Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:20:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177247 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юли 30, 2009, 09:48:50 »

преди моята сватаб си търсих да наема украса под наем и бях пуснала постинг и после получих пине 5-6 рекламни мейла от фирми, които предлагат тази услуга, за съжаление не пазя офертите, но си спомням, че за ярка и 6 броя поствки високи с цветя и шпалир ми сикаха 180 лева и добре изглеждаха, така че просто търси фирми, които отдават под наем
Активен
petito88
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #181 -: юли 30, 2009, 15:01:16 »

Здравейте момичета,много съм объркана  cray и незнам какво да правя,сватбата ми е 5 септември , и незнам как да постъпя с украсата на ресторанта,искат ми 600 лв  cray а не мога да си го позволя,някои може ли да даде идея как сама да си украся или да сподели ако има такива които сами са се справили,  cray благодаря предварително
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юли 30, 2009, 15:10:22 »

Ами зависи какво точно искаш Пепито, не те ли попитаха за колко пари искаш, с какви средства разполагаш? Не знам не може така да се прецени. Нашата сватба ще е в ресторант, на вън ще сме, аз за 100 лв съм купила всичко което ми е нужно за украсата, като тук включвам и шиене на покривки и цветни ленти.
Така че ако има нещо питай. Не се отчайвай. good
Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #183 -: юли 30, 2009, 15:11:48 »

Петито, без паника мила. Сподели къде и кой ти е ресторанта и ще помагаме. Кажи само какво си представяш като украса в какви цветове и за колко хора и ще дам идеи. Моята украса сама си я правя smile
Не се тревожи, ще имаш най-прекрасната сватба  good всичко ще е уникално и изработено от теб! Какво по-хубаво от това smile
Активен
petito88
Новак
*

« Отговор #184 -: юли 30, 2009, 15:22:59 »

ох ми от Русе съм в ресторант Рига,ето линка http://www.hotel-riga.com/html_source/dining.htm ,там където пише Панорама,има страхотна гледка smile ,това са и цветовете на покривките които ще бъдат(бежово в 2 нюанса),но ми се иска някакви воалчета поне по булчинската маса  smile а си нямам идея как ще стане ,55 човека ще сме и ми се искаше нещо розовичко да има, ама хич ме няма по идеите,и как ще изглежда розови балончета пък бежови покривки ужас  :'(
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юли 30, 2009, 15:43:17 »

Пете, не се притеснявай. Според мен този ресторат няма нужда от много украса. Защо не си купиш балони с хелий, в два цвята най -много. Бяло и розово, щом искаш вашата маса да има розово.Те ще бъдат със съвсем лек ньоанс, недей да търсиш наситени. Ще вържете по три балона на всяка маса. Вашата маса, къде искаш да имаш воалчета, отпред, пред покривката ли? Или ако не пред самата покривка само на вашата маса можеш да си купиш плат и да си направиш лента за вашата маса. В някой цветарски магазин ще дадеш да ти направят декорация за вашата маса с цветя, добре е да бъдат такива каквито са в букета ти, но е задължително. И две свещи по високи и сте готови.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юли 30, 2009, 15:44:22 »

petito88 Ресторанта е супер , покривките са много луксозни, едва ли от агенция ще ти предложат по-добри. не предлагат ли по-специална покривка за масата на младожеенците от ресторанта? можеш сама да си купиш тюл-1,50 е метъра
подписването в този ресторант ли ще е или в дома?
мисля си че цветя за булчинскатат маса и може по една жарданеира за другите маси-8=10 лева и ще е супер, балони с хелии на връзки са по 1,50, може да комбинираш бели и златни, или ако държиш може и розови, пак се връзва, особено ако и цветята са розови, може да разпръснеш и розови камъчета по масите-пликчетата са по 1-2 лева, изобщо идеи много, но най-вече важното е че ресторанта е добър и няма нужда от украса.
Активен
mili
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #187 -: юли 30, 2009, 15:50:49 »

Рига е страхотен ресторант, преди ходех често в командировски в Русе и нашите партньори ни водеха да вечеряме там. Мисля, че украсата не трябва да е много и претрупана в него защото той си е достатъчно хубав.
По една пиафлорка на масите и нещо дребно и украса на булчинската маса мисля че е достатъчно smile
Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #188 -: юли 30, 2009, 15:56:21 »

Пети, много ви е хубав ресторанта!  Bravo  Bravo  Bravo Гледката е разкошна!
Аничка е права, няма нужда от много украса. Идеята за балоните много ми допада. И Руми е дала добри идейки. Наистина с няколко балона и цветя и свещи на вашата маса ще е добре, многото украса ще е излишна.
Давай смело  good , много хубава сватба ще стане!
Активен
petito88
Новак
*

« Отговор #189 -: юли 30, 2009, 15:57:55 »

chee chee  малеее супер стеее ,само ,че иде и другия проблем вечерна сватба съм а от сутринат от 9h на фризиор а предния ден няма да са подредени масите освем да ида 6 часа сутринат ама и тогава няма да са ги нагласили и как да стане  nea
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: юли 30, 2009, 16:07:46 »

chee chee  малеее супер стеее ,само ,че иде и другия проблем вечерна сватба съм а от сутринат от 9h на фризиор а предния ден няма да са подредени масите освем да ида 6 часа сутринат ама и тогава няма да са ги нагласили и как да стане  nea

Моята идея за украса е малко повечко свещи в бяло, малко разхвърляни цветни камъчета в бяло и синьо...почти в всеки магазин за 1 лв. ги има и по-голям букет или пиафлора ...за младоженската маса...обикновенно се ползва този от на сватбената кола...., а колкото до помошници все има някоя шаферка, приателки и приатели, братовчеди, които могат да отидат 30 мин. по рано и да се справят с това задължение....а и щом ти харесват балони..и тях може да ги включиш и ...просто перфектно...     Good luck
Активен
andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юли 30, 2009, 19:03:33 »

Петито, и аз имам проблем с украсата, защото е доста скъпичко. За това за булчинската маса ще взема украсата от колата, с живи цветя. Намерих в търговиите / аз съм от Пловдив /, едни топки, изкуствени са, но стоят доста добре - в галерията можеш да видиш. Тях ще ги сложа пред нашата маса, на пода. Такива има и доста по-малки - вързват се с панделка / стават като черешки / и се слагат по стената, колони, ако има в ресторанта. На дансинга ще разхвърляни малко балони, но от по-малките, не стандартните големини. И това е. Не смятам, че ще е повече от 100 лв.
Активен
petito88
Новак
*

« Отговор #192 -: юли 31, 2009, 09:10:10 »

Петито, и аз имам проблем с украсата, защото е доста скъпичко. За това за булчинската маса ще взема украсата от колата, с живи цветя. Намерих в търговиите / аз съм от Пловдив /, едни топки, изкуствени са, но стоят доста добре - в галерията можеш да видиш. Тях ще ги сложа пред нашата маса, на пода. Такива има и доста по-малки - вързват се с панделка / стават като черешки / и се слагат по стената, колони, ако има в ресторанта. На дансинга ще разхвърляни малко балони, но от по-малките, не стандартните големини. И това е. Не смятам, че ще е повече от 100 лв.
да топките са супер,не им личи ,че не са живи,вече почнаха да ми влизат варианти в главата yahoo yahoo
Активен
swetla99
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: юли 31, 2009, 22:18:09 »

Здравейте момичета.Най сетне и аз си намерих човек който да ми украси ресторанта.Много се кефя за това останаха да намеря само фотограф и DJ. give_rose
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: август 02, 2009, 13:07:29 »

и ние вече решихме казуса-украса на ресторант.милото ходи миналата седмица в раята и купи 5 пиафлори и 200 балона-много сме доволни.пиафлорите са по 1,50 и са от големите правоъгълните,като аз мисля да ги разрежа на 3 части и така ще получа 15,които ще разпръсна по масите.а балоните-100 бр-8 лв!!!а аз рових тук в парти магазини и сайтове и само за 1 балон ми искаха 40 стотинки,без да е надут.та аз съм решила да обиколя колконите в ресторанта с балони и да сложа на всяка маса по 3 балона,кото ще са закачени за пиафлорката.и така мисля да украсявам.сега като ви чета постовете се замислям за камъчета,ама имам време до 5 септември!!!а украсата съм я възложила на 3 приятелки,така че се надявам да се получи.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: