Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 22:41:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 5
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5 (Прочетена 177211 пъти)
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 5
«
Отговор #225 -:
август 07, 2009, 14:34:34 »
Поли, не се притеснявай. Щом имаш приятели, които ще ти помогнат значи нещата ще се наредят
Аз също си купих сама камъчетата, свещи /чаени/, салфетки, дори и органза, която направихме на ленти, на всяка маса да има. В рамките на 100 лв мисля ще се побереш спокойно за нещата, които сама ще си купиш. Не знам дали те устройва.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #226 -:
август 07, 2009, 14:57:37 »
Поли, успях да кача снимки с изкуствената украса...Правилно си решила...Но както разбирам и при твоя случай ще ти се налага да пътуваш, за да правиш организацията...тогава наистина имаш нужда от приятелката си, т. е. човек, който да е в час...аз нямаше на кого да разчитам и затова се отказах....Имах същите, като твоите идеи и помолих от сватбената агенция да ми кажат цена и...
, имай предвид само едно, че в сватбеният ден, ти няма да можеш да направиш нищо по организацията...всичко трябва да е готово....денят ти ще стигне точно да си направиш прическата, да се гримираш и облечеш... Та мацката просто трябва да поеме нещата в свои ръце...
Активен
Poli_85
Ентусиаст
Публикации: 61
«
Отговор #227 -:
август 08, 2009, 19:54:14 »
Да знам че на сватбения ден няма да се занимавам аз, смятям да ми помогнат някои приателки.Да неприятно е че от разстояни е ще правя нещата,но пак има многа време.Смятам че наистина 100лв. са малко и май ще трябва да вляза в темата на дреболиики та да се информирам от къде какво да пазарувам. :girlhide:Мисла да тарся цветове в бронз или шампанско (под въпрос е мажат ми с какъв цвят риза ще е)и да си пазарувам постепенно за да не видя зор накрая.Ако можете да ми помогнете от каде какво мога да си взема изгодно много щее съм ви благодорна.Благодаря ви момичета
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #228 -:
август 08, 2009, 20:10:19 »
Поли ориентирай ни първо за кои градове става въпрос. Разбрах, че сватбата е във Видин, но май живееш другаде. За София мога да съм ти много полезна. И отчасти за Враца
Активен
anabella
Ентусиаст
«
Отговор #229 -:
август 08, 2009, 21:18:30 »
Привет! Бях на сватба на една приятелка преди две седмици и украсата направо ме остави без думи. Слагам няколко снимки, може да ви допадне като идея:
Само да кажа, че това е малка част от украсата. Имаше още много неща, но не сме снимали.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #230 -:
август 08, 2009, 23:25:29 »
m_eleva19 аз въобще не мога да се съглася с теб,изкуствената украса си е изкуствена украса,няма абсолютно нищо общо с живите цветя,и най-добрата имитация да е,пак си личи,че е изкуствена.едно живо и красиво цвете не можеш да го замениш с нищо,аз съм човек който обожава цветя и за нищо не света не бих направила компромис на сватбата ми да има изкуствени цветя,по добре бих карала без отколкото с изкуствени.Казвам мое мнение,не искам никой да обидя или засегна,просто аз виждам нещата така,за мен украсата е важна,нашата сватба ще бъде в градина,страхотно красива градина пълна със зеленина и не мога въобще да си представя,че на тази красота от естествена зеленина мога да сложа нещо за допълнение от изкуствени.Ето и снимките който е показа anabella просто живите цветя предават друг вид на всичко.Верно е,че е скъпо,за това няма две мнения,но просто човек си преценя дали да има или не,а й все пак който има ограничен бюджет е по-добре да сложи по едно живо цвете на масата от колкото изкуствени,това е моето мнение,никой не задължавам с него.
anabella
украса е страхотна,много красива и нежна ,а й е точно в моя цвят,страхотна е!
Активен
Poli_85
Ентусиаст
«
Отговор #231 -:
август 09, 2009, 09:49:58 »
Ами сватбата ще е въвъ видин.аз може да си пазарувам в софия защото тук живея и ще ми е по-лесно.аз съм от Димитровград а мъжът ми от Видин - така че може в областта на тези градове да пазарувам.Чувала съм че от София в подобни магазини няма по- скъпо. *crazy*Но да всичко което ми е по път бих обиколила а аз все пак често пътувам.Мисля че в Асеновград може да намеря доста неща - как мислите?А за хората смятам повече от 120 човека да няма.А било то до какви цветя ще използвам за украса-мисля че самата декорация може да с искуствени а по масите може и с естествени.Наистина изкуствените стоят малко по друг начин, но ако са добри като качество-мисля че не бива да се отхварля като вариант.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #232 -:
август 09, 2009, 10:04:47 »
Понеже гледам, че голям спор сте заформили за изкуствените цветя
, да си "тупна" и аз мнението и личния опит тука.
Съгласявам се веднага с мнението, че има изкуствени цветя, които са толкова хубави, че почти не се вижда разликата. Справка - арката и високите свещници на булченската маса от нашата сватба, вижте в албума ми. Много хора са ми споделяли възхищението си
от украсата и никой не е обърнал внимание, че част от нещата са с изкуствени цветя. Особено от арката - всички много я харесват, за нея специално благодаря на магазин "Аз и ти" в Бургас.
Мисълта ми беше, че аз използвах комбинация от естествени и изкустени цветя на нашата сватба и не мисля, че се получи лошо, даже - напротив. Номерът е да не ползвате онези кофти изкуствени боклуци с електрикавите цветове и грозната форма.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #233 -:
август 09, 2009, 12:20:01 »
Поли щом става въпрос за София ще мога да те насоча от личен опит. Ще ти пиша на лични
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #234 -:
август 09, 2009, 19:34:12 »
Цитат на: Kiksi в август 09, 2009, 10:04:47
Понеже гледам, че голям спор сте заформили за изкуствените цветя
, да си "тупна" и аз мнението и личния опит тука.
Съгласявам се веднага с мнението, че има изкуствени цветя, които са толкова хубави, че почти не се вижда разликата. Справка - арката и високите свещници на булченската маса от нашата сватба, вижте в албума ми. Много хора са ми споделяли възхищението си
от украсата и никой не е обърнал внимание, че част от нещата са с изкуствени цветя. Особено от арката - всички много я харесват, за нея специално благодаря на магазин "Аз и ти" в Бургас.
Мисълта ми беше, че аз използвах комбинация от естествени и изкустени цветя на нашата сватба и не мисля, че се получи лошо, даже - напротив. Номерът е да не ползвате онези кофти изкуствени боклуци с електрикавите цветове и грозната форма.
И аз да тупна едно мнение !
Съгласна съм че естественото си е естествено но когато се комбинират нещата става много красиво ! От финансова гледна точка изкуственото е по евтино а и се гони много по голямо количество като цветя ! Една огромна икебана от изкуствени цветя ОТ ГРЪЦКИТЕ примерно / а те са много близки до истинските / е много по ефектна и евтина защото ако от естествени трябва да се направи същата цената ще е в пъти по голяма ! Слънчогледите са съчетани страхотно
! Едва ли някой ходи да ги пипа дали са истински ! Украсата се гледа като цяло как изглежда р-та !
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #235 -:
август 09, 2009, 22:51:03 »
Цитат на: nasi в август 09, 2009, 19:34:12
Слънчогледите са съчетани страхотно
! Едва ли някой ходи да ги пипа дали са истински ! Украсата се гледа като цяло как изглежда р-та !
Благодаря ти, Наси!
Друго си е и професионалистът да си каже.
Точно това имах предвид и аз - че хората бяха много възхитени от украсата, никой не ме е питал изкуствени или естествени са били, явно на никой не му е направило впечатление, а са възприели нещата като цяло. И до ден днешен, който види снимки и цъка с език
, на всички им харесва много, явно от изкуствени до изкуствени наистина има разлика - аз дори не знаех, че тези са гръцки, за гадните цветя (които много си личат, че са изкуствени) то е ясно, че са китайски, ама добре че има и други.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #236 -:
август 10, 2009, 12:32:34 »
Поли, щом си от Димитровград, защо не отскочиш до Хасково? там цените са перфектни...аз се "грабнах" от София и отидох до там...търси малките градове...Там има ЦУМ, в него на вторият етаж има магазин "Сватба", аз от там си купих роклята и беше за 278, могат да ти направят и отстъпка...Можеш да я видиш в албума ми, аз много си я харесвам...а и въобще не исках да си троша нервите с шиене...има само в единият магазин около 50 готови модела, правят и отстъпки...мъжките костюми също са мн. евтини, но са добри, защото ги шият там....на мен ми направиха и отстъпка на роклята...тя нестига че беше евтина ами направо ми излезна на смешна цена 178 лв., колкото един воал, в софия...Миналата година на сестра ми на сватбата със 750 лв., считай сега около 1000 най-много, можете да се облечете и обуете с младоженеца от глава до пети...Там хубавите рокли със скъпата дантела са по 400 лева, за сравнение в Сф. можеш да я намериш за не по-малко от 800.
Активен
siss
Професор
«
Отговор #237 -:
август 10, 2009, 13:10:42 »
anabella
- украсата която си показала е прекрасна, но искам да те попитам, като присъстваш на тази маса събраха ли се толкова хора, колкото са столовете??? Нима е възможно при такова разстояние от ножа на единят до вилицата на другият човек да се храни без да си ръга лактите в седящият до него? Винаги като гледам такива снимки се чудя, ще се радвам ако споделиш.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #238 -:
август 10, 2009, 13:46:32 »
m_eleva19 аз въобще не мога да се съглася с теб,изкуствената украса си е изкуствена украса,няма абсолютно нищо общо с живите цветя
Към това ще добавя само, че в офиса имаше една орхидея, която изсъхнала и шефката забола една изк., която аз поливах 6 месеца преди да разбера, че е изкусвена...и моята сестра, която е цветарка.."пририта''
когато разбра , че ще съм с изк. цветя и повечето ми обясняваха какъв кич е това, но в ресторанта имаше достатъчно зелнина и цвят, за да "тупна" и аз букетите...аз лично много се зарадвах когато ми подаряваха цветята...наредих си ги в стята на хотела и много им се радвах...до другата сутрин, когато ги изхвърлих, защото нямаше място в колата... Въпрос на приоритети...има случаи в които те стават...излишни, има по важни неща от арка за 400, букети по масите за 500...когато всичко е в хармония, се гледа общото, цялото...нали знаеш..."красотата е в очите само на онзи, който я вижда"...за един едно е красиво, за друг друго...с това приключвам темата...исках само да пиша на всички онези бъдещи булки, че няма нужда да се притесняват от това, че нямат необходимите средства, за да го направят изумително, момента е прекрасен и без много излишна суета...колкото и де е велик този момент, той е само 7 часа, от живота ни...и след години нашите сватби няма да се помнят, защото всяка година излизат много нови неща, пинизи, има хора които само от това печелят...
Активен
Poli_85
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
август 10, 2009, 15:07:32 »
О да благодаря че ми напомни за Хасково.В ЦУМ го знам магазина, но не се сетих за него.Роклятя ти е страхотна *THUMBS*Задължително ще отида да го видя.А твоятя украса на ресторанта кой ти я прави?Много е хубава.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...