Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 18:49:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158210 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: септември 06, 2009, 17:39:20 »

Гери и аз съм така, само че още не съм в 5 мес  Wink и аз другата седмица почвам лекции и нямам търпение да ходя, че вече не ме свърта на едно място, скучно ми е в къщи и по кафетата не ми се ходи  blum
ии да се похваля, че вече съм сигурна, че го усещам маника. Тука от близо 2-3 дни ме гъделичка нещо вътре  girl_wink
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #301 -: септември 06, 2009, 18:02:05 »

Gergancheto,и аз се чувствам по същия начин-не мога да повярвам как барзо растем-и бебчо и коремчетата,и времето как лети...въпреки,че и аз не ходя на работа,и си седя вкъщи и домакинствам-направо се чудя как не съм откачила crazy.и аз чакам да ми почне семестъра и да пиша дипломната си работа-поне нещо по-полезно да правя Wink
таничка,много се радвам че вече си сигурна в действията на бебчо-аз на този етап усещам по-силни вибрации в корема си,даже виждам как се подува и мърда blum-голям кеф!
ivaiva -чакаме да кажеш резултатите от БХС-чувам,че се бавят по принцип pardon
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: септември 06, 2009, 20:32:50 »

Eми аз пък още не съм сигурна че го усещам  lacnl8 Уж понякога си казвам "А, ето това беше то" ама нали е за кратко и после се разубеждавам че е било някое въздушно балонче... и не знам... искам по сигурен ритник  blum 
Аз във вторник съм на консултация при моя си доктор, а към средата на месеца сме на 4Д  girl_wink И още нещо мислех да ви кажа  crazy А да, сетих се - умирам от сърбеж по пъпа, направо откачам, толкова ме сърби, мокря го със студена вода само и само да се облекчи малко, после внимателно го мажа с бебешко кремче, но ни що не помага, та във вторник ще питам докторчето  Wink
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: септември 06, 2009, 21:38:59 »

Леле Герка,ама ние вече сме в 5ти месец.Аз се ориентирам по твоята лентичка защото моята дава само седмиците.
Аз съм на 4д утре.Ще пиша как е минало.Иначе за движенията на бебчо-от две седмици със сигурност го усещам,но с всеки изминал ден става все по ясно.А от сутринта мисля,че  и от вън може да се усети,т.е. тате или кака също ще могат да му се порадват.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: септември 07, 2009, 08:32:56 »

то с този пъп не си само ти, и аз забелязвам нещо такова ама около него  crazy и незнам какво  е crazy не се случва често, но и аз го имам .. сякаш някой ме гаделичка с перце по корема  sarcastic
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: септември 07, 2009, 08:55:19 »

тео, не знам - вероятно се бавят ще пиша утре какво ми е казала докторката.
за пъпчето герчо, е нормално, защото ти се разпъва кожичката, мажи се  с кремчетата против стрии.

мамчета много се радвам да движенията на вашите бебчовци, нямам търпение и аз да изпитам тази тръпка smile
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: септември 07, 2009, 11:43:52 »

Здравейте мами, за да не правя нова излишна тема и да ме "сръфат"  pardon влязох тук във вашето пространство за да ви питам нещо  blum Я кажете за симтомите в 1-вия триместър има ли такива като мен дето не припадат, не повръщат не им се гади, не им се вие свят, нищо от така повтаряните най- разпространи симтоми е нямал, освен гърдите други екстри нямам, знам че е за радост, ама то като чета навсякъде как всички им е лошо, имат запек или нещо друго се притесних дали наситнина съм бременна честно ви казвам. Че я споделете как бяхте вие, че явно съм ненормална нещо  tease?
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: септември 07, 2009, 11:46:13 »

И аз нямах възможността да споделя поне един елемент, който да ми причинява дискомфорт, Вер, тъй че не се шашкай.....
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: септември 07, 2009, 11:48:15 »

И аз нямах възможността да споделя поне един елемент, който да ми причинява дискомфорт, Вер, тъй че не се шашкай.....
Да, аз за теб се и сетих де, знам че ти имаше лека бременност без оплавания и излишни драми ама като чета навсякъде и всеки казва какво му е било - чак се усъмних и в тестове и в лекари и в снимки  blush
Благодаря за отговора, олекна ми, че има екземпляри като мен  give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: септември 07, 2009, 11:50:18 »

Я пък ти! Усъмнила се била дали е бременна! Радвай се,че се чувстваш добре и нищо не ти създава дискомфорт. Какво по-хубаво от това...  good
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: септември 07, 2009, 11:52:45 »

Я пък ти! Усъмнила се била дали е бременна! Радвай се,че се чувстваш добре и нищо не ти създава дискомфорт. Какво по-хубаво от това...  good
Да бе разбира се , кво по хубаво ама викам да питам все пак, че то всичко около мен като разправя кво е било ... Съжалявам за отклонението в темата  pardon
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: септември 07, 2009, 11:57:02 »

Верче и аз и аз  blum Нищо ми няма, при мен и елемента с гърдите го нямаше та се бях ошашкала, тая мойта дружка дето и тя е бременна, не можеше да си облече блуза или да сложи сутиен от болки в гърдите, мойте по никакъв начин не промениха. Гледам че са порастнали вече, но това не ми е създавало дискомфорт. Само много ми се спеше в един период от бременността, но то мина за около две седмици  pleasantry Иначе съм на пушка направо, преди всяка консултация и аз се притеснявам, че все си викам "абе дали съм бременна"  sarcastic Като гледам примерно пак тая мойте дружка дето е с един месец по бременна (тя вече не ми е много дружка че много й станаха пренаслъците и глезните) та тя, "не мога сега да изляза, трябва да почивам от два до четири" или "как ще ходим в това заведение много е шумно"  crazy И някакви такива, аз си живея стария животец, само дето се пазя от пушачи в обкръжението  pleasantry
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: септември 07, 2009, 12:01:30 »

Ееее Гери и аз съм така, и се радвам наистина ама верно се усъмних с толкова реване около мен, а и не че нещо, напротив съжалявам ги мамите дето повръщат и т.н. ама навсякъде се тръби за най-явния симтом гадене, кво ти гадене братче никви такива. А гърдите не са ми чак толкова болезнение от блуза или нещо но станах като млекодойна крава и като ги пипам ме болят - променили са се. Айде да сме си ОК и всичко да си е както трябва пък нека си се съмнявам аз, нали съм Вяра все не вярвам  blum
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: септември 07, 2009, 16:21:43 »

По молба на нашата съфорумка Bebe_chaka(sur4ice88) искам да ви съобщя,че бебчето,което чакаше е починало на 04.09 и моли да й бъде изтрит акаунта от модераторите,защото иска да замине поне за известно време в чужбина!Моите съболезнования!
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: септември 07, 2009, 16:24:58 »

По молба на нашата съфорумка Bebe_chaka(sur4ice88) искам да ви съобщя,че бебчето,което чакаше е починало на 04.09 и моли да й бъде изтрит акаунта от модераторите,защото иска да замине поне за известно време в чужбина!Моите съболезнования!

Ужасно е! Много съжалявам за случилото се, предай й нашата подкрепа!  cray
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: