Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:54:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177318 пъти)

elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #105 -: юни 30, 2009, 14:43:32 »

Момичета, понеже вече си изчистих идеята за украса на масите ми трябва да гравирам десетина големи кристала тип капка с номера. Да знаете къде гравират върху кристал (пластмасов)? Засега навсякъде по рекламните фирми все метални сувенири гравират.

Отначало мислехме масите на моите гости да са с имена на френски замъци, а на милото с имена на английски, обаче масите не са никак големи и няма как да вмъкна такова нещо в украсата. Така че в края на лентите на масите ще има по един кристал с номер. Утре ще сглобя в кухнята една приблизителна украса и ще щракна да добиете представа.

Може да пробваш в малкия ЦУМ на "Пиротска", там преди гравираха стъкло и взимаха на буква. Принципно не би трябвало да е проблем там където гравират метал, да ти гравират и пластмасов кристал, само трябва да си сменят инструмента на машинката.
Ще чакам снимка на кристала и ще ти дам повече инфо.  Wink Ако никъде не се навиват, сигнализирай, ще измислим нещо smile
Активен
tsvetka
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #106 -: юли 02, 2009, 12:28:53 »

Здравейте!Смятате ли, че цветът на украсата на тортата трябва да е в тон с украсата на ресторанта. На тортата ще има бледо оранжеви рози, а пък на мен ми се ше украсата да е в червено и бяло..?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 02, 2009, 12:31:45 »

Здравейте!Смятате ли, че цветът на украсата на тортата трябва да е в тон с украсата на ресторанта. На тортата ще има бледо оранжеви рози, а пък на мен ми се ше украсата да е в червено и бяло..?
Важното е какво ти харесва на теб ! Хубаво е да е в тон с украсата защото когато се изкара тортата всичко да е еднакво . Нали за това сватбата когато е в определени цветове това е темата на сватбата . И все пак това си е лично виждане и желание . good
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 03, 2009, 12:23:57 »

Ето ви една идея как да съчетаете ябълки и цветя без да ползвате вази.
Част от моята украса беше нещо много хитро - зелени ябълки, които са издълбани и в тях са поставени цветя. Беше изненада от агенцията. На мен ми хареса.

Ето как стоеше тортата

Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 03, 2009, 13:01:59 »

BASTET, много е сладко това. Вече може от всичко да се измисли ефектна и красива украса. Bravo
tsvetka, както ти е казала Наси това е лично твое виждане, обаче защо не говориш с хората от които ще поръчаш тортата, да заменят тези оранжеви рози с червени такива. Не мисля, че ще е проблем.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #110 -: юли 03, 2009, 13:36:25 »

BASTET, а в издълбанота вода ли имаше или пиафлора, или бяха само сложени без нищо?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юли 04, 2009, 00:26:24 »

И аз съм виждала украса от плодове и цветя, само че вместо ябълки бяха портокали и беше супер свежарско *THUMBS*Може би ще е добре да има поне парче пиафлора вътре, за повече издържливост.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 06, 2009, 13:54:17 »

Момичета, да ви кажа, с тези пиафлори малко се преиграва. Специално ябълките нямат нужда, защото са с влажна сърцевина. Но ето друга част от нашата украса, която нямаше грам пиафлора и пак издържа.

Абе ако цветята са трайни, издържат дори навън на открито на слънцето. Поне моят опит това показа.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #113 -: юли 06, 2009, 16:08:27 »

Момичета, кажете как в исе свръзва жълто-оранжева тема с морска сватба? Мислете ли, ч еще стои добре??? Сега за това се зачудих и понеже в представите ми морското се намени онзи ден сега изобщо не мога да вържа двете неща в едно. Мислите ли, че могат да се комбинират или цветовете не отиват?  GROAN
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юли 06, 2009, 16:17:38 »

Момичета, кажете как в исе свръзва жълто-оранжева тема с морска сватба? Мислете ли, ч еще стои добре??? Сега за това се зачудих и понеже в представите ми морското се намени онзи ден сега изобщо не мога да вържа двете неща в едно. Мислите ли, че могат да се комбинират или цветовете не отиват?  GROAN

Не виждам причина да не отива, Амелиа. smile Та нали самите рапанчета и мидички са предимно оранжеви, белички, кафеви.. Аз затова си избрах цветоветге на моята сватба да са в цветовия диапазон бежаво до кафяво, което избрах за контрастен цвят. Цветните украси пък бяха оранжеви. Не мисля, че има какво да те тревожи. Ако морската тема ти е на сърце - действай смело!  yahoo
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юли 06, 2009, 16:33:21 »

аз съм виждала страхотна оранжева морска сватба с оранжеви гербери беше украсена, мога да потърся снимки някъде, и е вярно че рапанчетата са оранжеви Bravo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #116 -: юли 06, 2009, 16:37:46 »

yahoo Значи действам смело и ако решим да реализираме този вариант, ще мога да си използвам всичко, което имам натрупано досега!

А някой да си спомня някъде из предишните теми, а може и в Дреболийки да е било имаше един сайт, от който ожеше да се паръчват морски раковинки, миди, ръпани и т..н на килограм?  Беше много полезен сайта със стръшно евтини неща, ама нали реших, че не ми трябва не го записах! Някой има ли представа какъв беше тоя проклет сайт?
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юли 06, 2009, 17:19:49 »

Ей това сигурно търсиш - http://nautilus5.com
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #118 -: юли 06, 2009, 19:47:06 »

Да, точно този е! Благодаря! Аз се чудя вече дали да не поръчам малко нещица, но ще почакам да решим къде ще е сватбата и тогава  blum

Между другото и в зоомагазините има страхотни комплекти с раковини миди и други морски нещица.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 06, 2009, 20:58:44 »

Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: