Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:21:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март (Прочетена 154191 пъти)
sl1ncata
Гост
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари,
«
Отговор #75 -:
юли 18, 2009, 11:19:30 »
i az sam za taq temi4ka.moqt termin i moeto sakrovi6te trqbva da se poqvi na 13 qnuari 2010.vse o6te neznaem kakav pol 6te e ,no az si imam edno malko pred4uvstvie 4e 6te e momi4ence,
,no kakvoto i da e nie mn 6te si go obi4kame
симптоми си имам ина4е повра6там особено ж на4алото на 3 месец бе6е мн зле сега само сутрин и се надявам скоро да спре савсем.
относно фолиевата киселина и моята докторка маи забрави дали да я спирам ве4е или не.и аз нз да пия ли или не ама я пия о6те.ина4е да споделя за моето беб4е какво видяхме последно имаме си ра4и4ки кра4енца с по то4но 5 праст4ета на ра4и4ките .имаме си мозак грабна4ия му сталб видяхме много 6аваме не се спираме на едно място през целия преглед марда6е мн но аз о6те не го усе6там само по някога сяка6 леко ме побутва мн е странно следва6тият ми преглед е на 7-ми август и тогава 6те разберем какав пол сме нямам тарпение
Модератор:Моля,пишете на кирилица и не използвайте 6 и 4 като букви!
«
Последна редакция: юли 21, 2009, 09:43:01 от Rossistela
»
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #76 -:
юли 18, 2009, 13:16:03 »
Чудесни новини си амш,браво.Дано наистина да ти спре повръщането.
Аз нямам оплаквания.Броя дните до следващия преглед за да видиме и ние евентуално такива прекрасни неща.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #77 -:
юли 18, 2009, 14:11:15 »
sl1ncata добре дошла при нас
Дали е възможно да те помоля да пишеш на истински български, без да използваш 6 и 4 за "ш" и "ч", трудно се разбира и не е приятно за четене
А и ако модераторите го видят най-верояно ще го изтрият, така че за твое добро е да го коригираш
Браво за добрите резултати, Кали ти чакаш следващия преглед, аз пък нямам търпение да започна да го усещам..... струва ми се уникално
Само проверявам по разни календари в нета, кога трябва да започна да усещам движенията му, голяма тръпка ми е
Активен
kali_gali
«
Отговор #78 -:
юли 18, 2009, 17:40:50 »
Ами аз,при първата си бременност усетих движения в 18-та седмица.Сега сигурно ще е по-рано.Понякога имам усещането,че усещам нещо,но е твърде рано и сигурно е внушение.При първа бременност се усеща по-късно просто защото не знаеш какво да усещаш,а то е странно в началото.Сега обаче знам какво е и го чакам с нетърпение.Ако е момиче се усеща по-рано,ако е момче по-късно.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #79 -:
юли 20, 2009, 08:04:12 »
Гери, права си да нямаш търпение да усетиш как бебчо мърда. Наистина чувствата, които поражда са уникални. Понякога е много забавно, когато седя и гледам как мърда корема ми, но пък в друг случай толкова силно ме сритва моя дребо, че направо подскачам на стола си в офиса
Дано скоро всички го усетите, защото е наистина неповторимо.
Кали, от къде идва тази зависимост дали е момче или момиче, според това кога се усети?
Активен
kali_gali
«
Отговор #80 -:
юли 20, 2009, 08:34:56 »
Никой не знае защо е така,но е така.Аз това го знаех от майка ми,но скоро гледах филма за бременността ин тхе вомб,и там също го казаха.
Става въпрос за движенията на бебето...
Нещо съм много разсеяна тази сутрин-филма се казва in the womb
«
Последна редакция: юли 21, 2009, 09:38:46 от Rossistela
»
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
«
Отговор #81 -:
юли 20, 2009, 11:42:47 »
здрасти гери
Благодаря за поканата да се присъединя тук
Ще се радвам да споделям най-щастливите си мигове с вас, така както надявам се и вие с мен
Активен
Gergancheto
«
Отговор #82 -:
юли 21, 2009, 10:17:50 »
Добре дошла
Абе мацки от косопад страдате ли? Лелеее такъв зверски косопад ме е налегнал. чее да не ви говоря. Говорих със сестра му на милото, тя нали има детенце на година и половина и каза че й преи нея така е било, а тя попринцип е с много гъста коса. И каза нищо да не правя, да чакам да ми мине
Вие всичко си хапвате? Разхождате ли се достатъчно?
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #83 -:
юли 21, 2009, 10:33:57 »
gerganche и аз съм така моята е много дълга и много гъста, а сега ....
много пада, много се е изтощила, краищатата ми са отврадителни направооооо ... ужас, иначе доста разходки правя, но не в тея жеги, току що се вбесих не мога нищо да си облека като хората от кръста надолу, нищо не ми става
а съм още в началаото ама какво да се прави така ще е, сега ще ходя да видя да си купя нещичко
Активен
Kiksi
«
Отговор #84 -:
юли 21, 2009, 11:09:09 »
А пък при мен точно обратното - спря да ми пада косата, а преди това падаше много, ама предполагам, че после ще си навакса след раждането
И без това ми е суха, ама от бременността още повече се изсуши, ужас направо и като не пада, така се сгъсти и стой та гледай, как се сресва тая гъста, суха коса
, като метла стана, едни топки, едни възли, ужас.
Та явно са си нормални разни подобни явления с косата през бременността - на едни им пада, на други - спира и така.
Който има възможности за разходки, му завиждам благородно, аз цяла бременност нямах сили, все ми беше отпаднало и все лежах, после заради отоците ми забраниха много-много да се разхождам и аз изпълнявам и естествено станах 90 кила
от лежане, ама се оказа, че и проблеми с хормоните съм имала, така че и това е повлияло кофти.
Та ако можете - разхождайте се, сутрин рано или вечер късно да не е по големите жеги.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #85 -:
юли 21, 2009, 11:57:18 »
Аз нали сега съм на работа на една бутка за сладолед, та мисля да работя само четвръртък и петък ( че трбява да си ми платят в петък) и после да се махам, че в тия жеги не ми се мисли
А съм сутрин от 10 до вечер до 10, насред центъра, без вода, без тоалетна....абе луда работа, ама те изкарах си стотина лева, купих си рокля и обувки и сега ще чакам да ми платят та да купя нещо на мъжа ми че има рожден ден в събота
Обаче няма да мога да издържа повече, много е горещо
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
«
Отговор #86 -:
юли 21, 2009, 22:05:06 »
Е аз нямам проблем с косопада, но и на мен все ми е отпаднало. Гледам обаче на ден поне по два часа да ходя. Иначе да ви кажа ям по-малко отпреди просто защото все съм подута. Имам чувството, че съм глътнала топка - днес бях на шопинг и си купих много широки и ластични дрехи, та поне да мога да си ги понося
А на вас много ли ви се гади? Аз между 3 и 6 сутрин все повръщах. Но открих, че бебето ми има начин да се усмирява - като е много нервно и ме върти започвам да му пея някоя от хубавите стари балади съвсем тихо и да галя коремчето си. Ако щете вярвайте - помага. Откакто правя това спя спокойно и по-рядко повръщам.
Май ще намерим все пак общ език със терориста
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
«
Отговор #87 -:
юли 23, 2009, 18:33:35 »
Здравейте момичета от горещия Велинград. Ние с бебко сме на почивка - току що излизаме от басейна и решихме да видим как сте. Ние сме добре. Снощи Бебко беше малко неспокоен, но днес сме по-добре. Само малко недоспали. Иначе кисненето в басейна и на шезлонга ни се отразява добре
Момичета в коя седмица започвате да усещате? Не съм сигурна но на моменти, като че ли усещам как се поразместваме или понаместваме съответно? Мислех, че първите усещания са едва към 14тата седмица най-рано?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #88 -:
юли 23, 2009, 19:14:20 »
Привет, момичета!!!
Попаднах на тази статия, може да ви е полезна!
http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%94%D0%B8%D0%BD%D1%8F
"100 грама диня съдържат 224 мг магнезий. 150 грама диня покрива дневните нужди от този микроелемент. Недостигът на магнезий се проявява с крампи и спазми, нарушения на сърдечния ритъм, нервност и повишена раздразнителност".
«
Последна редакция: юли 23, 2009, 19:43:46 от Bulechka™
»
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
«
Отговор #89 -:
юли 23, 2009, 21:38:22 »
Мила грамаданско благодарско - на мен анемията от край време ми е проблем и само ме тъпчат с желязо
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...