Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 23:58:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158482 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: септември 08, 2009, 08:40:15 »

Аз също бях на фетална 4д вчера,но сърце не ми даде да се похваля на фона на нещастието на сърчице.
Ето и моя отчет-първо бебо е МОМЧЕ.Всичко му е наред,има си всичко.Шава и мърдоли.Докторката каза,че имам контракций,но аз не усещам нищо такова-нито контракций нито болка.Нададе ми един куп лекарства.Ще пия каквото трябва.
Имам си снимка и филмче.По-късно ще пусна снимка да ви запозная с моя момък.
След няколко мнения за момиче сега това момче ме обърква малко,но каквото е такова.Докторката е сигурна.То докато се роди сигурност няма,но и на мен ми е такова усещането.
Поздравления за чудесните новини Ивка
Момичета,желая на всички добри новини.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: септември 08, 2009, 10:03:34 »

ей супер Кали,
честито ти момченце - чакам с нетърпение снимката.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: септември 08, 2009, 10:27:18 »

кали Честито ти сини гащи !!! жив и здрав да се роси и  голям да ти порасне и да те слуша!  give_rose
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: септември 08, 2009, 10:36:50 »

Kali честита ти синя новина ! baby_boy Каката и таткото сигурно са много щастливи !
Иве браво за хубавите новини ! Bravo И на скрининга всичко, ще е наред, ще видиш good
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: септември 08, 2009, 10:50:39 »

За таткото е ясно,но каката не е толкова щастлива-искаше момиче. pardon.Дано да свикне с мисълта през идните месеци,макар че и на мен ще ми е нужно това време за да свикна и аз.Каквото и да е-само да е живо и здраво.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: септември 08, 2009, 11:11:24 »

Кали това ме подсеща за снощни епизод на "Перла'" тия едни казват на дъщеря си, която е горе доло колкото твоята, всъщност питат я иска ли да си имат бебе  blum И тя "искам, само ако е момиче"  sarcastic Така и твоята щерка  blum Честити сини гащи, аз мислех да помоля модреатора да оцвети имената на момичетата на първа страничка в розово и синьо, според пола на очакваното бебе, но не знам дали няма да създам голяма и излишна работа  blush

Иве браво за твойте хубави новини  give_rose

И аз сега се прибрах от доктора, че бях на консултация. Даде ми една чашка да пишкам, няма белтък в урината. После ми мери кръвното 110/70  good После ме мери на кантара, излезе ми +2кг от началото на бременността, та и за това ме похвали, мери ми обиколка на корема и височина на дъното на матката, отговаря напълно на месеца  blush Цитонамазката ми е първа група и влагалищната среда е чиста, в смисъл няма гъбички. И той доктора ми вика "мии това е, довиждане"  blum И аз като се изребчих "абе докторе не чувствам това бебе"  sarcastic И доктора "абе чувстваш го, ама още не знаеш че е то"  sarcastic Абе лудница и тоя диалог продължи известно време, щот не ми се полага преглед на ехографа и накрая се предаде и ме прегледа  pleasantry И даже викна таткото да си види бебето  blum Шава си, мърда си, сърчицето му чухме и мъжа ми сега е много развълнуван. Каза че му е махало с ръчички  danceg И доктора ми се "накара" (това в кръга не шегата, да не ме обвините че съм си избрала кофти доктор, ние сме си дружки с него ), той ми вика "оуу гергано да спреш да ми се оплакваш че бременността ти е повече от перфетна"  banana Та така....и моя хубав отчет от преди малко  danceg Оф направо толкова съм щастлива, че не мога да си намеря място  danceg
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: септември 08, 2009, 11:44:46 »

оле герчо, браво - страхотни новини,много се радвам за вас.
 Bravo give_rose
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: септември 08, 2009, 12:20:05 »

Браво Герка.Само така -хубави новини.
А за каката-имаше период дето казваше,че ако е момче щяла да го връща там от където е излязло-та дано да свикне че тежко ми. smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: септември 08, 2009, 12:27:15 »

Кали,чакам снимката на малкия мъж, която си обещала. А за желанието на каката - не ти завиждам laugh laugh laugh
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: септември 08, 2009, 12:31:56 »

Пуууу от работа не мога да се добера до компа да дам и аз моя първи отчет! Та така днес се видяхме с доктоката и с бебо. Има си всичко дето му се полага - глава, два крака и две ръчички, мозъкът му видяхме, гръбначния стълб и така ааааха да види какво ще е и то си даде главата да му гледаме. Взеха ми всичката кръв за кръвните изследвания. Докторката каза другите другия път. И така, днес след 13.30 часа трябва да си ги взема - резултатите де! Хайде толкова от мен, целувки на всички!

kali_gali, честити ви сини гащи!!! give_rose
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: септември 08, 2009, 12:33:09 »

Мани,мани-нали ти казвам-тежко ми funnytooth ROFL
Моля запознайте се с моя малък мъж-изглежда сякаш е с отворени очички,но в същност не е.Нещо и сърдит изглежда-сигурно защото много го притеснявахме-повече от половин час ме гледа докторката.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: септември 08, 2009, 12:42:47 »

На мен си ми се струват затворени очичките  blum Много ти е хубав малкия мъж, една такава леко смърщена мъжка физиономия има  girl_wink
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: септември 08, 2009, 12:52:25 »

Да,прилича си на мъжа,даже на мен ми изглежда сякаш има мустаци funnytooth
Ама защо е толкова намръщен-не може така-мама не е намръщена даже напротив-все гледам да съм усмихната даже и да не ми е до смях.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: септември 08, 2009, 12:57:33 »

А, сега виждам че и Плами е писала, изивнявай че съм такава блейка, радвам се че и при вас всичко се развива добре  Wink

Да,прилича си на мъжа,даже на мен ми изглежда сякаш има мустаци funnytooth
Ама защо е толкова намръщен-не може така-мама не е намръщена даже напротив-все гледам да съм усмихната даже и да не ми е до смях.

Ми що, щото е мъж, трябва да изглежда лош  blum

Така на една дружка дето бебето и беше още много малко, гледах снимки от ехографа и й викам "гледай колко му е мъжка физиономията" и тя постоянно спореше с мен че ще е момиче, и всички й викаха че ще е момиче, само аз бях сигурна че тази физиономия е на момченце  blum И сега е ходила на 4Д и ми се обажда и ми вика "Момче е!"  danceg Та така..... само моето си не мога да го разпозная  pleasantry

Ох ще ходя да готвя нещо на бързо, сигурно бял ориз с месо и така, толкова ми е на кеф днеска че не мога да спра да се хиля  girl_impossible
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: септември 08, 2009, 13:00:50 »

Герка,а ти нали щеше да ходиш на 4д-кога?
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: