Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:31:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177268 пъти)

anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: август 17, 2009, 18:33:53 »

krasunkata Мерси, добра идея. С тая лавандула голям зор видях. Аз не съм във Варна, а по интернет нищо не мога да намеря. good
Активен
swetla99
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: август 25, 2009, 00:46:33 »

Момичета много ми харесаха идейките със портокалите и лимоните да ги вмъкна като украса на ресторанта.Обаче не знам с какво да ги конбинирам.Става въпрос за масите на гостите.Украсата ще е в оранжево,бяло и жълто..Дайте предложения.На масите на гостите ще има свещи,листенца,камъчета и икебана от естествени цветя рози със хризантеми или само хризантеми все още не съм сигурна със точност.Мисля че отдолу до младоженската маса можем да наредим портокали и лимони как мислите?А за маста на тортата какво бихте ми предложили като идейка?
чакам идейки. give_rose
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: август 25, 2009, 06:26:18 »

Моето предложение е да ги използваш за поставка за номерата на масите,аз така биах направила на нашата сватба.Лимоните мойеш да ги дложиш във високи вази и над тях да са екебаните от цветя.Успех
Активен
Poli_85
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: август 25, 2009, 08:44:13 »

Момичета в събота бях в ресторанта който искаме и направих няколко папарашки снимки за да ви покажа каква е обстановката.С червен мокет е  sad  и червени пердета.Аз искам да наблегна на сребристо и бяло.Столовете са облечени но светлината е толкова слаба,че неможах да преценя дали са шампанско или какво е точно.На снимките се виждат по-добре но незнам как да ги кача.Помогайте  sad
Активен
swetla99
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: август 25, 2009, 21:08:57 »

Miravarna благодаря ти за предложението.Харесаха ми.Обаче много се чудя хората как ще се орентирват кои къде ще сяда защото няма да имаме сватбен агент.Чудя се дали да не сложим името на всеки човек на масата където трябва да седне?Или е много тъпо така ще станат ужасно много табелки.Табелки за добре дошли и пожелания и отделно други за имената.Какво бихте ми предложили като идейка а въобще не ми се иска да разчитам на някои че ще насочи точно всеки човек на правилното място за сядане.Хрумна ми друга идея.Дали да не дадеме на всеки човек номерче на масата на която трябва да седне?Помагайте моля ви.Номерцата на масите и пожеланията ще ги прави сватбената агенка от украсата.Ако направя аз табелките със имената на хората ще се получи различие в материала и може би украсата на табелката.Извинете ме ако темата не е за тука но моля дайте съветчета.
« Последна редакция: август 25, 2009, 21:27:21 от swetla99 » Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: август 26, 2009, 09:57:42 »

Поли, аз на моята сватба, бях помолила една приятелка с неин почерк да напише списък на гостите,(защото не ми остана време да го напечатам), дадох и и схема на масите с номера и я бях завела предната вечер да разгледа ресторанта,  а на масата бях сложила само номерца и така...тя по списъка...и  на номера на масата. Тя трябва да отиде само, че по-рано, някъде преди церемонията в църквата, ако ти е голяма сватбата, за да не става струпване на вратата...Моята беше малка 70 човека и ние като отидохме след 30 мин, всички си бяха по масите....За снимките,от ресторанта  бих искала д аги видя, мисля, че украта от сребърно и бяло, на червено ще си отива, но ако столовите са в екрю... sad Тогва можеш да сложиш оранжево и жълто...Но дисктертно, червеният цвят сам по себе си и е достатъчно наситен...Кое не ти е ясно за снимките? Имаш ли ги на електронен носител?
Активен
swetla99
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: август 27, 2009, 15:15:41 »

Здравейте аз почти съм готова със украсата.Агенцията за украса ще ми я направят от мене ще са само портокалите и лимоните,табелките с  имената на хората и букет за масата на тортата.Много съм щастлива. give_rose
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: август 27, 2009, 15:21:07 »

Кажи нещо повече Светле, какъв цвят ще е, концепция така само ни дразниш.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: август 28, 2009, 20:23:39 »

Нещо дето ми се стори интересно

Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: август 28, 2009, 20:41:50 »

Красунка, много ми харесва идеята от снимката - 2в1 Wink Аз съм привърженик на украса с естествени цветя - може да е по-оскъдна, защото е по-скъпичка, но да е истинска.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: август 31, 2009, 20:10:32 »

Това с чашите и свещите е много оригинално . За по евтин вариант може да се сложат по три четири такива на дълга маса .  good Bravo Bravo Bravo
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #266 -: август 31, 2009, 20:16:00 »

krasunkata, това е брилянтна идея и мисля да си я открадна и префасонирам малко (ако може  blush ). Да се похваля, че днес изчистих проблемчето с номерцата на масите и няма да се налага да гравирам кристалите. До края на седмицата ще отида в "Слънчоглед", за да взема кристали и започвам майсторенето.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: август 31, 2009, 21:07:33 »

Bravo Su_to , нямам търпение да ги видя Wink
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 01, 2009, 20:26:46 »

о много се радвам че се е харесала идеята  girl_wink намерих още нещо подобно и много ароматно  smile и го поствам
Su_to  действай смело  good

* 123456.jpg (34.62 KB, 327x500 - видяно 514 пъти.)
« Последна редакция: септември 01, 2009, 20:37:22 от krasunkata » Активен
siyana
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #269 -: септември 01, 2009, 23:46:52 »

Аз също съм привърженик на живите цветя! Несравнимо е! Дори и човек да няма много пари за украса, според мене е по-добре малки букетчета с живи цветя (ето тези горните са толкова оригинални!) , отколкото изкуствени пластмасови! На моята сватба нищо не сме изхвърлили, а имаше големи аранжировки с живи цветя - подарявахме ги накрая на най-близките дами - майките, кумата, шаферките, сестрите, и всички бяха много щастливи да си тръгнат с тези красиви цветя! А аз си взех аранжировката от нашата маса - сърце не ми даде да я оставя, и няколко дни не мръдна и красеше хола.
Тук има и един момент, който е важен според мене - на масите да няма никакви бутилки и салати, защото всичко се загрозява и става като кръчма малко, скриват се картичките с имената на гостите, насипната украса и листенцата, свещите. Агентката ми се беше разбрала за това с управителя (аз за това никога нямаше да се сетя) и като влязоха гостите, са видели всичко красиво и подредено по масите, и усещането е съвсем друго. Като седнат гостите, тогава вече им се сервират салатите и алкохола, а преди това имаше само стъклена бутилка минерална вода и аперитив. Туй го споделям от опит, и аз преди нямаше да му обърна внимание, но вече съм убедена че така си струва да дадеш пари за украса, на която гостите да се насладят като влязат и да видят всички малки красоти по масите.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: