Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 23:42:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158434 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: септември 09, 2009, 11:36:02 »

Oф и аз искам да си изследвам тоя хемоглобин, ама само се ослушвам нещо, че като се сетя за вземане на кръв и ми става зле. Нито ме боли като ми вземат кръв нито нищо, ама ей така самата мисъл...  pleasantry  Нещо откакто съм бременна месо и месни продукти ям ...  толкова рядко и то евентуално под формана на кайма намазана на принцеса  girl_impossible А каймата колко е от месо, това е друг въпрос. Та вчера споделих на майка ми че постоянно ми се цепи устата тук покрая (абе там дето се съединяват горната и долната устна  sarcastic ) и тя ми вика че това е един от признаците за нисък хемоглобин  crazy Та ще трябва да се метна до свекърва ми да ми вземе кръвчица  nea
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: септември 09, 2009, 11:45:07 »

мацки, наистина може да е заради времето.

Тео не се отчайвай, 8 кг, не са толкова много до 16 си в разумни граници, по килограм на месец е малко.
аз пък съм едва в 3тия месец и съм с 4 отгоре, пък още не ми опъват дрехите чак толкова, не знам къде съм ги сложила  pardon
ама и аз като теб днес изпаднах в депресия с тези килограми:(

герчо, това с цепенето на устната и аз го имам от няколко дни, а хемоглобина ми е доста висок (в границите де) така че не се шашкай предварително.
цепенето точно на същото място не знам от къде е ?
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #362 -: септември 09, 2009, 12:32:11 »

на мен не ми се цепи устата но имам нисак хемоглобин и пия хапчета за да го вдигам уж.но и кравното ми пада мн рязко и ме боли главата и пиивам малко кафенце и ми минава поне за сега smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #363 -: септември 09, 2009, 12:34:29 »

а за килограмите и аз сам наддала ама май ми се струват малко само 6 кг за сега но не ми става нищо от старите ми дрехи само анцунзите ми
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: септември 09, 2009, 13:11:21 »

оо мацки и аз усещам смяната на времето малко кофти  blush имах тези дни малко температура, главоболие, но днес времето в Добрич е по добре има слънце  Sunshine даже и на разходка излизах  Wink дано повече да нямам такива проблеми с гадното време, и на вас ви го пожелавам  give_rose

а за кг. аз съм 51  blum
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #365 -: септември 09, 2009, 13:43:33 »

момичета вие как спите нощем аз място не мога да си намеря то с вазглавници ли не пробвам нощем под краста под корема ама не ми е удобно никак .вие имате ли такива проблеми?
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #366 -: септември 09, 2009, 13:44:33 »

рязка смяна на темата-аз като прочетох за кафенцето на sl1ncata и се сетих да ви питам:вие пушачки ли сте/бяхте?аз ще споделя,че бях голяма пушачка-по 1 кутия на ден и задължително 2 дълги кафенца със захар-като разбрах, че съм бременна ги намалих,но периода на гаденето ми донесе най-голямото блаженство-нито за кафе можех да мисля,нито за цигари!!!и така,от тогава-вече сигурно 4 месеца не пия кафе,защото се опасявам че може да ми се припуши,а този порок искам да го оставя назад в миналото!!!вие как се справяте с пороците?
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #367 -: септември 09, 2009, 13:48:30 »

ааааааааа-спането ли-справям се,въпреки че често се събуждам и се понамествам!гледам да спя на лявата страна,но не се получава!имам лека болка в кръста като лежа по гръб,но е търпима!та поне засега,да кажем че нямям проблеми със съня Wink
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: септември 09, 2009, 13:51:56 »

Относно кафето и цигарите - аз съм пушачка! В началото спрях кафето и цигарите, едно заради гаденето, второ като послушна пациентка след разговор с лекарката. Да обаче се появи проблема с тоалетната /а аз не съм го имала никога/ и ми беше супер некомфортно и гадно. И така по едно време се престраших по едно кафе сутрин с мляко и чат пат една цигара. А и другото, което е аз имам много ниско кръвно и НЕпиенето на кафе доведе до адско главоболие. Затова закуска, после едно кафе с повече мляко и за сега нещата биват.
А за спането....ми за сега нещата биват, но честото ставане за пиш посред нощите ми идва в повече, защото се разсънвам и после...........докато заспя всичко ме дразни.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #369 -: септември 09, 2009, 13:56:04 »

аз не сам пушачка по принцип не че не сам опитвала но не ми допада нещо и кафе не пиех докато не почна мн да ми пада кравното то по принцип е ниско но сега вече не тарпя да ми е лошо и пиивам по половин чашка 3 в 1
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: септември 09, 2009, 13:56:48 »

аз съм като plamik с кафенцето  Wink само, че аз съм непушач  blum иначе и аз ако не изпия половин чашка ми пада много кръвното и ме боли глава, но за сега да чукна на дърво нямам проблеми  smile
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: септември 09, 2009, 15:44:49 »

аз също не съм пушачка, започнах да избягвам и запушени заведения и места където се пуши.

кафе още преди да забременея беше спряло да ми се пие през деня и не пиех. ама сутрин пиех по една голяма чаша мляко с нес, но прочетох, че кафето е вредно и увеличава риска от аборт. започнах да пия млякото с какао - много добре ми действа. А за проблема с 00 милото ми прави и по един голям фреш сутрин:)

нощното ставане за пиш и мен много ме мъчи ама май все по-зле ще става.  pardon
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: септември 09, 2009, 19:05:29 »

За хемоглобина - далеч съм от мисълта да смятам че заради сцепената устна имам нисък хемоглобин, просто в съчетание с липсата на месо в менюто ми....то има такава вероятност  Wink А и така или иначе свекървата работи в болницата що да не ми дръпне малко кръвчица  blum
За кафето и цигарите - не пуша и никога не съм пушила  danceg Тук е момента да ме похвалите  pleasantry Кафенце пия по причините на Плами, ма то моето е едно кафе та маани... негърска пот, ама върши работа  Wink
За спането - и аз не мога да спя. Тежи ми корема, увисва ми на тази страна на която спя...за сега решение на проблема ми е да си подвия края на олекотената завивка под корема, като мини възглавничка и така се чувствам добре  good
Не ставам да пишкам нощем, за сметка на което сутрин като се събудя имам чувстото че ще ми се спука мехура, така ме боли че докато стигна до тоалетната се превивам от болка  girl_impossible
За килограмите - аз съм +2кг  pleasantry
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: септември 09, 2009, 20:06:14 »

Гери и аз съм като теб с пиш сякаш съм се стискала цяла вечер  angry , ама са ми казвали ако ставам да пишкам често да си обувам вечер чорапки за да ми е топло на краката  Wink незнам колко е вярно
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #374 -: септември 09, 2009, 20:06:39 »

Гери и аз сам тай виси ми корема и не мога да си намеря място а пак да не говорим какав апетит имам за нощното пиш и аз ставам мн по 5-6 пъти нощем.за кг Гери
+ 2 от началото или не аз + 6 от началото,
защото ако е+ 2кг от началото е  похвално Bravo
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: