Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 01:43:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158520 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: септември 14, 2009, 18:03:09 »

Иве и от мен стиснати палци.
Иначе за корема - аз днес си купих първия бременски панталон, мисля до края на бременността и едни дънки да си взема и съм готова  good
Ритничета усещам предимно вечер, да не кажа че са само вечер  Wink
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: септември 14, 2009, 18:15:30 »

Тео, нали щеше да споделяш как е минал прегледа на 4Д?
Ходи ли, къде, какво стана?
Активен
asya23
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #407 -: септември 14, 2009, 19:59:21 »

Здравейте и от мен, ние сме през март. Все още е далеч, но ще хвърлям по едно око в тази темичка. Леко бременеене на всички майки  smile
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #408 -: септември 14, 2009, 22:05:52 »

здравей,asya23 -много се радваме,че се присъедини към темичката ни!леко бременеене и от мен!недей само да хвърляш по едно око,ами ако нещо те вълнува-пиши-ние сме насреща!
инче,утре е големия ден!и за мен по един чифт палци,моля!!!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: септември 15, 2009, 08:22:30 »

разписвам се най-първо с едни палци за Тео give_rose
и след това да кажа на Ася, че хич не е далече. Има доста мами за март, аз може и в април да прехвърля, че термина ми е на 30 Март и да съм заедно Верончето. Така че Асе, хич не се спотайвай  welcome-2 и споделяй повечко подробности smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: септември 15, 2009, 16:52:14 »

Ааа Иве искаме те и тук  Wink
Което ме подсеща че май Ина беше права че е по-добре темите да са по триместъри, а не по месеци  pleasantry Ама това е малко  Offtopic
Тео стискаме палци  girl_wink
За мен палците да са на 18-ти моля   give_rose

asya23   welcome-2
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #411 -: септември 15, 2009, 17:17:02 »

здравейте мами и мерси за палците,ама ще стискате пак и на 22.09!милата ми лекарка я хванало дископатията- sad-и прехвърлихме часа за следващия вторник!така че това за днес от мен-карък голям smile!!!ама нищо-това да ми е проблема!
гери,от сега стискам и не пускам докато не се отчетеш на 18.09 blum
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: септември 15, 2009, 17:24:36 »

Ама защо наистина темите не са по триместъри наситина - я виж аз сега разбирам за това предложение - много по правилно е, я кажете кой е ЗА
това според мен не е БГ-мама че да е според термина!
хихихи, вижте какво открих - много е сладко:http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=1&language=13/
Избирате седмиците/месеците които искате да видите след това надолу ви се появяват различни клипчета от този период  blum
« Последна редакция: септември 15, 2009, 18:25:24 от Вероника » Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: септември 16, 2009, 09:10:43 »

Никой не пише нещо тука а аз се шлая между 2 теми  Wink
Нали пак бях на лекар, че баш си моя док се завърна от някъде си и аз нали щях да ходя в Бг и бла... бла.
Та вчера се оказа че от четвъртък до вторник сме с цели 6мм напред, и най-накрая го видях да се мърда бе, хич не се зори, стои си мирно и тва е, ама не издържа май.
Всичко ок...но доки понеже му казах че смятам да пътувам, позаогледа нещата и каза по принцип че нямало проблеми и щял да ми изпише хаповече за всеки случай.. и аз  shok (есетвено веднага се осъмних)
Човека обясни, че плацентата се била закрепила всичко ок, но нормално било за 1-ви триместър няква кръв останала някъде си там и трябвало да се разкара -това било, пак ще пия утрогестан. Питам аз , ако трябва да не пътувам - не не нямало проблем, обаче не карай бързо, да не е много дълго пътуването, да не... незнам си кво си - викам ясно - никво пътуване тогава и тва е, и той пак - не не всичко е ок, ама решено - никви пътувания тогава докато не мине 1-ви триместър.
чухме му тупа-лупа - сърчицето пак и всичко ок. По ехографа се водя 9с. и 5 дни -вчера и термин 15 април - с 1 ден от лентичката -ок.
Такива работи за сега от мен, каза да ходя в 13г.с. за морфология и да мятаме изследванията.
« Последна редакция: септември 16, 2009, 09:12:38 от Вероника » Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: септември 16, 2009, 10:02:04 »

Вер, явно сте кротки за сега! А за идването до БГ...добре си решила, щом има някаква дори и минимална опасност за бебо! Много е готино като му чуеш сърчицето, нали?!  heart

asya23  welcome-2

teo99999, ivaiva, Gergancheto, мацки стискаме палци даже и на краката. После тук с отчетите!  good 
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: септември 16, 2009, 10:07:46 »

Веронка,браво за сърчицето.Правилно си решила да не поемаш рискове първия триместър.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #416 -: септември 16, 2009, 11:25:36 »

Вероника честито ви силно тупкащо сърце  heart На следващият преглед вече ще го видиш не само как мърда ами и лупинги как прави  heart И аз мисля, че добре си решила да не пътуваш сега - изчакай до следващият преглед  good
Добре дошла на новата мама asya 23  give_rose
teo99999, ivaiva, Gergancheto стиснати палци за прегледите и изследванията и да се върнете само с хубави новини .
Plamik радвам се, че и вие с бебо сте добре- а коремчето ти е много сладурско  heart
Активен
asya23
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #417 -: септември 16, 2009, 11:53:34 »

Благодаря на всички мами  smile и аз ви стискам палци. good

Относно пътуването - аз пътувах също на дълъг път. Беше някъде 5 г.с., обаче си нямах и идея, че не трябва... слава Богу - нищо ми няма. Предполагам и защото е било доста раничко. А в 12 г.с. и при мен се появи малко кръв, ходих на преглед веднага (на следващия ден, де) и докторката установи, че нищо ми няма, бебо беше добре и си плуваше... и никъде не се виждаше кървене. Вероятно е имало нещо да се доизчиства там плаценти ала-бала. Сега ми предстои чак на 29.09 преглед, а времето минава много бавно сякаш...
Сега почнах от съвсем скоро да ползвам някакво масло на Икаров срещу стрии. Трябвало от самото начало да се маже, така че - да ви кажа, ако някой незнае - да ходи да си вземе някакво такова. Моят въпрос към мамите, които ползват вече е: някой знае ли как точно се прилага и колко пъти на ден. Топли ли се или може и без. За сега го прилагам само вечер, че е по-удобно и не го топля, но незнам дали така е ефективно... та някой, ако го е ползвал - може да сподели smile
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: септември 16, 2009, 11:59:04 »

Благодаря мамета    give_rose, за сърцето аз още в 6г.с. го чух  blum така че нищо ново ,ама виж за това че се движи вече  yahoo
За пътуването не мисля че чак такъв проблем ама щом иа някакъв риск - ОК, иначе аз още в 5г.с. ходих до Бг и се върнах за едихн уикенд, същата седмица бях разбрала че съм бременна и всички ми се караха.
Надявам се да не прицапвам повече  nea и всичко да си върви нормално.
Айде и от мен много стиснати палци на останалите мамчета  - чакаме ви с хубави новини  smile
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: септември 16, 2009, 15:58:35 »

оле мамита, за половин ден да ви изпусн и вие какви новинки сте сложили.

Верончо, добро е решението да не се пътува, и този Утрогестан ако можеш да го избегнеш ще е най-добре и ако ти го предпишат не взимай хапчета а глобули, по безопасни са за бебо. аз иначе също кървих в началото към 5та седмица и то тоцхно след 2 безсънни нощи и пътуване в командировка до бургас.
Асе, аз се мажа от 6тата седмица, първо с Мустела и гърдите и корема и краката, а сега с едно Перкуталфа дето ми го препоръча аптекарката. Знам, че е добре мазилата да се ползват 2 пъти на ден. Но и аз ги ползвам само по веднъж, не ми стига време.

Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: