Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 06:12:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177680 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 16, 2009, 16:45:21 »

ето тук е      http://www.marthastewartweddings.com/photogallery/downloadable-wedding-templates?lnc=4db27a48efa1d110VgnVCM1000003d370a0aRCRD&rsc=lpg_planning&lpgStart=1&currentslide=8&currentChapter=1#ms-global-breadcrumbs

и влизаш във Download the Template
 или по-добре направо тук http://images.marthastewartweddings.com/images/content/web/pdfs/2000/wa_sp00_butterflyplacecard.pdf

п.с. само като я изрязваш трябва да ти е прегънат листа, то и за това шаблончето е половинка.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #46 -: юни 16, 2009, 16:52:22 »

Като тейбълки са направо приказни! Вече се замислям дало да нямам такъв елемент! Благодаря за шаблончетата!

Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юни 17, 2009, 14:00:10 »

valia_diva страхотна работа, много благодаря за изчерпателното обяснение как си ги направила. Темата на моята сватба са пеперудите и това толкова ми хареса, много добре изглежда. Благодаря ти още веднъж.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 18, 2009, 13:35:57 »

Момичета, влитам тук без ред в темата само да ви споделя пресен булчински опит. Моите пиафлори за украсата издържаха целия ден на тържеството навън на слънце и още два дни стояха затворени в багажника на колата ми, която е с тъмен цвят и се нагрява до безобразие. И като отворих... ги намерих като току-що откъснати. Бяха нещо като маргарити или хризантеми и някакви листа. Като кача снимките, ще видите. Затова не слушайте дивотии как щели да ви увехнат цветята. Ако имате време и има кой да ги нареди по масите, можете да си направите украсите от живи цветя сами предварително. Моите бяха с обикновена чешмяна вода, никакви химикали, никакви фантасмагории. Лъжат ви цветарите, за да ви вземат парите, и ви разправят бивало и небивало и ви убеждават, че не можете да се справите сами. Ако си мислите, че те самите не ги правят от по-рано.. никой не става с първи петли в утрото на сватбата ви да бере китки от росни високопланински поляни, това трябва да ви е ясно  girl_wink
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юни 18, 2009, 13:56:49 »

Бастет е това е един много полезен съвет. Аз лично не съм се и колебала по въпроса. Украсата ще ми е с живи цветя и сама ще си ги правя. В моята работа всеки понеделник се правят букети с пиафлорка за заседателната зала на министъра. И издържат до петък. А когато няма заседания и климатик не се включва и е страшна жега. Така, че няма начин да не издържат 2 или 3 дни. Ама друго си е и някой друг да ти го потвърди от личен опит. Благодарско. give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 18, 2009, 19:02:39 »

Специално за ani_4ka_p снимки на плаващи свещи.Само дето цената съм объркала.Струват по 50 ст а не по 30 ст както бях писала.Има и други цветове.

Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юни 19, 2009, 09:37:46 »

gucci, благодаря ти. Наистина.
В неделя имам път до В.Търново, ако не намеря там, ще ти пиша на лични. Има иначе от тези цветове,които искам. yahoo
Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #52 -: юни 19, 2009, 11:07:06 »

Вчера бяхме до Джъмбо, и накупихме някакви красотийки. Но там видяхме едни бурканчета оранжевки и се влюбихме в тях. Та ето как би изглеждала украсата на масите с бурканчета вместо свещ...

Така и си махам от главата какво да мисля за подложка под свещта, че от ресторанта ни казаха, че не искали свещи, за да не им се накапят покривките. А свещите са основна част от атмосферата, която искаме да създадем...

Харесва ли ви повече от тази със свещта? Има доста снимки в галерията.

Един глас и от мен за бурканчето!  good Ето и един линк за направа на рози от есенни листа http://www.momentofpeace.net/2007/how_to_make_rose
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юни 19, 2009, 12:32:38 »

Розите от есенни листа са невероятни, но трябва да сръчен в ръцете за да се получат добре. Това е най- красивата есенна декорация която съм виждала
Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #54 -: юни 19, 2009, 12:44:18 »

Мисля че може да се направят и от салфетки в подходящ цвят, или някакъв вид по-мекичка хартия  smile
Ще експериментирам довечера, после ще покажа снимки  smile
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юни 19, 2009, 14:55:54 »

Аз съм правила такива розички от есенни листа. Desi_Deskata  не са никак трудни за правене. Само така изглежда отстрани.
И понежЕ исках това да ми е част от украсата за сватбата, а тя е лятото го пробвах с живи листа. И стана. Така, че може да се ползва не само за есенните сватби. Съжалявам само, че не снимах за да видите как изглежда, но като имам време ще направя.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юни 20, 2009, 09:20:07 »

ето готовия вариант на номерата за масите

* Svatbeni 014-1.jpg (16.46 KB, 448x336 - видяно 332 пъти.)
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юни 20, 2009, 13:38:18 »

Невероятон нежни са номерата за масите. жалко че аз няма да имам - то при 4 маси  по 8 човека не е трудно да се ориентираш. Но ще си напаряв табели с имана.
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 20, 2009, 16:45:39 »

Къде ти ги направиха тези красоти. Пиши и за кой град става въпрос.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юни 20, 2009, 18:24:25 »

Номерцата си ги направих сама. Изрових една картинка от нета, 1 приятелка ми я коригира малко с една програма, че мен много ме няма с програмите, поставих номерацията и готово. Принтирах ги на картон с цвят ванилия
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: