с роклички ти искат по 3 лв на стол-ОК цапат се ,те ги дават на химическо след всияко тържество-съгласна съм,НО за да сложат една завеса(която имат) зад булченската маса ми искат 350лв. ако не я сложиш,жсе едно си в детска градина(стената която скрива въпросната завеса е във всевъзможни цветове и неопределени форми)!А сега ми кжете нормално ли е това при положение че говорим за 5 звезден ресторант!Просто си плачат за защита на потребителя
Активен
milio4ka
Ентусиаст
«
Отговор #350 -:
октомври 21, 2009, 08:55:52 »
И аз първо се бях насочила за там... и не исках да разглеждам друго освен Бендида... обаче след като чух условията им се отказах и съм доволна... не е само цената на калъфките за столовете и това,че се иска повече украса.В ресторанта,който избрахме не само ,че столовете са облечени от ресторанта,а по принцип имаш и украса на сватбената маса,която е безплатна/ако искаш я ползвай/ и освен това имаш осигурен безплатен апартамент за нощта след празненството... не казвам,че е кой знае какво но все пак са приятни основни неща,които ресторант от висок клас предлага, а Новотела не.
ние също засега сме решили около 150-160 човека да е сватбата...
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #351 -:
октомври 21, 2009, 09:55:33 »
Здравей, Яна , първо да ти кажа: Добре дошла сред нас ! Надявам се, че тук ще откриеш нужната помощ за сватбата на мечтите си !!!
Колкото до Новотела (аз също съм от Пловдив) тази сумичка ми се вижда височка. Няма ли вариант ти сама да покриеш с плат въпросната стена, защото може доста по- евтино да ти излезе. Иначе мои приятели си правиха сватбата там и бяхя доволни, но това беше преди 4 години, което си е доста време.
Успех с приготовленията !!!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #352 -:
октомври 21, 2009, 14:54:21 »
sem.Kabamitovi Комисията за защита на потребителя не може да се меси в ценообразуването. Предполагам, че от ресторанта в тези 350 лева включват и украса зад масата на младоженците, непосредствено пред "скъпата завеса". А между другото 20 кв.м. стена не се покриват толкова лесно, ако няма подходяща конструкция за тази завеса. Понякога за да се "покрие" подобна площ се използва алуминиева конструкция и материал /тип винил или определен тип плат/, които се пренасят с камион, товарят, разтоварят, монтират и т.н. от N броя хора. Най-лесно е ако прословутата завеса има уши в горния си край и корниз на тавана. И в този случай зад Вас ще има материя висяща като не знам какво. Въпрос на вкус, виждане, възможности.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #353 -:
октомври 21, 2009, 15:27:22 »
Цитат на: sem.Kabamitovi в октомври 21, 2009, 08:48:31
Здравейте,нашата сватба предстои на 31.10.2009г.!Работата ни е такава 4е разполагаме с време,решихме да си правим сами украсата за големия ден!Като започнеш с поканите та свършиш с украсата на ресторанта-всичко ни минава през ръцете.(моите и на бъдещата ми свекърва)та защо ви пиша-тържеството ще се проведе в ресторант Бендида-НОВОТЕЛ Пловдив!Изборът ни на заведение бе продиктуван от броя на гостите-162,а в пловдив хубавите ресторанти с толкова места са малко!както и да е,отиваме да правим резервация и нещеш ли какви условия имат те!За да ти облекат столовете с роклички ти искат по 3 лв на стол-ОК цапат се ,те ги дават на химическо след всияко тържество-съгласна съм,НО за да сложат една завеса(която имат) зад булченската маса ми искат 350лв. ако не я сложиш,жсе едно си в детска градина(стената която скрива въпросната завеса е във всевъзможни цветове и неопределени форми)!А сега ми кжете нормално ли е това при положение че говорим за 5 звезден ресторант!Просто си плачат за защита на потребителя
Повечето ресторанти работят със фирми за украса ! Аз също мисля ,че това е много като цена ,но почти съм убедена че тази цена включва и друго . Може би украса на младоженската маса ! Пачоран е прав че такова голямо пространство не се покрива лесно но пък за 5 звезден р-т поне това можеше да си го направят и да взимат минимална сума ! Колкото до калъфите във всички големи р-ти се плащат освен Ленинград ! Весела сватба и не си помрачавай най хубавия ден за глупости !
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #354 -:
октомври 21, 2009, 22:42:00 »
Ами аз малко за да сменя темата,понеже тука се дават идейки как може да се украси ресторанта за сватбата и аз си давам моите идеи които ги направихме за моята сватба.
така ни беше украсена сватбената маса ,а тези свещничета аз си ги измислих и направих за масите на гостите
така бяха украсени колоните ,а така бяха наредени масите на гостите .
Дано ви свършат работа идейките ми
«
Последна редакция: октомври 21, 2009, 22:46:46 от trinity_vn
»
Активен
sem.Kabamitovi
Регистриран
«
Отговор #355 -:
октомври 22, 2009, 08:43:54 »
Благодаря за съветите!само уточнявам в цената на пердето влиза само пердето,останалата украса съм я купила от Асеновград от склад на складови цени!Ние имаме ресторант и рано или късно ще ни влезе в употреба!Хубавото е че всичко сме си правили сами ,а за една жена това си малко или много самочуствие!
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #356 -:
октомври 22, 2009, 08:49:22 »
liva82, искам само да кажа, че сватбата ти е била много хубава и ти си много красива булка. Албумът ти е красив и го разгледах с удоволствие! Разните коментари не си ги слагай на сърцето!
Яна, браво, че си решила сама да украсяваш! Тази дейност и на мен ми доставя удоволствие и удовлетворение. Надявам се само да успееш да посвалиш цената за това "перде" , че ми се вижда скъпичко, но ако не натоварва прекалено бюджета ви, какво толкова. Важното е да си доволна от обслужването и менюто на ресторанта и да ти съдействат, за да мине денят ти както ти искаш!
Успех!
«
Последна редакция: октомври 22, 2009, 08:54:31 от luci
»
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #357 -:
октомври 22, 2009, 13:27:22 »
Искам да ви покажа и моята украса.Ценат е без значение въпроса е какво вие точно искате за вашия празник.Аз само показах снимка на агентката и тя ми я направи даже по хубава.За същия декор от първата агенция която наех ми искаха двойно по скъпа цена,защото непрекъснато ми обесняваха колко мн материя е необходим за този декор
.Наистна е важно да намерите правилните хора,професионалисти,а не такива които искат да избият целия декор о една сватба и деже да си имат печалба.В крайна сметка ние булките наемаме,а некупуваме този декор.
Iliazovi 0497.jpg
(66.28 KB, 448x299 - видяно 454 пъти.)
Активен
telesfora
Сватбар
«
Отговор #358 -:
октомври 22, 2009, 13:29:29 »
това е украсата на тавана
Iliazovi 0500.jpg
(61.7 KB, 448x299 - видяно 498 пъти.)
Активен
telesfora
Сватбар
«
Отговор #359 -:
октомври 22, 2009, 13:34:06 »
декора на масите беше невероятен поне за мене.Икебаната също беше невероятна и малките чаени свещи лъхаха на такава романтика,че едва ли мога да ви я опиша.
Само съжалявам че се губи малко качеството на снимките,заради формата.
Iliazovi 0496.jpg
(61.76 KB, 448x299 - видяно 451 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25