Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:47:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177384 пъти)

tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 28, 2009, 10:46:16 »

Агенцията, която прави нашата украса има офис в София и в Добрич, но правят украси в цялата страна, та дори скоро в Македония smile Ако искаш ще ти дам координати пиши ми на лични smile
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #166 -: юли 28, 2009, 20:02:02 »

Момичета, всички ли имате агентки, които да се занимават с украсата? На мен не ми се иска да наемам сватбена агенция, за да си спестя поне този разход, но не знам в такъв случай как ще украсим ресторант...  huhhuh.gif Някакви идеи?
Активен
detikodj
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #167 -: юли 28, 2009, 20:18:35 »

не е задължително да наемаш  цяла сватбена агенция, поне аз така мисля, но по-вещите ще кажат, наемаш си само агенция, която да украси ресторанта, или част от него.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 28, 2009, 20:33:04 »

Момичета, всички ли имате агентки, които да се занимават с украсата? На мен не ми се иска да наемам сватбена агенция, за да си спестя поне този разход, но не знам в такъв случай как ще украсим ресторант...  huhhuh.gif Някакви идеи?

Принципно не е задължително да наемате агенция, разбира се. Ако не ползвате, ще трябва може би да командировате някого по-рано в ресторанта, за да украси. Тук ще трябва добре да прецените - хем да можете да му се доверите, хем да не е много близък, за да може да присъства на ритуалите преди това.
Винаги можете и да наемете агенция само за украсата на ресторанта, без други ангажименти - в зависимост каква точно украса искате ще ви кажат цена за това good
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #169 -: юли 28, 2009, 21:40:11 »

Мерси, bubka  give_rose Може би ще намерим някакъв приемлив вариант с агенция, защото не искам да ангажирам някого да ходи да ми върши работите, вместо да се забавлява sad Надявам се, че за една украса няма да ми одерат кожата  pardon
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 28, 2009, 21:47:42 »

Аз ли не разбрах или ти искаш агент и с твой материали само да ти подреди украсата ? Това може и някоя близка приятелка да го свърши ако си имаш материалите .  good
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #171 -: юли 28, 2009, 21:52:06 »

Да, искаше ми се с мои материали да украсим, но вече започвам да си мисля, че ще е много по-лесно да си платим за това, отколкото да се занимавам не само аз, а и други хора, в деня на сватбата  smile Ще видим какво ще измисля smile Ще се съветвам пак с вас  girl_wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 28, 2009, 22:02:39 »

Да, искаше ми се с мои материали да украсим, но вече започвам да си мисля, че ще е много по-лесно да си платим за това, отколкото да се занимавам не само аз, а и други хора, в деня на сватбата  smile Ще видим какво ще измисля smile Ще се съветвам пак с вас  girl_wink
и аз бях със същата идея като теб сама да си правя украсата и да помоля няколко приятелки да я подредят, но в крайна сметка колкото повече наближава деня толкова повече не ми се занимава с такива работи искам само да релаксирам да съм спокойна и да се насладя на всичко без да се занимавам с подробности и в крайна сметка реших от ресторанта да ми направят украсата  pardon
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #173 -: юли 28, 2009, 22:11:53 »

Мисля, че и при мен така ще стане в крайна сметка  pardon
Активен
natally2
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 29, 2009, 08:40:57 »

камъчетата също ще свършат работа
Активен
denki6a
Любопитен
*

« Отговор #175 -: юли 29, 2009, 09:32:14 »

А защо толкова много държите на украса на ресторанта. Не е ли по-добре да си изберем красив ресторант и да го оставим естествен.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 29, 2009, 10:40:18 »

напълно съм съгласна, ако ресторанта е хубав съвсем не му е нужна украса. Моят случай беше такъв, при нас ресторанта беше в пищен стил, дори леко кич, но за сватба перфектен със златни орнаменти и рисунки по стените, столовете са си облечени и по принцип с тъмно сини и бордо калъфи, а за сватби им слагат екрю, при това безплатно, има си и свещи и в общи линии, ако се сложи украса ще е грозно. повечето добри ресторанти са си хубави такива, каквито са, в крайна сметка си има ресторанти за сватби и там обстановката си е съобразена с това.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юли 29, 2009, 10:50:27 »

Нашият ресторант е много хубав, като дойде време ще видите снимките, но не пречи да се сложи една не много пищна и натрапваща се украса, който както предцени  smile
Активен
swetla99
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юли 30, 2009, 00:55:05 »

Благодаря ви момичета за идеята.Днеска се обаждах да питам за украса от друг град да дойдат да ни направят украсата и ми обявиха някаква супер висока цена от 800 лв и това за най-симплата украса със арка с балони.Направо ме заболя главата като чух сумата.Явно в крайна сметка ако не намеря някой магазин със цветя да се съгласи ще трябва ние сами да си правим украсата.Ще се разбере скоро какво ще стане. give_rose
Активен
denki6a
Любопитен
*

« Отговор #179 -: юли 30, 2009, 08:12:56 »

О, има далеч по-ниски цени на моя приятелка 600 лв и бяха преобразили ресторанта и това за 150 човека
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: