Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:30:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 5
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5 (Прочетена 177267 пъти)
swetla99
Любопитен
Публикации: 47
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 5
«
Отговор #270 -:
септември 02, 2009, 01:12:47 »
ani_4ka_p ами украсата ще бъде в жълто,оранжево и бяло.като декорация ще има портокали и лимони.Икебани от живи цветя арки единствено преценихме че на масите на гостите ще има само панделки .Ще показвам снимки след сватбата.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #271 -:
септември 02, 2009, 09:25:55 »
Момичета, знаете ли от къде мога да си намеря тънки, високи вази, които са със стеснено гърло (не като тези от снимката, която ще постна) и по-меки извивки. Но все пак да онагледя. Сигурно ще ми трябват около 10
Ако мога да си ги намеря под наем - супер, ако ли не - ще купувам, какво да направя...
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #272 -:
септември 02, 2009, 09:30:52 »
Цитат на: siyana в септември 01, 2009, 23:46:52
Аз също съм привърженик на живите цветя! Несравнимо е! Дори и човек да няма много пари за украса, според мене е по-добре малки букетчета с живи цветя (ето тези горните са толкова оригинални!) , отколкото изкуствени пластмасови! На моята сватба нищо не сме изхвърлили, а имаше големи аранжировки с живи цветя - подарявахме ги накрая на най-близките дами - майките, кумата, шаферките, сестрите, и всички бяха много щастливи да си тръгнат с тези красиви цветя! А аз си взех аранжировката от нашата маса - сърце не ми даде да я оставя, и няколко дни не мръдна и красеше хола.
Тук има и един момент, който е важен според мене - на масите да няма никакви бутилки и салати, защото всичко се загрозява и става като кръчма малко, скриват се картичките с имената на гостите, насипната украса и листенцата, свещите. Агентката ми се беше разбрала за това с управителя (аз за това никога нямаше да се сетя) и като влязоха гостите, са видели всичко красиво и подредено по масите, и усещането е съвсем друго. Като седнат гостите, тогава вече им се сервират салатите и алкохола, а преди това имаше само стъклена бутилка минерална вода и аперитив. Туй го споделям от опит, и аз преди нямаше да му обърна внимание, но вече съм убедена че така си струва да дадеш пари за украса, на която гостите да се насладят като влязат и да видят всички малки красоти по масите.
Вярно е че когато се натрупа масата украсата остава скрита ,но при нас в Пловдив никой р-т не е съгласен да изкара салатите и бутилките след като се настанят гостите . Това е вечния проблем в всеки ресторант . За сега само два р-та се съгласиха и то с големи уговорки .
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #273 -:
септември 02, 2009, 09:35:49 »
Цитат на: velvet в септември 02, 2009, 09:25:55
Момичета, знаете ли от къде мога да си намеря тънки, високи вази, които са със стеснено гърло (не като тези от снимката, която ще постна) и по-меки извивки. Но все пак да онагледя. Сигурно ще ми трябват около 10
Ако мога да си ги намеря под наем - супер, ако ли не - ще купувам, какво да направя...
Търси по агенциите и кетъринговите фирми които дават инвентар под наем . Провери в Практикер или Баумакс ако ти се наложи да купуваш . Ако ги купуваш ще ти излезне доста скъпичко защото тези вази тип колби / дори и с друга форма да са / са скъпи . Малката е 7 лв ,средната 13 и нещо си и голямата 19 в тези магазини които ти избройх по горе . Ако намериш под наем и то на разумен наем е по добрия вариант. За кой град става въпрос ? Ако е за София там определено има много фирми ! Успех от мен .
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #274 -:
септември 02, 2009, 09:40:53 »
Аз пък не разбирам защо толкова се взъмущавате от това че салатите са сервирани преварително, според мен това е добър вариант, защото ще има по-малко суетене от сервитьорите, така или иначе менюто си е предварително избрано и е ясно кой какво ще получи, така се осигурява по-добра възможност за повече време на сервитьорите да сипват алкохол и безалкохолни, както и да носят лед и други неща. Бутилките по-масите са начин да се избегне кражбата на безалкохолно и алкохол
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #275 -:
септември 02, 2009, 09:53:26 »
velvet
, можеш да провериш за вази и в магазините за 1 лев - Euroland или в магазин Рая в София, там цените варират от 5 до 9 лв и има богат избор, когато е заредено
Активен
Poli_85
Ентусиаст
Публикации: 61
«
Отговор #276 -:
септември 02, 2009, 12:04:22 »
За такива вази тип колби видях в Джамбо на бул.България.Има много и най-различни и изобщо не са скъп.Има толкова много неща.........
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #277 -:
септември 02, 2009, 12:40:32 »
За Стара Загора става въпрос.
Да, наистина ще излезе скъпичко, ако ги купувам. Имам време да търся все още.
А и в София можем да идем, защото и за халките там ни препоръчаха ателие, та ще съчетаем нещата.
Мерилен
, ние магазин Euroland имаме в мол-а. Даде ми добра идея къде да проверя
А за Рая ще го имам предвид
Като идем в София и в Джабмо ще погледнем.
Мерси още веднъж!
«
Последна редакция: септември 02, 2009, 12:44:15 от velvet
»
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #278 -:
септември 02, 2009, 12:52:32 »
velvet
, на нас агенцията, която ползвахме ни взе по 3лв наем точно за такива вази, каквито ти си показала, става дума за Казанлък. Незнам дали в Ст.Загора ще има значителна разлика в цените на агенциите, но за мен лично това си беше много добра цена.
Имаше вариант дори, ако искаме, за същата цена да бъдат с изкуствени цветя от тях вътре. Аз обаче бях купила естествени и те ми ги украсиха с тях.
Определено, според мен поне, това е значително по-евтино, отколкото да ги купиш. А и какво ще ги правиш 10 вази после
Иначе, понеже е по-близко да кажа, в Казанлък пак има един холандски разсадник за цветя и там гледах такива вази (може би няколко различни форми). Не помня точно по колко бяха, защото не се канех да ги купувам, но ми се сториха на добри цени.
Активен
klark
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #279 -:
септември 02, 2009, 18:08:45 »
Като има хора дето само с това се занивават, защо не пробваш? Мисля, че е по удобно отколкото да купуваш всички и после да се чудиш какво да го правиш. Ние правихме така и сега имаме почти цял склад
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #280 -:
септември 02, 2009, 19:47:27 »
д
екора изглежда много по добре преди салатите, но за суйжаление това няма как да стане защото нашите сервитиори не са свикнали да работят бързичко и незабележимо почти винаги се натрапват с присъствие
Активен
evelina
Любопитен
«
Отговор #281 -:
септември 02, 2009, 23:41:13 »
Момичета, искам да Ви покаж нещо с вазички:
http://evakaraivanova.snimka.bg/wedding/portokalova-svatbena-prikazka.416631
http://evasvatbensvqt.blog.bg/hobi/2009/08/31/nai-vylshebnata-portokalova-svatbena-prikazka.388855
Активен
Nimfa79
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #282 -:
септември 03, 2009, 09:19:39 »
Аз искам да имаме супер нестандартна украса. Мисля си за пано от цветя зад официалната маса и да се спускат ленти, като знамена, хванати от малки сърца, също от цветя.
pano 3.jpg
(43.44 KB, 448x336 - видяно 435 пъти.)
Активен
Peteto23
Любопитен
«
Отговор #283 -:
септември 05, 2009, 20:17:05 »
Нашата окраса беше 160лв,и се състоеше от 60 балона и сърце от балони на нашата маса,а се бяхме оговорили за съвсем друго.Бях много разочарована,като видях.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #284 -:
септември 06, 2009, 13:50:01 »
Ето няколко украси и от мен
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fiibi_bg/ukrasa/?action=gallery
Активен
Страници: