Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 18:40:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158170 пъти)

teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #465 -: септември 19, 2009, 11:22:55 »

гери,честит ти прякор " СВЕКИ "-ха-ха!много хубаво,че вече знаеш от коя групичка си-да ти се роди едно здраво мъжленце и много да те радва!!! Bravo всичко му се вижда на детето-носле, ръчичка,устичка...само за пиш се оглеждах,но не се вижда blum
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #466 -: септември 19, 2009, 11:39:16 »

здр и от мен на xryspa добре дошла при нас.леко бременеене ти желая а на Гери честити ти сини гащи.аз по-малко ви пиша но нямам отчет поне за сега освен че нашето мажле много ритка не се спира на едно място smile smile smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #467 -: септември 20, 2009, 08:38:32 »

тео999.. гледам че с теб варвим в едни и сащи седмици за кога ти е термина?
Активен
teo99999
Ентусиаст
**

« Отговор #468 -: септември 20, 2009, 13:40:42 »

амииииииии,уж за 12.01.2010-а ти за кога си?
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #469 -: септември 20, 2009, 18:05:20 »

ами  аз сам за 13.01.2010 май ще сме по едно и сащо време Bravo
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: септември 21, 2009, 10:23:32 »

Герчооо, честити сини гащички! Да се роди живо и здраво момчето, да радва мама и тати! Сега като гледах снимката ти направо се разплаках от умиление, нали си знаеш, че нетърпението е голяма сила! Прегръдки и целувки, бъдещо мамче! give_rose
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #471 -: септември 21, 2009, 14:02:53 »

Гери честити ви сини гащи  Bravo Така прекрасно се вижда малкият мъж на снимката, че нямам думи- и очичките и носленцето, устничките, ръчичка, че май и краченце виждам аз  heart Да са ви честити хубавите новини и само такива да носиш винаги  smile
xryspa   добре дошла при нас  give_rose
Мацки аз бях на преглед при доки и на ЖК- бебо е добре и тежи около 800гр. вече. Питах доки за пола, но овсен едно дупе насочено към екрана и два стиснти крака един до друг нищо друго не можахме да видим - явно бебо е с характер и ще се инати до края (на кой ли се е метнал с тоя инат незнам  blum) но важното е да е живо и здраво и всичко да е наред, а пък ще ни изненада накрая  Girl_hide smile Взеха ми кръв и дадох урина за изследване и днес акушерката каза, че всичко е наред и няма да пия никакви хапове- слава богу  Girl_hide Иначе снощи нещо доста се беше разшавал та чак ми се попостегна коремчето на няколко пъти, но слава богу засега всичко е наред.
Пожелавам ви приятна почивка тези дни и много хубаво време  smile
Активен
teo99999
Ентусиаст
**

« Отговор #472 -: септември 22, 2009, 16:32:55 »

къде сте,мамиии?аз да си дам отчета:май сме с бебе-мъж,поне така ми казаха на 4Д-всичко е ОК с бебо!плацентата ми била ниска,но имало време и сигурно ще се намести!тежим около 745 гр-малко сме едрички!много мърдаше бебо на този преглед-20 мин чакахме да се обърне,че да му видим пиша,ама все се връткаше на неподходящи страни-но  *db*леля доктор беше сигурна,че го е видяла,така че се присъединявам към отбора на свекървите!!!
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #473 -: септември 22, 2009, 16:39:19 »

Тео мила Честити ти сини гащети и добре дошла при кандидат свекървите  banana

* its-a-boy.jpg (34.64 KB, 750x290 - видяно 285 пъти.)
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: септември 22, 2009, 21:25:17 »

Абе ние въобще мома имаме ли?!  crazy Мале какво стана с тия мъжория  sarcastic

Оф аз да ви кажа днеска съм с такова разстройство и така ме боли корема, че ми иде да се гръмна вече, дано утре всичко е наред че иначе трябва да търся доктора  nea

А и да не забравя Тео честит ти мъж  baby_boy
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #475 -: септември 22, 2009, 22:35:14 »

Абе ние въобще мома имаме ли?!  crazy Мале какво стана с тия мъжория  sarcastic

Оф аз да ви кажа днеска съм с такова разстройство и така ме боли корема, че ми иде да се гръмна вече, дано утре всичко е наред че иначе трябва да търся доктора  nea

А и да не забравя Тео честит ти мъж  baby_boy
Еееее, Гери аз се записах с мома yahoo, следя ви редовно, но не пиша, защото няма нищо ново при нас, освен че вече получавам повечко и по-силни ритничета от беба smile. В четвъртък сме на 4Д и след прегледа ще се отчета веднага.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #476 -: септември 22, 2009, 22:36:31 »

Здравейте сларанки! give_rose
Честити сини гащи на всички, чакащи момъци. Ние надявам се утре да разберем какво е нашето малко съкровище.

Момичета аз имам един въпрос някоя от вас имала ли е проблеми с пролактина, преди 2 години имах проблеми с пролактина тогава ми откриха адемомче на хипофизата 3 мм, което е много малко, пих 6 месеца достинекс и преминах на хранителни добавки в следствие на което пролактина 1 година ми беше абсолютно в нормите около 235 при норма до 619. Вчера незнайно защо си направих изследнаия и той е 2500. Навсякъде пише че е нормално пролактина да се покачи 10 пъти по време на бременност, дори моя личен лекар каза, че няма проблеми, просто ще видим дали ще ми се разреши да кърмя. Та въпроса ми е някоя от вас случайно да си е пускала изследвания на пролактина и какви са стойностите???
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #477 -: септември 22, 2009, 22:40:58 »

teo99999 честити сини гащички  baby_boy,а на теб sante честити розови гащички  baby_girl!Да са ви живи и здрави бебчетата  и мноооого щастливи и горди да ви направят! give_rose give_rose give_rose
Активен
Valentinche
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: септември 23, 2009, 08:28:46 »

Здравейте, бъдещи мами smile

И аз да се присъединя към групичката на проекто-свекървите smile Очакваме нашето момченце в края на януари (27.01).
Пожелавам хубав ден на всички!! 
Активен
teo99999
Ентусиаст
**

« Отговор #479 -: септември 23, 2009, 10:45:42 »

благодаря на всички за поздравленията give_rose give_rose give_rose!
на Valentinche -добре дошла в отбора на свекървите!
sante -чакаме отчета smile
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: