Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 23:29:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158396 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: септември 08, 2009, 13:23:16 »

Днес ми звъня на милото сестра му да ми каже че утре ще знае със сигурност, тъй че и аз утре ще знам, но ще е някъде към 15-ти този месец, в мсисъл аз й казах да запази час за след 15-ти че тогава мъж ми взема заплата, но и да е около 15-ти  blum Та някъде идната седмица ще е, но не знам още датата.  Wink

Вие девойки как сте? Имате ли вече кореми? Заглеждате ли се по бебешките магазини? Татковците как се държат? Аз моя мога да го похваля, много е грижовен  blush Все мисли първо за мен и после за себе си, чак неудобно ми става, а аз все имам нужда от нови и нови неща....пък той за него си едни ножчета за бръсене само си е купил последните месеци  blush Сега се сещам че му подарих една тениска от Аутлет миналата седмица, но попринцип все гледа първо за мен да има и някой път ми дожалява  cray
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: септември 08, 2009, 13:35:29 »

Гери май всички сме така с вниманието  blush ние даже сме малко по зле, че имаме едим малък заем и още повече сме ограничени  blush но съм се разбрала с него този месец да си купи нещо на него за сезона , че милия ми доста напълня  Wink Снощи докато си лежахме и забелеза, че съм си сложила ръката на корема и той я сложи и за първи път усети бебо  yahoo беше много щастлив  Wink днес на всички се е хвалил  blum
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: септември 08, 2009, 13:57:29 »

Леле-мале, скоро някой беше казал, че вашата темичка е от най-заспалите  blum, пък вие колко много сте писателствали за кратко време, едва ви изчетох.  Wink

Първо искам да изкажа моята съпричастност към Сърчице, много тъжно ми стана. Мила, имаш нашата подкрепа, дори и само от разстояние, дори и само морална!  give_rose

Момичета, не се притеснявайте за това, кога ще усетите бебчето. аз, нашето го усетих доста късно - вече бях минала средата на 6-ти месец, ако не се лъжа. Преди това - само едни леки пробождания отвътре и едни като "подръпвания" от вътрешната страна на нивото на пъпа. Марков каза, че това, че не го усещам е заради много околоплодна вода.

Кали, мила, честита момчешка новина! Голям е симпатяга малкият човек на снимката, а наживо сеи го представям какъв сладур ще е!  heart И нашата бебка се мръщеше доста като бяхме на третата ФМ и ми стана смешно Марков като вика: "Вижте я добре тази физиономия, че ще ви я прави често!" и ние с таткото паднахме от смях просто, човекът едва си довърши прегледа заради тресящия ми се от смях корем.

teo99999 , съжалявам, че чак сега ти отговарям за БХС - вече е късничко при теб да го правиш, но недей и да съжаляваш, като цяло не е от най-надеждните изследвания и може само напразно да те разтревожи, както стана при мен. Феталната морфология си е по-важна.
Ето, тази темичка, я бях пуснала да обсъждаме тези неща там, защото са си доста важни според мен,ако на някой му е интересно, ето:

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21684.0.html
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #348 -: септември 08, 2009, 14:25:41 »

Bebe_chaka (surchice88) съжалявам миличка   Friend Ако някога имаш нужда винаги можеш да разчиташ на нас !
kali,gerganche,iva,plamik на вас честито за прекрасните новини от прегледите- само такива да носите  smile
За БХС - аз също правих, но в 16г.с - в болницата която ходя ми беше задължително включен в пакета изследвания.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #349 -: септември 08, 2009, 16:50:39 »

искам да споделя днес бях на лекар всичко е наред при нас лекарката каза че вижда момче за сега но не беше 100% сигурна,поне за сега, но таткото ни е мн доволен yahoo,а аз се надявах на девоика,но мн се радвам и малко мажле да е.честити сини гащи на кали-гали и се радвам за добрите новини на всички.само за sur4ice88 ми е мн тажно макар и да не я познавам cray
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: септември 08, 2009, 17:24:56 »

kali_gali Чеастити ви сини гащи мила baby_boy
sl1ncata а дано лекарката дае познала че да спестите от пари за пушка yahoo yahoo yahoo Bravo бъди по активна тук и разказваи всичко
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #351 -: септември 08, 2009, 17:28:56 »

да дано е познала че иначе да му мислят зетковците Wink
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: септември 08, 2009, 21:49:13 »

funnytooth Абе вие зетковците ги мислите,ама за снахите нищо не казвате.Аз не знам с това момче дето го чакам-не ставам аз за свекърва-много съм проклета,та май е по-добре с пушка да дебна зетковците в храстите отколкото с тигана снахата funnytooth
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: септември 09, 2009, 09:43:19 »

кали и аз съм така  crazy онзи ден се замислих, че и аз ще ставам свеки  funnytooth не ми го побира още даже ума  angry " аз и свекърва - магари и сандалииии" , много по лесно щеше да ми е ако имахме мома или по точно аз все съм си мислила че ще имам момиче ама Господ така реши  Wink Още като се роди и почвам да се подготвям за кандидат свекърва  beating
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: септември 09, 2009, 09:51:00 »

Хаха мале какви неща сте се замислили, айде моето ако е момиче ще я правим нечия снаха, да може да си я възпитате от малка и да следите развитието й  funnytooth Така всички ще сме доволни  blum
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: септември 09, 2009, 10:07:54 »

хей Герчо, супер идея,
и аз ще се пръсъединя към теб, защото имам надежда да е момиченце.

Момичета, да ви кажа днес много ми е лошо, повдига ми се цяла сутрин, не ми се беше случвало така от 2 седмици, офф нямам търпение за скрининга да видим дали бебочето миу е наред всичко и напоследък много ми се издува корема и нищо не мога да облека. blush
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: септември 09, 2009, 10:11:46 »

Ох то и аз не се виждам като свекървичка ама такава ще съм. Като знам как майките си къткат момчетата направо не ми се мисли - кои знай аз каква ще стана, някой проклета свекърва. smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #357 -: септември 09, 2009, 10:19:54 »

уредихме си снаха преджарително без да сам сигурна за моито мажле уж за сега ,ама като се замисля и аз не сам за свекарва ама и за таща май не ставам Oh my ... ама като не ме тарпят да си ходят у тях blum днес ми е малко лошо вие ми се свят май ще си почивам цял ден.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: септември 09, 2009, 10:59:52 »

Хаха мале какви неща сте се замислили, айде моето ако е момиче ще я правим нечия снаха, да може да си я възпитате от малка и да следите развитието й  funnytooth Така всички ще сме доволни  blum
Подкрепям идеята, макар и аз да не знам какво ще е!  blum

ivaiva, мен по едно време от гаденето ме спасяваше вода с лимонов сок. Незнам дали помага много, но...добре ми действаше.
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #359 -: септември 09, 2009, 11:29:57 »

взе да става много забавно тука tease-много добри нагласи имате за свекървите и тъщите-аз още незнам към кой отбор ще се присъединя,но от сега да се знае-ще си заплювам зет или снаха от тук blum
ходихме днес на преглед за тоновете-всичко е ОК,дадох малко кръв-хемоглобина е нисък,така че минавам на желязо-таблетки!друго интересно-май не!освен,че вчера се мерих-наддала съм с 8 кг за мойте 5 месеца-разтроих се малко-планувах да са по кг/мес angry!мерих си и миналогодишните панталони...не ми се говори-обхвана ме депресията huhhuh.gif.попринцип,не съм някъква маниячка на тема тегло, но нещо ми стана и сега съм леко носталгично настроена за миналите по-слаби дни!!!
ivaiva и sl1ncata -на мен предната вечер ми се виеше свят,но го отдавам на смяната на времето-явно дъжда така ни влияе,а и не бях излизала от къщи цял ден-може и на вас нещо от времето,а?дано скоро да ви отмине неприятното чувство! *THUMBS*стискам палци Wink
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: