Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 23:22:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158378 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 03, 2009, 18:39:46 »

Здравейте мацки,ето едно отчетче от мен.Днес бях на първа редовна консултация.Взеха ми кръв за всички изследвания и БХС.Докторката ми направи ранна фетална.Бечо изглежда страхотно,всичко си има,много шава и подскача.Не беше в добра поза,но има вероятност да е мома.Имам си и филмче и тази вечер ще изненадам половинката ми,той много ще се зарадва.Днешния ден беше невероятно преживяване за мен,а вечерта ще я направя такава за таткото с това филмче.Сега чакам отчет от останалите от темата.Хайде момичета ,къде се изгубихте,по морета ли сте.
Междувпрочем утре всички заедно с бебчо отиваме на Варна при нашето си прекрасно моренце.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: август 03, 2009, 20:18:59 »

е, Кали супер новинка, честито, направо и на мен ми стана готино като те четях и преживях твоите вълнения  Wink
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: август 03, 2009, 21:01:42 »

Кали то покрай мен няма нищичко ново за това и не пиша. На преглед съм чак около 15-ти август, чуствам се добре, между другото преди малко се мерих, наддала съм не повече от един килограм  danceg Тръгвам по зъболекари и така....това е при мен Wink
А ти госпожица или господин искаш, то ясно че каквото и да е, само да е здраво, ама все пак какво повече ти се иска  give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 03, 2009, 21:19:05 »

Ами Герка,аз винаги съм искала още едно момиченце.Ко след всичко през което минах и предвид трудното забременяване наистина вече не съм сигурна какво искам.Каквото дойде ще ме направи много щастлива.А за килограмите,учудващо за мен не съм качила нито грам последния месец,но се ограничавах и внимавах какво и колко ям,без да се лишавам.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 03, 2009, 21:33:43 »

Мен ми прави впечатление откакто съм бременна много хляб ям, салата да ям и я ям с хляб  Oh my ... И очаквах да съм качила повече за трите месеца. А аз само килограм и то даже по малко от килограм. Като никога не съм оставала гладна, никога не съм ставала от масата без да съм се наяла. Ама знаеш ли за мен явно това че се храня на често оказва влияние. Преди се хранех по веднъж на ден и качвах килограми като за световно, сега ела ме виж колко малко ям, но съм гладна през два часа и то явно това си е от значение, защото наистина си ям, само спрях сладкото, без да го искам....просто така стана че хич не ми се яде сладко и месо  nea Аз съм доволна, много съм доволна от резултата  girl_wink

А дали може да погледнеш темата за "за бременността, знаете ли.............." ?  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: август 04, 2009, 08:38:01 »

И аз се тъпча много а все още си влизам във всички тесни панталончета smile Тва са хормоните които са ни се побъркали тотално smile Ама то лошо няма де. Моя лекар каза, че е много важно да се яде пълноценно щото всичко отива в бебчо.
И Гери въодушевих се от теб и си намерих баби дето да провадават мляко и яйца  Wink
А бе момичета на мен ми назначиха следващата консултация чак на 27 август нямам търпение sad Чудя се дали да не отида да се гледаме и по-рано
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: август 04, 2009, 09:14:35 »

и аз да се похваля как сме  smile ... та значи наддала съм с 2 кг и половина ( и как няма като нищо друго не правя ) утре ще ходя на видеозон да ни видят как сме с органите  smile  след това с направление ще си правя и аз ранния БХС във Варна и много се надявам всчичко да е наред че нещо ме плаши това но пак ще пиша да кажа какво е станало  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: август 04, 2009, 09:23:07 »

Всичко ще бъде наред споко smile
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 04, 2009, 09:31:16 »

дано дано  give_rose

welcome-2 добре дошла при нас желая ти най- хубавите и леки 9 месеца които си имала  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 04, 2009, 09:40:36 »

о, мерси smile Ако ми се и спеше по-малко....
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 04, 2009, 12:59:01 »

Maца какво те плаши душа? Сподели?

tasty радвам се че така добре ти действам, а относно съня..... ще мине и този период    blum
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 04, 2009, 13:01:07 »

ехехех ами самия термин БХС  NO  хич не ми харесва  smile

tasty хич да на те пука и аз съм така ама сега му е времето, че после като се роди няма да ти е до сън  give_rose
« Последна редакция: август 04, 2009, 13:02:45 от maca89 » Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 04, 2009, 13:04:44 »

Маца, и аз така като теб се шашках по повод БХС, но няма страшно, всичко ще е наред. Само малко ме учудваш като казваш, че ще ходиш с направление. Доколкото знам, тези изследвания не се поемат от касата. В Св. Марина ли ще ходиш?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 04, 2009, 13:08:50 »

интересното е, че на мен много рядко ми се повръща, само ме боли коречето от време на време и мога да спя по 20 часа на ден
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 04, 2009, 13:10:05 »

да там ама мен така ми обясниха, че от тук ми дават нещо като направление, ама аз си го обеснява, че може да е някаква фактура за платен видеозон и с размерите на бебчо, а иначе разбрах аз, че се заплаща 40 лева и 12,50 за куриер който носи кръвта в София  smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: