Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 09:55:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на tsvet_3 - 04.07.2009!  (Прочетена 51280 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 23, 2009, 16:12:47 »

сега обмислям варианти за взимане от роднини на милото и довечера ще ги обсъдя с него. аз мислех и за варианта от друг хотел ама незнам в кой хотел може да стане това, а и за това пари  angry ужас. благодаря ви за подкрепата. дано да измисля нещо, че съм блокирала вече. имам толкова много работи да върша, а с нищо не ми се занимава cray
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 23, 2009, 16:56:15 »

Горе главата, тази вечер съм сигурна, че ще уредите проблема.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 23, 2009, 19:24:23 »

Цвете ей това е много гадно наистина, ама не ме изненадва. Момичетата са дали доста идеи - може да се види някакъв резервен вариант. А ако не става според мен поне това с откупуването може да си го направите. Само тези дето купуват и тези дето продават да са не повече от 4 човека и да са много тихи и културни. Абе направо го направете като търг.  good
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 23, 2009, 20:11:13 »

момичета измислих ме го. ще ме взимат от квартирата. сега предприемаме серия от малки ремонти. ще бъде много натоварващо, но се надявам да се справим. стискайте палци всичко да е наред. добрата новина е че кумата ми се прибира утре. yahoo
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 24, 2009, 10:23:37 »

Радвам се, че сте стигнали до решение. А то за ремонта - една сборна дружинка и ще сте готови за нула време. Тъкмо и кумата ти вече ще е на линия.   Bravo
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юни 24, 2009, 11:47:13 »

даа и кумата и родителите ми пристигат yahoo. всички ме подкрепят на 100% и вече съм много по-спокойна. да ви се похваля-милото вече е почти готов. има си костюм, риза, вратовръзка, колан, обувки, игла. само бельото остана. взел е друга риза и вратовръзка, а не тези които ми показа онзи ден. довечера ще кача снимки да го видите.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 24, 2009, 22:56:18 »

Цвет, аз тъкмо се бях сетила за една алтернатива, ама гледам вече всичко е решено. И браво за което. Много се радвам, че всичко се е оправило. Както се беше разстроила милата.... give_rose
Та, исках да ти кажа, че мен ще ме взимат от бабата на милото, защото няма как да се вдигнем от Пловдив до Плевен и обратно good
Успех с ремонта миличка blum Радвам се, че всичко се е оправило
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 25, 2009, 08:37:00 »

princesata9 ние също се бяхме сетили за този вариант, но в крайна сметка решихме да си е от квартирата.
п.п роклята ти е много хубава и ти стои чудесно. радвам се че си намерила своята рокля.
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юни 25, 2009, 08:53:10 »

tsvet_3 още мъничко остана, без паника, виж че всичко се нарежда и като си спокойна измисляш решение и на най-трудните задачки  tease, всичко върви добре и се получава чудесно, така че спокоооо
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 25, 2009, 09:02:00 »

благодаря ти Cinderella дано всичко да се нареди накрая. просто ме е яд че в последните дни вместо да си почивам и да се глезя както бях планирала ще съм заета до последно.
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 25, 2009, 10:15:00 »

Така е почти винаги става обратно на планираното, но накрая ще имаш сватбата която искаш и точно както си я искала, а това ще заличи всички нерви преди това  give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 25, 2009, 21:19:25 »

Мила сега прочетох з атвойте притеснения,недей така не се настройвай негативно последните дни,виж,че всичко си идва на мястото едно по едноп,измилили сте го вече.Хайде нека малките ремонтчета да минат незабелязано и безпроблеммно и скоро да те видим засмяна и спокойна.Мила между другото вие в коя църква сте,че нещо ми е изхвърчала от главата тази подробност.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 26, 2009, 09:03:36 »

дани, при нас всичко е на едно място - в градината на ресторанта.
момичета вчера си взех украсените неща. немо га да им се нарадвам. станали са прекрасни. слагам снимки в галерията. yahoo сложих и снимка на чашите за чупене и на милото с костюмът
« Последна редакция: юни 26, 2009, 09:10:10 от tsvet_3 » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 26, 2009, 09:37:27 »

Много красиво е станало всичко.  Bravo Те и моите цветове са същите.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #89 -: юни 27, 2009, 13:59:07 »

Цвет, здравей!
Аз така съм се отлпеснала в последно време, че даже и не знаех, че имаш темичка! Сега прочетох всичко, за да наваксам  smile
Супер много неща си свършила, браво!  Bravo Радвам се, че си намерила решение за взимането, милата, постовите ти изглеждаха много разтроени. Хайде, наслади се на последните си дни като "мома"  blum и приятни последни доизкосурявания  good good good
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: