Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 18:51:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158219 пъти)

sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #225 -: август 24, 2009, 15:05:30 »

Здравейте момичета  give_rose Надявам се да приемате нови попълнения към вашата прекрасна темичка  Girl_hide Терминът ми живот и здраве е 04.01.2010г. Но да видим бебо кога ще реши да се появи  smile
За витамините- на мен доки ми изписа Центрум Матерна и си пия по едно всеки ден. Също така каза лятото да наблягам на плодовете и зеленчуците.
За температуратаИве   може да е било нещо моментно, но ако пак имаш кажи на доки . Иначе моята лична лекарка ми каза, че мога да пия Парацетамол и Ефералган.
veselyshko,  :welcome:добре дошла при нас мила, желая ти леко и безпроблемно бременеене и едно хубавко бебче на финала give_rose
Момичета, да се похваля и на вас, преди 3 дни най-нарая усетих беба yahoo, чувството е прекрасно, неописуемо е. Тази сутрин дойдоха едни мочета да изнасят старите мебели, защото започваме ремонт и дали от силния шум, беба се разшава яко, чак когато си тръгнаха се поуспокои. Как сте вие мамчета, не сте се отчитали тези дни?
Целувки на всички kiss2
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #226 -: август 24, 2009, 15:07:47 »

plamik,dani81  сладурките ми те- благодаря ви милички от сърце  heart heart И да знаете, че аз ви понаглеждах отвреме навреме, да не мислите, че съм ви забравила  heart И от сърце се радвам и за двечките - пълните ми душичката като гледам съкровището на едната и лентичката на другата  heart heart
sante  честито първо усещане на бебка- отсега нататък ще стават по-честички и по-силнички  smile
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: август 24, 2009, 15:21:08 »

Веси, какво ще е бебето?
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: август 24, 2009, 17:19:22 »

veselyshko здравей, добре дощла в нашето зимно бебешко клубче  blum

Момичета, да се похваля и на вас, преди 3 дни най-нарая усетих беба yahoo, чувството е прекрасно, неописуемо е. Тази сутрин дойдоха едни мочета да изнасят старите мебели, защото започваме ремонт и дали от силния шум, беба се разшава яко, чак когато си тръгнаха се поуспокои. Как сте вие мамчета, не сте се отчитали тези дни?
Целувки на всички kiss2

Аз оная вечер си мислех че съм го усетила, ама не се повтори чувството тъй че може и да бъркам...  crazy А и вечер нито съм гладна, нито нищо обаче червата ми се скъсват  angry
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: август 24, 2009, 17:33:36 »

veselyshko  Welcome лека и безпроблемна бременност ти желая  give_rose give_rose give_rose нека тея месеци бъдат най-красивите ти  smile

sante аз съм чувала, че когато го усетиш за първи път и когото видиш първо на него ще прилича ама то трябва да е на момента  smile незнам колко е вярно, а Гери и аз така си помислих тука тея седмици и само около 2-3 пъти се повториха и това е  smile и после баба ми ми вика, че едва ли е такова сиг ми се намествал озганизма и незнам си какво и към 4 мес и половина би трябвало да го усетя, но незнам ще гледам, онова което усетих беше много сладко едно гаделичкане  girl_in_love   blum
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: август 24, 2009, 17:46:05 »

veselyshko честито и добре дошла.Желая ти леки и прекрасни месеци до края.
Аз пък да се похваля от вчера вече съм сигурна,че усещам бебо.Все още се случва рядко,но усещането се повтаря,а и ми е познато.
За витамините.В момента в който влезнах в 12гс докторката каза да спра всичко и аз спрях.То това всичко беше само фолиева киселина,но каза нищо да не пия и аз така.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #231 -: август 24, 2009, 17:56:24 »

Милички благодаря ви за прекрасното посрещане  give_rose give_rose heart Надявам се всички да имаме леки и спокойни бременостти, а в такава хубава компания като вашата, времето ще минава много по-бързо  smile
Аз за пръв път го усетих - и бях сигурна, че е бебето- съвсем в края на 18г.с. А от 19г.с. си го усещам и по-честичко вече  smile Казват, че с първа бременност повечето го усещат между 18-20г.с. за пръв път, а с втора по-рано.
dani81 днес бях на ФМ и доки каза, че ще е момче- да видим в сряда моята докторка дали ще потвърди също  Girl_hide  Аз искам да е живо и здраво пък каквото такова, но виж мъжо е много доволен сега- не може да повярва  smile
« Последна редакция: август 24, 2009, 17:58:33 от veselyshko » Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: август 24, 2009, 18:11:03 »

Veselushko   много се радвам за теб ! Добре дошла в темичката и ти желая безпроблемна бременност ! give_rose
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #233 -: август 24, 2009, 19:16:18 »

Veselushko,и аз се присъединявам към приветствията и пожеланията Bravo.а сега да кажа,че и аз от 1-2 седмици усещам малкото патенце-щеше ми се и мъжа ми да го усеща,но явно ритничетата са много слабички!усещането е ВЕЛИКООО! danceg.все още не знаем пола на бебчо,но скоро ни предстои ФМ-надявам се всичко да е ок!я кажете-много ли наддавате?за моите седмици съм наддала 6 кг,и то предимно на коремчето-едвам ставам от леглото sad.да се взимам ли в ръце,или ви се струва нормално?
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: август 24, 2009, 19:23:06 »

teo99999 за мен е нормално  smile аз за моите седмици съм наддала почти 4 кг  smile ама и аз много слаба бях 45 като забременях
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: август 25, 2009, 09:14:04 »

Я кой най-накрая се е записал в тази темичка! blushPВесинка очаквам освен по телефона,да ми се отчиташ и тук в писмен вид 8PМного се радвам за всички хубави майчета,събрани в тази темичка!!! @}->--Много щастливи мигове ви желая!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: август 25, 2009, 09:15:47 »

Ами по книгите пише между 2 и 4 кг (за това се отнася за моята 16-17г.с.). Аз вчера се теглих и съм качила 3кг  danceg Така се радвам че се движа добре за сега с тия килограми, че като знам как имам склонност към  pig  Иначе аз съм си пухкавичка от преди да забременя, ама не чак много -60кг почнах бременността  good

Много ми изтръпват крайниците, направо,.....като иглички  blush

Кали аз така постепенно спрях фолиевата че даже не усетих кога я спрях, сега като си гледам шишенцето даже не знам защо и кога съм я спряла  nea  А то при теб е нормално вече да усещаш бебчо? Ти вече знаеш ли пола?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: август 25, 2009, 09:50:45 »

Моя кантар засега не показва покачване, но ние сме само в 12 седмица. В четвъртък съм на ФМ и стискайте палци всичко да е наред с бебока и да получим голямото щастие месец март smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: август 25, 2009, 10:02:46 »

За килограмите,аз съм  качила 4кг,но това включва и тези които качих преди да забременея,когато пиех разни лекарства от които се качва.Още не е ясен пола.Днес съм на жк и се надявам да ми каже докторката.Ще пиша като се прибера как е минало.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #239 -: август 25, 2009, 11:04:20 »

Благодаря ви още веднъж на всички- много сте мили  give_rose give_rose
Тонет обещавам да пиша подробно, че да ме четеш, не само да ме слушаш по телефона  blum - нали знаеш как те слушам и каква съм изпълнителна  girl_wink heart
За килограмите - според кантара на акушерката досега съм +5 кг, според моя +3кг. вече незнам на кой да вярвам  Girl_hide Иначе преди да забременея бях 57кг.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: