Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 07:20:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158630 пъти)

sl1ncata
Гост
« Отговор #375 -: септември 09, 2009, 20:08:20 »

и аз си мислих че с чорапки ми се пишка по малко ама май няма спасение good
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: септември 09, 2009, 20:10:18 »

явно при всеки различно, аз преди да забременея имах чести ставания за пиш  Wink а по принцип съм си и зиморничева и често си обувах чорапки вечер  smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #377 -: септември 09, 2009, 20:18:07 »

и аз сам зиморничава cold ама от както сам бременна пак все ми е горещо
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #378 -: септември 09, 2009, 20:18:47 »

ооооо-аз също съм много зиморничева-зима или лято аз си спя с чорапки!!!това,обаче не спасява нощното ходене до "00" :no:въпреки,че доскоро като беше жега пих много течности и затова е било сигурно,защото сега не ставам по време на сън!сутрин и на мен ми се струва,че ми тежи нещо в корема и НИКАК НЕ Е ПРИЯТНО nea
Активен
teo99999
Ентусиаст
**

« Отговор #379 -: септември 10, 2009, 14:37:52 »

ей,къде се изгубихте всички?!!!!аз не,че имам какво толкова да казвам,просто ми домъчня за вас sad!    да кажа също, че на 15.09.09 сме на 4Д и да видим дали всичко е наред с малкото патенце и евентуално какво патенце ще е -мъжко или женско pardon!Gergancheto -завиждам ти на 2 кг- Bravo!
хайде банда-пишете как ви е минал деня!!!
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #380 -: септември 10, 2009, 15:59:56 »

ами днес ми беше малко скучно сутринта и реших да си направя разходка и от 13:00 4ак сега се прибрах ама сам доволна мина ми деня поне. danceg
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: септември 10, 2009, 16:42:54 »

Браво sl1ncata така трябва - разхождай се сега че зимата с малкото човече няма да можеш smile
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: септември 10, 2009, 17:27:20 »

Момичета-само да кажа успех на тези на които им предстои скоро преглед-само добри новини.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: септември 10, 2009, 18:43:05 »

Аз днес бях на изпит та излязох в 7:30 от нас, минах към 12:00 и после изграда малко щъках с мама и сега се прибрах. Хапнахме рибка и сега седнах да ви видя  blush
Аз съм на преглед на 18-ти от 17:00часа, за съжаление май няма да мога да се видя с никоя от вас че ще е късничко прегледа и ще бързам да се прибера  girl_wink
Покрай нас няма нищо, колежките днес ме видяха за пръв път, за последно ме бяха виждали в 5г.с. когато им казах че съм бременна. Имахме някой пререкания, упрекват ме че съм се боядисала, не било хубаво  nea Казах им да седнат и да си прочетат малко нова литература по въпроса, няма да ходя с порастнали корени и гаден избледнял кафяв цвят  nea  Обясних им че си живея живота който съм живяла и преди, и правя неща който ме правят щастлива и ме карат да се чувствам красива  pleasantry Та им прочетох една лекция  girl_wink
На нас в понеделник ни е "първия учебен ден" и във вторник сме на практика в родилното  danceg
А относно килограмите просто не знам как съм качила само 2кг, като нито се разхождам кой знае колко, ходя изграда някъде един път седмично, нито внимавам какво ям  nea Може би е само от това че спрях сладкото, защото преди ако не се"пазех" качвах килограми като луда, ама ядях много сладко  pleasantry
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: септември 10, 2009, 19:04:30 »

Гери ме подсети  Bravo "аз съм блонди под прикритие" и доста ми са се показали корените и се двоумя дали да се боядисвам  crazy
Вие какво ще кажете? И използвате ли по специална марка ( в смисъл от по скъпите бои) щото аз ползвам българска (Арома стил)  crazy give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: септември 10, 2009, 19:05:35 »

Момичетааа  yahoo минавам тук да кажа (ако ме приемате) че трябва иначе в онази тема да си пиша сама  sad
Нали бях се паникьосала, ама много яко и днес ходих на лекар (не при моя че го няма) и всичко с бебо си ок - в 9 г.с., сърцето му видях ама не можах да го чуя че нещо не можа доки да се справи и каза че малко вода съм пила, кръв ми пуснаха - всичко ОК било и така - успокоих се поне за 1-2 седмици напред.
Иначе като гледам докато не се появят нови мами, аз ако може тук ще пиша че иначе  и така.
Априлски ми е термина ама айде  girl_wink
Не съм ви чела че днес не влизах никъде за да не чета глупости и сега ще ви видя -извинявам се съм пропуснала нещо важно сега ще видя  Reading pc_love
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: септември 10, 2009, 19:15:00 »

Вероника естественно, че приемаме  yahoo та ние само това чакме, мн е хубаво като се увеличаваме и си пишем всички  Bravo
 Welcome радвам се, че всичко е ОК, нека и така да е за напред  give_rose и здраво бебче на финала give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: септември 10, 2009, 19:18:46 »

Мерси Таня  give_rose
Ами то в др тема, която е за очакващи април, май и юни още няма никой -разбираемо защо и за това къде? къде? - тук  при вас. Аз няма още кво толкова да казвам но си е друго  blum
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: септември 10, 2009, 19:45:01 »

аа те първа ще почнеш с вълненията  Wink ама пък и само можеш да се радваш, че си първата кандидат мама за април  Wink give_rose
Активен
teo99999
Ентусиаст
**

« Отговор #389 -: септември 10, 2009, 20:20:58 »

здравей,Априлско мамче-много се радваме,че ще споделяш с нас всичко,случващо се с теб и бебчо smile!!!супер,че изследванията ти са ОК-дано така да е занапред и много,много леко бременеене good
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: