Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:48:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177306 пъти)

atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: октомври 01, 2009, 08:52:31 »

мерси atsuki  ... различни места -различни цени на услугите smile
не съм искала да умаловажвам красотата на балоните, а съм запленена от цветятя smile smile
надявам се не съм те засегнала нещо ... нали smile

нещо не се разбрахме... в никакъв случай не си ме засегнала, мислех, че обмисляш балони и затова ти казвам цена, ако ти върши работа.   give_rose
по принцип и аз съм за цветя и съответно се отказах от въпросните балони-сърца.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: октомври 01, 2009, 10:30:57 »

И аз много искам украсата ни да е от цветя, но сватбата ще е през януари и би ми излязло много солено.  :mad_girl:За това ще наблегна на свещите, плодовете и зеленчуците. Все пак искам да има и цветя и освен кокичета и борови клонки не мога да се сетя какво друго да използвам.

Някой знае ли някакви други зимни цветя и как мога да съхраня кокичетата свежи през целия ден?

velvet, ти намери ли от тези цилиндричните стъклени форми за украсата, че и на мен ще ми трябват такива с различен размер и форма?

Активен
milio4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #332 -: октомври 01, 2009, 11:02:42 »

Сватбата ще е в Ленинград.Видео - Ники от Дит,фото - Яков,ДЖ - Дидо... украсата имам познат ,който произвежда цветя ... и ще ползвам флористка - Катя ,препоръча ми я Методи Плачков /фотограф/,но вие сигурно се познавате smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: октомври 01, 2009, 16:58:15 »

Сватбата ще е в Ленинград.Видео - Ники от Дит,фото - Яков,ДЖ - Дидо... украсата имам познат ,който произвежда цветя ... и ще ползвам флористка - Катя ,препоръча ми я Методи Плачков /фотограф/,но вие сигурно се познавате smile
Екипа който ще работи за сватбата ти е страхотен ! Всички до един са много добри в работата си и невероятно интелегенти хора ! Браво много добър избор !  good Bravo Bravo Bravo
Активен
Мери
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: октомври 02, 2009, 15:30:58 »

Здравейте и на мен ми предстои сватба догодина  danceg
Дали някоя от вас има поглед върху работата на екипа от сватбена агенция "Сватбарите"  crazy
Обмисля варианта да се обърна към тях за украсите, DJ-я, самото водене на тържеството и заснемането. Струва ми се добра идея това, че всичките хора които ще участват в самата подготовка и на самата сватба ще се познават и ще са екип. Пък и специално от флористката им ще се възползвам както за украсата на ресторанта, на колата, така и за направата на сватбения букет. Моля помогнете с мнения за тях  blush
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: октомври 02, 2009, 19:28:18 »

Здравейте и на мен ми предстои сватба догодина  danceg
Дали някоя от вас има поглед върху работата на екипа от сватбена агенция "Сватбарите"  crazy
Обмисля варианта да се обърна към тях за украсите, DJ-я, самото водене на тържеството и заснемането. Струва ми се добра идея това, че всичките хора които ще участват в самата подготовка и на самата сватба ще се познават и ще са екип. Пък и специално от флористката им ще се възползвам както за украсата на ресторанта, на колата, така и за направата на сватбения букет. Моля помогнете с мнения за тях  blush
Аз съм чела доста хубави неща за тях ! Но най добре е лично да отидеш и сама да прецениш ! Тук мисля че имаше момичета които са ползвали техните услуги и до колкото си спомням бяха доста доволни ! Личния контакт с хората е най добрия съветник !  good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: октомври 02, 2009, 20:18:18 »

И аз много искам украсата ни да е от цветя, но сватбата ще е през януари и би ми излязло много солено.  :mad_girl:За това ще наблегна на свещите, плодовете и зеленчуците. Все пак искам да има и цветя и освен кокичета и борови клонки не мога да се сетя какво друго да използвам.

Някой знае ли някакви други зимни цветя и как мога да съхраня кокичетата свежи през целия ден?

velvet, ти намери ли от тези цилиндричните стъклени форми за украсата, че и на мен ще ми трябват такива с различен размер и форма?

защо не предпочетеш изкуствени цветя които изглеждат като истински говоря за качествени изкуствени цветя не за онези от детството ни ..аз толкова съжалявам , че не послушах агентката ми като ми говореше ето виж нейни декори а и сега е пуснала промоция за зимните булки  която май важи за естествени цветя трябва да я питаш http://ninabg.com/nova/promocia.htm
« Последна редакция: октомври 02, 2009, 20:21:33 от liva82 » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: октомври 02, 2009, 20:31:13 »

yea  liva  god

Много благодря за информацията!

Ще обмисля варианта, защото единствената декорация, която ни трябва е за малкото маси в механта. Самата атмосфера не позвява още много украса. Кола няма да има за украсяване и почти всички известни ви съвременни обичаи също ще липсват.

Най-добре да й пиша на лични, пък с нея ще преценим, дали си заслужава да я ангажирам за нещо толкова малко.

Още веднъж - благодаря! give_rose
« Последна редакция: октомври 02, 2009, 20:36:18 от lionelsa » Активен
creyzina
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: октомври 09, 2009, 14:56:35 »

Открих това и много ми хареса! Може да послужи на някой !!!

* 1483163-1-the-butterfly-quote.jpg (14.39 KB, 441x313 - видяно 322 пъти.)
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: октомври 09, 2009, 16:29:20 »

Creyzina, това е уникално попадение, особено за булки, чиято тема на сватбата ще е пеперуди good
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: октомври 13, 2009, 08:26:35 »

Ето една много семпла, но всъщност много красива идеч за украсата на масите за гости! На нашата сватба беше така, въпреки че аз си я знаех украсата като влязох в ресторанта се учудих колко добре седи! Може да видите другите ни украси в албума! Те също бяха много красиви, но да не прекалявам със постването на снимки!

* DSCF0292.jpg (64.52 KB, 500x750 - видяно 309 пъти.)
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: октомври 13, 2009, 11:30:41 »

ето и малко от моята украса - в галерията, а тази в чашките е много яка!!! браво!
Активен
canas
Любопитен
*
Публикации: 29

необяснима

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: октомври 15, 2009, 11:59:41 »

Някой интересувал ли се е от украса под наем?
Какво предлагат и на какви цени за да се ориентирам?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: октомври 15, 2009, 12:55:48 »

Някой интересувал ли се е от украса под наем?
Какво предлагат и на какви цени за да се ориентирам?
Почти всички фирми дават украса под наем ! Спестяваш си труда който се начислява за поставянето на украсата ! Ако питаш мен  където и да отидеш за инвентар под наем питай и колко начисляват за труд или поставяне ,защото понякога за 50 - 100лв ще си спестиш доста тичане и нерви а и ангажирването на хора !  good
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: октомври 19, 2009, 15:36:04 »

Моята украса беше под наем...нямах време за друго, и останах много доволна. Наех си я от сватбена къща, но става въпрос за Стара Загора...има я в албума ми и в снимките...предимстовто е че не се занимаваш, платил си си, знаеш как ще изглежда и като отидеш всичко ти е готово, а и излиза евтино..., но при мен беше най-важното, че спестих време.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: