Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 22:55:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 5
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5 (Прочетена 177217 пъти)
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 5
«
Отговор #135 -:
юли 10, 2009, 13:59:40 »
Бубка, много хубава ви е станала масата.
Изобщо не си личи, че листата са пластмасови.
Аз се замислям, тъй като къдещо ще сме ние, зад нас се пада по средата една колона, дали да и правим някаква украса или да я оставим така? Защото после на снимките да не изглежда много празно, а сякаш не искам балони?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #136 -:
юли 10, 2009, 14:04:30 »
Аничка, и цветята и листата са естествени по букета на масата - аз лично съм ги купувала, заедно с всички цветя и зеленина за букетите и за масите.
От изкуствени цветя е само това сърце отзад, аз дори не знаех, че ще го слагат него
Активен
bubka
«
Отговор #137 -:
юли 10, 2009, 14:20:27 »
А, няма проблем
А за колоната - сега се сещам, че може да я увиете с органза или тюл, особено ако е кръгла ще стои добре според мен
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #138 -:
юли 10, 2009, 16:17:36 »
Да и аз си го помислих, защото ще имаме органза ленти на масите, дано остане, за да сложим на колоната. Тя не е кръгла, квадратна е но, по-тясна, не е голяма.
Активен
farfalla
Новак
«
Отговор #139 -:
юли 13, 2009, 15:33:19 »
И нашата сватба мина
Беше невероятно изживяване. Относно украсата - всичко беше перфектно - и официалната ни маса, и масите на гостите... всиииичко...
Имахме безрезервната подкрепа на Ели Христова и сватбената й агенция "Happy day" от Плевен. Ето и снимка на официалната ни маса!
http://www.album.bg/detelina_i_niki/images/15460411/92805
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #140 -:
юли 13, 2009, 21:12:12 »
нашата бе цялата в резида с жълти и оранйеви екибани с резидава свещи по средата получи се невероятно...но декора който си избирате трябва да е съобразен с ресторанта
...ако искате вижте декорацията в албума ми
Активен
marisha
Регистриран
Публикации: 2
Сватбена украса, Парк Хотел Москва - ресторант Панорам
«
Отговор #141 -:
юли 14, 2009, 22:34:26 »
Привет девойки
Аз имам голяма тревога.......как да украся за нашата сватба (която ще е през Октомври) ресторант Панорама (в Парк Хотел Москва) и да ни излезе на прилични цени?!?!?!?
Иска ми се да има калъфи за столовете, други покривки, но всичко това е доста скъпо
.
Тези от вас, които са запознати с ресторанта, смятате ли, че са необходими тези калъфи?
И ако има някоя друга булка, която ще има сватба там...можем нещо да измислим, да се комбинираме с обща украса или поне част от нея, за да ни излезе на нормални цени?!
Нямам възможност да плащам на фирма по 10лв на човек за украса.....все пак за сватба от 100 човека, това си е сериозна сума
.
Всяка идея е добре дошла
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #142 -:
юли 14, 2009, 23:26:08 »
Илиенци - двете магазинчета, споменавани многократно в Дреболийки; магазин Рая и магазинчетата по 1лв са ти решението. Там има много неща, които са на ниски цени, а вършат невероятна работа.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватбена украса, Парк Хотел Москва - ресторант Пан
«
Отговор #143 -:
юли 14, 2009, 23:47:33 »
От личен опит веднага изразявам моето мнение. Ресторантът наистина е един от добрите за сватба, със страхотна панорама, кухня и управител, но си трябва украса. Излишна е обаче украсата с калъфки на столовете. Ресторантът се състои от няколко обособени сепарета със съединини правоъгълни маси в основната си част, разположени в една линия. Масите са сравнително нагъсто разположени в сепаретата като са перпендикулярни на основната пътека. Сепаретата са с импровизирани прегради от колони, цветя и дървени скари. При така създадени обстоятелства този тип украса дори няма да се види при влизане на гостите. Вече настани ли се - забравете. Пространството не е много голямо. Всички маси гледат към обособения дансинг и основна пътека с късата си част /там няма столове обикновено/. Почти нито една задна страна на украсен стол не се вижда. Друго щеше да бъде, ако разполагахме с по-холяма площ, разстояние между масите и кръгли маси като тип.
Много хубава украса може да се направи от балони по ниския таван и на земята /най-често това виждам/. Украсата на масата на младоженците е ясна. Помислете за украса зад младоженците.
«
Последна редакция: юли 14, 2009, 23:49:46 от Pachoran
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #144 -:
юли 15, 2009, 00:07:58 »
Борсата за цветя / ако не можеш да си позволиш флорист/ също върши идеална работа - може сама да си направиш икебани с цветя, украса за колата и т.н Специално за ресторанта аз също бях обмисляла варианта да си направя сама икебаните.
Иначе за този ресторант мненията са винаги едни и същи - не се нуждае от почти никаква украса! За столовете не знам! Не съм ходила и не мога да кажа. Имаше мнение,че са много шарени и трябвали калъфи, други,че са излишни. Ето и Пачоран е казал, че са излишни...Може да заложиш на красива украса на масите и по-ефектна украса на вашата маса. Аз затова писах и за магазинчетата - там има дреболийки, с които може да се направи чудна украса и са евтини.
А и да не забравя книжарница Слънчоглед! И едни съвет - прочети темите за Дреболийки - ще намериш добри съвети и идеи.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватбена украса, Парк Хотел Москва - ресторант Пан
«
Отговор #145 -:
юли 15, 2009, 08:19:28 »
Цитат на: marisha в юли 14, 2009, 22:34:26
Привет девойки
Аз имам голяма тревога.......как да украся за нашата сватба (която ще е през Октомври) ресторант Панорама (в Парк Хотел Москва) и да ни излезе на прилични цени?!?!?!?
Иска ми се да има калъфи за столовете, други покривки, но всичко това е доста скъпо
.
Тези от вас, които са запознати с ресторанта, смятате ли, че са необходими тези калъфи?
И ако има някоя друга булка, която ще има сватба там...можем нещо да измислим, да се комбинираме с обща украса или поне част от нея, за да ни излезе на нормални цени?!
Нямам възможност да плащам на фирма по 10лв на човек за украса.....все пак за сватба от 100 човека, това си е сериозна сума
.
Всяка идея е добре дошла
Глупости по 10 лв за украса. Аз имах твоите терзания когато започнах нашата сватба защото не разполагах с голям бюджет. Сватбата беше 130 човека украсата ни излезна 670 лв като аз си направих единствено пиафлорките за масите за гостите. Просто намерих агенцията, която работи според бюджета който имаш. Имахме калъфи на столовете, покривки от тях на масите, панделки и розичка на всеки стол, украса с балони, облякоха ни две колони защото бяха много грозни, арка с цветя и 6 стойки, светеща стена и украса на булч. маса. Вази на всяка маса и свещи, камъчета и плат на масите в цвета на сватбата. Въобще аз бях изключително доволна. Когато видяха че нямам бюджет, но имам желание те ми подариха някой неща от украсата за да не се лиша от тях - просто са страхотни, щях да се разплача като си видях ресторанта така преобразен. Виж снимките в албума ми
и в темата ми има снимки да не пълня и тук с още. Ако те устройва ми пиши ще ти дам координати. А естествените пиафлори ми излезнаха 40 лв всичките като ги направихме с шаферките.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #146 -:
юли 15, 2009, 21:41:09 »
tasty
На мен ми хареса украсата ! И вие сте много сладки ! А и цената е много добра като се има предвит че сте имали доста гости ! Обличането на столовете най много вдига цената и естествените цветя разбира се !
Колкото до 10лв. на човек това го знам че в Пазарджик работят така . Незнам само какво включват тези 10лв на човек ! Според мен всяко нещо трябва да си има отделна цена и хората сами да преценят какво точно искат и какво могат да си позволят . Защото ако си сложат само калъфи веднага разхода пада . По 3-3,50лв. на стол за сто човека е 300- 350 лв украсата .
«
Последна редакция: юли 15, 2009, 21:44:57 от nasi
»
Активен
jearsy
Любопитен
Публикации: 39
«
Отговор #147 -:
юли 16, 2009, 08:50:14 »
На мене да Ви кажа ми предлагат калъфи за 3.50 лв. и аз мисля , че цената е идеална , говоря с панделката ... Калъфите са сатенени , не са парче плат обвито около стола , а са си точно калъфи , защото да Ви кажа честно като търсихх калъфите се нагледах на какви ли не простотии предлагни за калъфи - покривки , платове...
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #148 -:
юли 16, 2009, 09:23:35 »
аз платих по 2,40 лв за обличане на стол, панделка и розичка на всеки стол и съм адски доволна
Активен
bubka
«
Отговор #149 -:
юли 16, 2009, 09:30:36 »
jearsy
, на нас ни предлагаха за по 3лв на стол обличане, но това освен калъфите (истински) и панделка в съответен цвят, включваше също и лента цветна, по средата на масата + хартиени салфетки в цвета на сватбата + мисля и вази - ако искаш, с изкуствени цветя, ако искаш - плащаш или носиш твои естествени и ти ги аранжират.
Т.е. общо взето, примерно при 100 гости, за 300лв украсяват всички маси, без булчинската - тя си е отделно.
Така, че питай дали включва и нещо друго, освен калъф + панделка
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12