Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:35:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177366 пъти)

LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 20, 2009, 22:42:58 »

@}->--Някой виждал ли е ярко червени салфетки?
« Последна редакция: юни 20, 2009, 23:25:52 от LOSHKA » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #61 -: юни 20, 2009, 23:29:13 »

От плат или хартия, или пък хартия с тишу ефект?
Хартиени съм виждала в Била и Фантастико, с тишу ефект съм чувала, че в Била има такива, за платнени - не знам.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 21, 2009, 11:13:35 »

Един глас и от мен за бурканчето!  good Ето и един линк за направа на рози от есенни листа http://www.momentofpeace.net/2007/how_to_make_rose

Нещо ме нямаше и чак сега виждам идеята ти, много ама много ти благодаря! Ще се пробва задължително.
Аз съм се запасила с изкуствени листа за всеки случай, но така или иначе се надявам преди сватбата да има достатъчно красиви истински листа, за да е  естествена украсата! ще стане много красиво.

« Последна редакция: юни 21, 2009, 12:17:05 от Ralibali » Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #63 -: юни 21, 2009, 21:02:57 »

@}->--Някой виждал ли е ярко червени салфетки?

Има в БИЛА и МЕТРО smile Мисля че са австрийски. Едни и същи са, но в МЕТРО са по-евтини. Дано съм помогнала!
Активен
tsvetka
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #64 -: юни 21, 2009, 21:32:51 »

Здравейте! Не съм сигурна дали в миналите части на темата е писано по този въпрос и моля да ме насочите къде да прочета, ако съм пропуснала. Исках да попитам дали е възможно от някъде да се купят изкуствени листенца от рози за украсата и къде? Благодаря ви много!
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юни 21, 2009, 22:45:43 »

Ами за София мисля за бяха писали момичетата за Бриколаж и за магазин Рая на ул.Цар симеон.Освен това казаха и че на Илиенци имали такива шандове за сватбени неща но не мога да ти кажа точно къде.Дано ти помогнах малко  Curtsey
Аз също си търся на сносна цена такива листенца и съм решила ако не намеря да си взема няколко рози и да си ги изрежа листенцата от тях.
« Последна редакция: юни 21, 2009, 23:32:13 от trinity_vn » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 21, 2009, 23:04:12 »

Точно днес мернах такива червени салфетки в АЙКО good
Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #67 -: юни 22, 2009, 08:56:53 »

Нещо ме нямаше и чак сега виждам идеята ти, много ама много ти благодаря! Ще се пробва задължително.
Аз съм се запасила с изкуствени листа за всеки случай, но така или иначе се надявам преди сватбата да има достатъчно красиви истински листа, за да е  естествена украсата! ще стане много красиво.

Рали, всичко, което правиш е уникално! Браво! Bravo
Радвам се, че "цветята" ще влязат в употреба smile Аз опитах да ги направя от салфетки и също се получи. Ако успея да се преборя с техниката вкъщи, може довечера да кача снимки  blush
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 22, 2009, 11:39:55 »

Номерцата си ги направих сама. Изрових една картинка от нета, 1 приятелка ми я коригира малко с една програма, че мен много ме няма с програмите, поставих номерацията и готово. Принтирах ги на картон с цвят ванилия
Поздравления за изобретателността ти. Наистина много добре се е получило, изглеждат много професионално направени.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 22, 2009, 11:49:26 »

Аз също се замислям за салфетките, дали да бъдат от плат или от някой по твърда хартия? А за номерата на масите според мен когато има пред всеки човек тейбълка не би трябвало и да има номера, нали?
Аз се замислям дали на масите на по-възрастните да не сложа само номера, рода на младоженеца и рода на булката, а на нас където сме младите да има само с имената?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 22, 2009, 12:06:47 »

Момичета, за салфетките - вида им зависи от това доколко е официална обстановката и украсата. Ако е супер официална - просто няма какво да му мислите - трябва да са от плат. Ако са сгънати в някаква форма или са с пръстенче ефекта е неотразим наистина.
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юни 22, 2009, 12:11:02 »

Аз се спрях на хартиени салфетки и смятам да им сложа инициали или халки - някакъв знак, че са сватбети.
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 22, 2009, 12:18:00 »

Аз също се замислям за салфетките, дали да бъдат от плат или от някой по твърда хартия? А за номерата на масите според мен когато има пред всеки човек тейбълка не би трябвало и да има номера, нали?
Аз се замислям дали на масите на по-възрастните да не сложа само номера, рода на младоженеца и рода на булката, а на нас където сме младите да има само с имената?
По принцип се използва или само тейбълки или само номера на масите. Ако гостите ти са разпределени с точно определено място на масата са подходящи тейбълките. Допълнително може и номер на масата да има, за да се ориентират по-лесно гостите, но мисля че трябва на всички маси да е еднакво. Аз ще използвам само номера на масите, защото гостите ще са разпределени по маси и сами ще си избират вече мястото на масата. Ще използвам и табло на което ще има списък на гостите по номер на масата. Не знам дали достатъчно ясно го обясних  huhhuh.gif
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 22, 2009, 12:18:34 »

Дайте някакви интересни идеи за сгъване на хартиени салфетки. pardon
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711