Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:41:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 5
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5 (Прочетена 177296 пъти)
jearsy
Любопитен
Публикации: 39
Калъфи за столове
«
Отговор #150 -:
юли 16, 2009, 10:00:29 »
Здрвейте ма всички , радвам се , че съм във форума и мога да обменям идеи с Вас , до днес си мислех че съм намерила калъфи за столове на добра цена 3.50 лв. / калъф , поствяне и панделка / , но взех да се замислям дали е толкова добра и реших да се посъветвам с Вас , моля Ви да ми кажете Вие от къде ги взимате и на каква цена .
Благодаря на всички предварително
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Отг: Калъфи за столове
«
Отговор #151 -:
юли 16, 2009, 10:15:16 »
струва ми се че цената е висока, това цената на ресторанта ли е или на агенция? Поне в Пловдив може да се намери и за 2 лева
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #152 -:
юли 16, 2009, 10:17:19 »
Според мен си е абсолютно нормална цената. Аз лично калъфи под 3 лв в Бургас не съм срещала, да не говорим, че в някои агенции и ресторанти стигат до 5 лв/бр.
Активен
jearsy
Любопитен
Публикации: 39
«
Отговор #153 -:
юли 16, 2009, 10:25:07 »
Моята цена ми е от агенцията която ми прави ораганизация на сватбата . Става въпрос за София , ще се радвам на менния и ако мога да намеря под 3.50 лв, ще съм много доволна
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 5
«
Отговор #154 -:
юли 16, 2009, 10:34:28 »
Аз затова съм толкова доволна, че самия ресторант си има калъфи. Малко са ангажиращи, че са доста тъмничко шампанско, но какво да се прави, поне за това парички няма да давам
И като казах тъмнички - се сетих, дайте съвет за цветовата гама, че нещо съм затруднена. Ресторанта е в кафяво - бежова - еркю гама, калъфите както вече писах с шампанско, а покривките са от 2 части - долна драперия като калъфките на столовете, а отгоре бяла по-къса покривка. Ама и аз го обясних
, но се надявам малко поне да е ясно. И сега нещо немога да реша за цветята какъв цвят да са. Според агентката ми, най щяло да пасват бяло, екрю и т.н. , но на мен ми се вижда твърде скучно и еднообразно, дори милото каза да е нещо по пъстричко
Дайте моля съвети, какви цветове биха подхождали според вас
«
Последна редакция: юли 16, 2009, 10:44:38 от vesince
»
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #155 -:
юли 16, 2009, 10:43:06 »
Цитат на: vesince в юли 16, 2009, 10:34:28
Аз затова съм толкова доволна, че самия ресторант си има калъфи. Малко са ангажиращи, че са доста тъмничко шампанско, но какво да се прави, поне за това парички няма да давам
И като казах тъмнички - се сетих, дайте съвет за цветовата гама, че нещо съм затруднена. Ресторанта е в кафяво - бежова - еркю гама, калъфите както вече писах с шампанско, а покривките са от 2 части - долна драперия като калъфките на столовете, а отгоре бяла
Според мен цветовата гама вече ти е определена . Можеш да заложиш на златно или чисто бяло .. и пак много зависи екрюто колко е тъмно и наситено .
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #156 -:
юли 16, 2009, 11:12:54 »
Цитат на: jearsy в юли 16, 2009, 10:25:07
Моята цена ми е от агенцията която ми прави ораганизация на сватбата . Става въпрос за София , ще се радвам на менния и ако мога да намеря под 3.50 лв, ще съм много доволна
По принцип цената почти във всеки град е 3-3.50 лв. може и някъде да има и по евтино но поне аз не знам . Мисля че това е нормална цена като се има предвит че прането и гладенето после е 1.60лв на калъф с панделката . Поставянето също си е разход защото се плаща на хора за това . така че 3 лв- 3.50 лв. е съвсем нормална цена . Огледай се все пак ,потърси може и да има фирма която да е намерила начин да спести от прането и гладенето за да могат да го дават по евтино .
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #157 -:
юли 16, 2009, 13:00:07 »
Цитат на: vesince в юли 16, 2009, 10:34:28
И като казах тъмнички - се сетих, дайте съвет за цветовата гама, че нещо съм затруднена. Ресторанта е в кафяво - бежова - еркю гама, калъфите както вече писах с шампанско, а покривките са от 2 части - долна драперия като калъфките на столовете, а отгоре бяла по-къса покривка. Ама и аз го обясних
, но се надявам малко поне да е ясно. И сега нещо немога да реша за цветята какъв цвят да са. Според агентката ми, най щяло да пасват бяло, екрю и т.н. , но на мен ми се вижда твърде скучно и еднообразно, дори милото каза да е нещо по пъстричко
Дайте моля съвети, какви цветове биха подхождали според вас
Шампанското е цвят на който подхождат доста цветове-бледо розово,бледо синьо,бледо зелено.жълто,златисто,бяло.
Активен
roumyana
«
Отговор #158 -:
юли 16, 2009, 13:28:19 »
Веси, аз мисля,че цветовете са неутрални и можете да си сложите каквито цветя искате, приемрно какъвто е букета, всичко ще отива, ти нямаш ли някаква визия.
аз поне като си избирах ресторанта и веднага се ориентирах, какво би му отивало, моите цветове бяха сходни и темата ми беше бяло и златно, като бялото беше леко шампанско.
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185
«
Отговор #159 -:
юли 22, 2009, 09:04:52 »
момичета днес попаднах в интрнет на една по-различна украса на ресторант. Не са типичните ленти по средата на масата, не ги знам как се казват... ами с преплетени сатенени ленти... доста красиво стои, а и е различно... как обаче да намаля снимката и да я пратя... незнам.... все грешки ми дава.... а как се качват по няколко снимки... помагайте
Активен
swetla99
Любопитен
Публикации: 47
«
Отговор #160 -:
юли 27, 2009, 21:51:18 »
Здравейте момичета.Попаднала съм в голям проблем.Тъй като нашата сватба ще бъде в Свищов разбрах че ще имам голям проблем отностно украсата на ресторанта.Не мога да намеря агенция в този малък град която се занимава с украса на сватби.Бих искала да използвам от сватбената агенция единствено само украсата за ресторанта.Търся,търся и нищо не откривам.Какво означава това че ще останим без украса на ресторанта ли?Ужасно много съм претиснена отностно това.Другите неща ги понаредихме.Моля ви помогнете ми ако имате някаква идея.Много ще съм ви благодарна или да ме насочите към дадена агенция която прави украси за Свищов района.Не мога да си представя сватбата си без украса и арка.Благодаря ви.
Активен
roumyana
«
Отговор #161 -:
юли 28, 2009, 07:14:03 »
Swetla99 не е задължително да е агенция, щом няма такава, доста от цветарските магазини предоставят подобна услуга, не се притеснявай, попитай и съм сигурна че ще намериш, поне ще ти направят украса на масите, на булчинската маса, на самия ресторант
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #162 -:
юли 28, 2009, 07:33:48 »
Swetla99 защо не попиташ някой от Плевен, все пак града не е много далеч и може да се съгласят да дойдат и да направят украса.Питай и в цветарските магазини из Свищов и магазините за дреболиики.Аз лично съм от Плевен и мога да ти дам координатите на жената която украси нашата сватба, но има и други агентки така че си помисли.Успех.
Активен
detikodj
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #163 -:
юли 28, 2009, 09:19:01 »
Има много агенции, които пътуват и работят в цялата страна не се шашкай така
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН