Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 00:03:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158499 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: август 31, 2009, 12:21:32 »

ей момичета с нетърпение чакам и аз да усетя малкото човече в мен.
много мило ми става като чета вашите първи препети.

Таничка, пиши за прегледа и ако имаш инфо за пола на беби.

Гери мерси миличка, наистина ме успокои. Нямам търпение да минат седмичките.

За дрешките Гери, аз все още не съм изпитала неудобство в старите си дрехи. въпреки, че някои по-тесни неща ги избягвам. Мислех обаче за есента да започна да оглеждам ще ми се да има някакъв сукман или гащеризон.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: август 31, 2009, 14:24:13 »

Здравейте мацки!!! Тъкмо от доки се пребирам аз smile ще си имаме момченце със сигурност  Bravo аз много се надявах на момиче но да ми е живо и здраво каквото е  yahoo  В много смешна поза беше днес , беше си свило ръчичките на юмруци като на боксъор  DANCE и доки каза, че поне до 10 дни трябва да го усетя, и според него още не сум го усещала  crazy така съм си мислеля

Гери аз започнах със шопинга  blum онзи ден си купих едни гащи типично като за бременни горе с ластик, едни такива широки, а в Добрич няма магазини за бременни и е трудничко намирането на подобни дрехи, също така нося и туники, рокли нещо по свободно, че и на мен вече дънките с ниската талия изобщо не се побирам в тях  angry напълняла съм, вече съм 50 кг, общо взето това е около мен, ще чакам и вие да пишете как сте и знаете ли пола на бебчетата ви.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: август 31, 2009, 14:58:15 »

Еййй Танче честити сини гащи  danceg Ние още не знаем пола, вече нямам търпение да дойде средата на септемви  blum
Иначе и аз съм на рокли в 99% от случайте, но сутринта като видях колко е студено и разбрах че нямам какво да облека  girl_impossible Сега ми дойде един колет от пощата от Данитка с два чифта панталони за бременни за 10лв. ама не съм си ги взела, ще отида малко по късно ... амм дали ще ми станат, уж според сантиметъра трябва да ми станат  good Пък по натам ще си купя, че във Враца има само един магазин и ми се иска на някое ходене до София да си взема някоя дрешка, така или иначе дрехите ми за бременни ще се броят на пръстите на едната ми ръка, тъй че поне да са някакви хубавки  danceg 
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: август 31, 2009, 15:12:25 »

Танче,честити сини гащи и от мен.
За дрехите,аз съм си купила две поли от магазин конти-от сайта си ги поръчах и на другия ден дойдоха.Не съм ходила по магазини за бременни.Нямам намерение да си купувам други.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: август 31, 2009, 15:58:35 »

Ей, Танче честито. Ние също още не знаем пола, но нашия татко се моли на всички богове да е момче smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: август 31, 2009, 16:08:42 »

Ей, Танче честито. Ние също още не знаем пола, но нашия татко се моли на всички богове да е момче smile

И нашия тати така викаше, ама аз като започнах да му говоря колко ще е хубаво да имаме една малка принцеска и каква сигурност и опора ще й бъде той, и как ще я пази от всички и той една сутрин "милоо, аз вече искам да имаме дъщеричка"  sarcastic Тъй че в момента и двамата сме на вълна "все ми е тая, само да е живо и здраво"  heart

Аз се влюбих в панталончета и блузките на тая фирма - http://www.boyorgirl-bg.com/products.php
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: август 31, 2009, 16:27:22 »

о, страхотно сайтче smile
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: август 31, 2009, 16:29:04 »

благодаря много на всички ви  give_rose  аз лично малко се разочаровах като чух ама сега мн се радвам и свекито ми вика, за второто на поправка  sarcastic да сме живи и здрави и това да стане  blum желая ви на вас да се окажат бебетата ви такива каквито ги очаквате  give_rose  kiss
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: август 31, 2009, 16:56:03 »

аз през цялата бременност не съм си взела нищо от магазин за бременни пазарувах си от нормални магазини просто по-големи номера и по-разтеглива материя,а за панталоните и дънките всичките ми бяха с ластици и то пак си ги намирах в нормални магазини
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #279 -: август 31, 2009, 18:44:13 »

здравейте и от мен!първо-танче,да ти е живо и здраво "мъжлето"-много хубаво,че вече знаеш пола,аз ще почакам още малко,за да разбера!после,hristi ,мила ти си в последния стадии на това пътуване-как сте ти и бебчо,кажи какво изпитваш сега-накрая!а за дрешките-мисля да не прибягвам към специализираните магазини-ще се оправям както мога!засега се справям! Bravo
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: септември 01, 2009, 08:50:04 »

Таня и ние си мислехме,че ще е момиче,а и всички около нас,но се оказа момък и в началото ми беше малко трудно да си се представя с момченце,ама си мисля,че беше заради многото глезени такива около мен =]И тогава започнах да се заглеждам само в сладките,възпитани момченца,облечени като големи,които минаваха с родителите си около мен и ми стана едно такова милоооо *INLOVE*Казах си,че и моето ще е такова и ще ми е опора и закрила и сега вече много си го искам малкия принц!А на поправка-задължително за една малка принцеса...
И аз не съм си купувала нито една дреха за бременни,ама аз имах късмет,че когато започна да ми личи вече беше топло и лятото е много лесно с поли и рокли,ама вие зимата ще имате нужда от дрехи с ластици горе,че е много кофти да ти стягат на талията...Поне сега май има по-голям избор,а не като преди с тия гащеризони... tease
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: септември 01, 2009, 10:09:33 »

Ммм да, Тони в случай като твоя когато първите месеци на бременността са ти в студените дни си носиш старите дрехи, а после лятото като ти порастне тумбачето избора на рокли, туники, клинове и т.н. е огромен през лятото, въобще няма нужда от специализирани магазини, но ние няма да минем без пазар  good

а за дрешките-мисля да не прибягвам към специализираните магазини-ще се оправям както мога!засега се справям! Bravo
teo99999 а какво мислиш да обличаш като стане студенко а пупата вече е голяма  pqz Мисля че няма да се справиш без посещение в специализираните магазини  good
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #282 -: септември 01, 2009, 10:26:27 »

здр аз не сам писала от мн одавна но нали знаете работа и няма как ,но при мен се получиха усложнения бях на работа и явно сам се претоварила и получих болки ниско долу но пих едно но-спа и уж ми мина и след 4 часа някаде пак ме заболя и се помолих на шефа и си трагнах и с мажа ми обикаляхме по доктори ама то 19:00 няма доктори само спешното  в АГ и там ме прегледаха и казаха че сам имала чувствителна матка и ако не се потиснело можело да загубя бебето и аз изпаднах  в някакав ужас.но ми предписаха хап4ета и се слава богу вси4ко е наред не ме боли ве4е а и на работа спрях да ходя.ве4е си почивам вкащи.вече усещам как марда малкото детенце в мен а от два дни и мажа ми го усе6та като си слои раката на корема ми.сега на 7-ми сме на преглед и дано вси4ко е наред и трябва да ни кажат пола . yahoo
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #283 -: септември 01, 2009, 20:29:53 »

мила sl1ncata ,много се радвам, че всичко вече с теб и бебчо е ОК!дано така да продължи до края на бременността!!!почивай си повечко,и се постарай да не се тревожиш излишно!!!Gergancheto -относно дрешките-все се надявам,че няма много надебелея, и че дрехи от по-голям размер ще ми стават!а и скоро обикалях магазините за бременни-цените са космически!а аз съм по-скоро практичен човек и гледам да купувам неща,с тенденцията да ги нося и по-нататък,живот и здраве!така че,такава ми е нагласата засега,но...ще видим!!! pardon
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: септември 01, 2009, 21:03:32 »

sl1ncata чудесно е,че вече си доре,но ти си се пази и си полежавай повечко.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: