Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 23:25:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158384 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: август 28, 2009, 09:47:05 »

tasty ,аз не разбрах коя докторка ти е крещяла-гинеколожката която ти е казала за отклонението или друга.Ти си запиши час за тази ехокардиография за твое  успокоение.За съжаление такива доктори като тази която ти  е викала не са малко.Ти си запиши час,независимо че отклонението ти е нищожно.А коя докторка ти е казала да не казваш и на кого да не казваш.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: август 28, 2009, 09:50:47 »

Сестрата, която работи при нея защото тя и вдигна телефона sad  Д-р Янкова ме гледа на ФМ и ми каза е ти да не вземеш да кажеш сега на Ташков, който ми е личния гинеколог, че ще ми се развъни  cray
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: август 28, 2009, 10:09:58 »

Ами разбира се,че ще кажеш,да звъни кой където иска-това е твоето дете.Я не се връзвай на тая,ами направи всичко да си спокойна,пък за нея да не ти пука.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #258 -: август 28, 2009, 10:13:16 »

tasty щом са ти казали, че всичко останало си е наред и е съвсем нормално, значи едва ли има място за притеснения. Отиди си на часа за ехокардиографията, за да си спокойна, но според мен всичко ще е наред  Friend То винаги има отклонения от общите правила, както и резултати, които не влизат в референтните граници, но не всичко можем да се поберем в тях. За твоето бебче това може да си е съвсем нормално и съм сигурна, че е здравичко  good Съжалявам, че така са ти крещели, това е отвратително, особено сега когато си бременна  Friend
Иве мило суеверията са ни само в главата и изобщо недей да си мислиш, че сега ще се случи нещо. Аз също бях така в началото и да ме питаш защо- вместо да се радваме на бременността си ние се притесняваме и тревожим постоянно заради тези суеверия. Ще видиш сега като понапреднеш малко, че хич няма да ти минават такива мисли през главата и всичко ще  е наред   kiss
За витамините - да кажа аз пия Центрум Матерна от началото на 4-я месец, които ми предписа доки !
Сега да дам малко отчет- в сряда бях на преглед при доки на 4Д и добре, че с tonitta бяхме заедно да си говорим иначе щях да изперкам  Girl_hide Доки имаше много пациенти, а освен това и едно момиче раждаше та си почакахме доста  tease Но важното е, че и тя каза, че всичко с бебчето е наред и ми показа всички органи- друг е въпроса колко успях да видя аз  Girl_hide Питах я дали вижда пола, защото подробно ми обясни за всичко друго, но не и затова и тя гледа и каза, че в момента пъпната връв минава между крачетата и не виждаше добре и само изрази предположение за момиче, но каза че другия път ще го гледаме на нормалния ехограф, защото сега не беше сигурна. Така че ние отново незнаем какво е нашето бебче, въпреки, че в понеделник доки на ФМ беше абсолютно убеден, че е е момче та даже и снимка ни направи на атрибутите му  
« Последна редакция: август 28, 2009, 10:14:56 от veselyshko » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: август 28, 2009, 17:04:05 »

А veselyshko правило е че видяли ли са веднъж пишлето на ехограф няма начин да е момиче, има го обратния вариант да ти кажат че ще е момиче, а после да се окаже че просто е момченце което за прегледа умело е прикрило атрибута  blum Та според мен ще си е момченце, ама хайде да видим  pleasantry
tasty а тая докторка не ти е никаква нали? Нищо не те обзързва със следващо посещение при нея. Я им тегли една майна и ако се притесняваш намери друг специалист, който поне ще има добро отношение  girl_wink Че аз казвам на лекаря който следи бременността ми всичко - и какво съм яла и какво съм пила и при какви други специалисти съм ходила. Как така ще премълчаваш от докотра си, за да е доволна тя. Пречи й когато някой й звъни по телефона, а не й пречи да вземе голямата сума пари за прегледа  diablo Ей много им се дразня  diablo
ivaiva аз се отчетох още в 4-5г.с, тъй че не се притеснявай  good
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #260 -: август 28, 2009, 20:13:09 »

Gergancheto   и аз така мисля даже и снимка имам и  на tonitta я показвах да я питам дали и тя го вижда  Girl_hide Важното е да е живо и здраво  пък ще я видим ние тая работа  blum А и вие скоро ще видите какво е вашето бебче  heart- ти кога си на преглед  smile
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #261 -: август 28, 2009, 21:25:34 »

tasty,съжалявам миличка за това отношение на сестрата!присъединявам се към мнението на Gergancheto-нищо не те обвързва с тях,оставяй ги на мира,дишай дълбоко и се успокой!за съжаление,повечето специалисти са с такова надменно отношение.и аз изпаднах в леко изнервено положение-единственият специалист в цял Бургас по ФМ е в отпуск почти цяло лято,ще си пропусна седмиците за преглед и се чудя какво да правя!личната ми гинеколожка и тя е в отпуск и не мога да се свържа с нея за съвет-задължително ли е и къде да търся такъв специалист!ненормална работа nea crazy
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: август 29, 2009, 08:57:16 »

Тео отидете до Варна, знам че там има доста добри специалисти  good
veselyshko на консултация съм си около 10-ти септември, ама аз на 10-ти съм на поправка по физиология, та не знам кога да отида, чудя се и аз  crazy А доктора ми само вторник и четвъртък преглежда в кабинета. А после към средата на месеца съм на София, но ще ме води на мъжа ми сестра му и нито знам при кой доктор, нито дали на фетална морфология или само преглед на 4Д  pleasantry Абе каквот и да е, само и се обадих да я питам колко парички да си потготвя и тя ми вика "нали ти казах всичко да оставиш на мен"  sarcastic И аз вече не питам, където ме заведе там. Но много се надявам да видим пола  girl_wink Така исках момиченце, а вчера като се заразглеждах в снимките на едни бебчета на наши съфорумки, едни сладки момченца, с едни хубави ризки и взех че се размечтах за момче  girl_in_love Та каквото такова, все ще си го обичкаме.
Аз не мога да разбера дали го усещам.... понякога имам такова чувство все едно мехурче се придвижва доло в корема... обаче не знам дали е бебчо или са газове  crazy Искам да ми тегли единшут че да съм сигурна че е то  blum
Аз и в темата за коремчета писах, освен че е пооформен вече много ми се е окосмил корема  blum При вас има ли го тоя проблем? И вече имате ли коремчета   girl_wink
А и за витамините аз все още не пия , фолиевата я спрях, а други не съм си вземала. За сега ми се струва излишно, като свърши сезона на дините тогава ще мисля за допълнителен прием на витамини. За сега смятам че поемам достатъчно количество истински витамини  good
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: август 29, 2009, 09:10:23 »

Гери и аз съм в едно такова хиксово полжение незнам то ли е или само ми се струва, понякога си гледам корема и забелязвам, че от време на време се деформирва и сякаш се е преместило или завъртило или знам ли  crazy 
А за окосмяването и моето е така, хормони какво да ги правиш  Wink
Аз другата седмица съм на преглед със мужо ми  Bravo и много се надявам да ми потвърди със сиг вече пола  yahoo give_rose
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: август 29, 2009, 10:15:14 »

Момичета,май вече усещате бебчовците,така ми се струва от това което чета good smile
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: август 29, 2009, 10:31:33 »

кали дано е така  smile а и ти знаеш, имаш опит  give_rose
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: август 29, 2009, 11:51:58 »

Аз вече съм сигурна.В началот беше като при вас-изведнъж долу ниско корема ми ставаше по-твърд от едната страна и сякаш се деформира,а сега освен това усещам и мърдане,не ритничета,още не,но мърдане да.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #267 -: август 29, 2009, 14:57:06 »

teo99999  ако си решила да ходиш на ФМ и можете да си го позволите ела във Варна, тук наистина има добри специалисти и няма да съжаляваш  good
Gergancheto тогава може на 08.09 да отидеш нали така . Но щом след това ще си в София на преглед няма проблем- след него ще си по-спокойна, а и ще ти кажат какво ще е бебчето  girl_wink Там има страхотни специалисти по ФМ браво  good За окосмяването на корема- и аз съм като теб, така че не си сама  girl_wink Преди имах 1 по-тъмен косъм останалите съвсем светли и не се забелязваха, сега ела да видиш  Girl_hide Нямам тъмна линия, която минава през средата на корема ами косми ( добре, че поне тези които стигат до средата на пъпа са светли), тъмни са само тези в долната част на корема  Girl_hide Но съм чувала, че след раждането, когато хормоналният баланс се възстанови окосмяването се нормализира  girl_wink
За движенията на бебето - и аз към 16-17г.с. усещах отвреме навреме нещо като бълбукане, но не смеех да си помисля, че това е бебето- отдавах го на други работи, чаках си първото ритниче. За първи път го усетих как ме побутва в последните дни на 18 г.с. и то бях сигурна, че е бебето. Сега вече е доста по осезаемо и определено имам коремче  heart
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: август 29, 2009, 21:18:01 »

Ми Веси пусни една снимка да те видиме smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: август 31, 2009, 12:14:02 »

Вие мацки в какво се обличате?  crazy Започнахте ли с пазаруването на дрехи за бременни? Някой казват че изкарват цялата бременностт без да пазаруват такива дрехи, аз като гледам напоследък съм само с роклии един по широк панталон, друго всичко ми е толкова тясно и столко ниска талия че варианта с разкопчано копче не върви, просто разкопчая ли копчето ще ми паднат гащите  sarcastic
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: