Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 18:00:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Сексът по време на бременност и след раждането на децата!
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сексът по време на бременност и след раждането на децата! (Прочетена 42130 пъти)
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Отг: Сексът и любовта, след раждането на децата
«
Отговор #60 -:
декември 17, 2009, 10:40:23 »
Я каква темичка имало тука...
Та да се изкажа и аз по въпроса като вече съзстановила сексуалния си живот след раждането:[Мисля,че стана след около 2м. от раждането и то изцяло по моя "вина" =]Просто бях много сащисана и изморена,а за мъжа си мога да кажа,че ме желае дори повече от преди(той пречки никога няма щом се касае за цуни-гуни
).Мисля,че като се сефирясах малко и като свикнах с това,което става около нас отново се сетих,че освен майка съм и съпруга.Иначе още от връщането си от болницата имах голям прилив на любов и нежност към мъжа ми,но имах сили,а и желание(пък и то и по медицински причини не можеше друго) само за гушкане.Сега обаче стига да не съм прекалено изморена пречки няма,а и мисля че това,че бебо спи в отделна стая и заспива рано много ни помага в това отношение.Аз поне не бих могла да правя секс в една стая с бебо(не че нещо разбира още,ама това са си мои някакви задръжки),мен даже кучето в началото ме смущаваше
Вярно,че сексът не е всичко и може би не е най-важното,но е доста важно нещо и обикновено поне единият от партнъорите не може без него и рано или късно липсата му го изнервя и води до намирането му в друго легло
И определено съм на мнение,че фигурата на жената може да пречи само на нея и нейното подсъзнание за правенето на секс,защото ако мъжа е влюбен истински в нея,той ще я желае дори още повече след като е станала майка на децата му
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #61 -:
декември 17, 2009, 10:45:52 »
Ей Тонита ето това имах и аз в предвид.Браво много добре си го написала
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #62 -:
декември 17, 2009, 15:07:54 »
Аз все още не съм раждала....но живот и здраве ще ми предстои догодина. Да ви кажа, ако килограмите при нас бяха определящи, то с Жоро от много време нямаше да сме се поглеждали. Аз за 3 години качих около 30кг заради едно лечение - той трябваше да ме остави тогава...Добре, че си ме обича такава
Активен
Вероника
Отг: Сексът по време на бременност?!?
«
Отговор #63 -:
януари 07, 2010, 14:19:35 »
Мене не ме кефи сега , само внимава един такъв и въобщеее. Пробвахме няколко пъти, наскоро пак, ама не - на мен не ми харесва това, че нямам пълна свобода и мерак нямам тъй че...
Явно при всеки различно, но чесно казано за мен точно подобие на секс какато казва Феникс
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
януари 07, 2010, 14:43:36 »
Аз да се оплача....на нас от два месеца ни е забранено....ниско ми била плацентата и лекарката не дава. А пък пусто....на нас ни се иска бе....хора, мн ме е срам, ама да си кажа - като невидяла съм, не мога вече, иска ми се и трудно се удържаме....Сигурно гадно звучи, бебо е най-важен, да не ме разберете погрешно, търпим си и си траем, ама ми тежи и имах нужда да го споделя с вас....
Активен
Рубин
«
Отговор #65 -:
януари 07, 2010, 15:02:27 »
Бебче,спокойно мила!Аз съм същата!Много ми се иска!Особенно от последния месец!Ама и при нас проблема е с ниската плацента!И тази забрана е от 3 седмици!А преди това да сме го правили точно 1 път!И причината беше страхливия тати!
Активен
leni_beni_
«
Отговор #66 -:
януари 07, 2010, 15:33:31 »
И както се казва - забранения плод е най-сладък.
На нас не са ни казвали че не може, ама и ние не правим. Сигурно ако ни забранят и ще ни се прииска
На мен сякаш ми се приисква понякога, ама то все по едно такова никакво време
А пък татито все ми казва в едни такива моменти......и нещо не се нацелваме за сега
Активен
Вероника
«
Отговор #67 -:
януари 07, 2010, 15:35:06 »
Лени, и аз не съм имала мерак сега към 6ти месец имах ама после не ща, че голямо наместване беше, аз не обичам такива нагласени неща,а тук място за импулсивност няма - хиххи.
Има време хормоните да си кажат тяхното. Ма сега като станах китообразна хептен не ми се ще
Активен
leni_beni_
«
Отговор #68 -:
януари 07, 2010, 15:38:09 »
Абе чакам ги аз тези хормони, че да видим кога ще ме прихванат....
Днес след прегледа, като се успокоя , пък и имаме един празник (освен че милото е именник ) може и да ми стане любовно
Активен
Gergancheto
«
Отговор #69 -:
януари 07, 2010, 15:40:49 »
Цитат на: leni_beni_ в януари 07, 2010, 15:33:31
На мен сякаш ми се приисква понякога, ама то все по едно такова никакво време
А пък татито все ми казва в едни такива моменти......и нещо не се нацелваме за сега
Ние се "нацелихме" има няма 5 пъти за цялата бременност
Вярка
и при нас е така...ми то едно наместване братче, то се почва - така добре ли е, не, не чакай малко да се преместя в ляво ...
И е едно трътлявчене и едно сковано и режисирано, никак не ми допада. А ми се поприисква от време на време, ама си ми се иска такъв какъвто беше преди бременността
Активен
Вероника
«
Отговор #70 -:
януари 07, 2010, 15:43:20 »
Хихихих, Гери - точно казано, смятай щом и на него му писва тва наместване, а аз ставам като ония кукли братче само чакам - хахахахах
Иначе и аз имам мерак ама не за тоз тип дървен и режисиран секс, а сега и като почне да рита това малкотото и аз поняога прихвам да се смея и моя почва да се блещи
кво ли си вика -аз се мъча тука кефа да и правя, тя се хили като пача
ми ние сме 2, кво да направя, хихиххи
Активен
leni_beni_
«
Отговор #71 -:
януари 07, 2010, 15:48:24 »
Цитат на: Вероника в януари 07, 2010, 15:43:20
Хихихих, Гери - точно казано, смятай щом и на него му писва тва наместване, а аз ставам като ония кукли братче само чакам - хахахахах
Иначе и аз имам мерак ама не за тоз тип дървен и режисиран секс, а сега и като почне да рита това малкотото и аз поняога прихвам да се смея и моя почва да се блещи
кво ли си вика -аз се мъча тука кефа да и правя, тя се хили като пача
ми ние сме 2, кво да направя, хихиххи
много ме разсмя, колегите ме изгледаха странно чак
Явно това и мен ме очаква ..... ама кво да се прави
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #72 -:
януари 07, 2010, 15:58:14 »
Ние пък/и аз на всяка манджа
/През цялата бременност не сме правили нищо
Маслинка има като теб спокойно не си сама
Мойто мъж не искаше,аз исках,но постепенно свикнах с идеята,4е той не иска,док ржзрфешаваше даже ми го препоръ4а
Той моя 4овек никога не е бил активен и може би за това ми се струваше пове4е от нормално да се дърпа по време на бременността.Но не да кажем да му се иска,пък да го е страх.Категори4но отказваше.
Като родих пак същата история.Нохора всякакви.Щом няма проблеми и ви е разрешено и се 4увствате добре,съвета ми е да го правите.Малко тъпо зву4и,но ли4но на мен ми се струва,4е това/липсата му де/отдале4ава съпрузите един от друг и в един момент дълго след като се роди бебето запо4ваш да си мислиш,4е щом 'няма нищо'зна4и е напълно нормално.Пък нека да греша
Активен
Вероника
«
Отговор #73 -:
януари 07, 2010, 16:02:10 »
Нас не ни отдалечава това, че правим много малко секс сега -изобщо дори
Ние самите не щем подобен секс - смешен. Сега може да има хора, които сега им е най-хубавия секс, за нас определено сега е нещо смешно
Поддържаме огъня от човешка гледна точка, ама не е както трябва да бъде
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
януари 07, 2010, 16:53:12 »
Веронка, и ние така....поддържаме огъня, но не с тези дърва, с които ни се иска, така да го кажем. Нашия бъдещ тати пък учудващо не го е страх...докато почне...после се почва едно "добре ли ти е...как е бебо....да не те боли...така удобно ли ти е...", на мен пък ми става смешно....То забавното е, че ми се появи гъдел на някои места, дето преди ми бяха..хмм...ерогенни зони....и е мн сконфузно и смешно, милото знае примерно къде ме възбужда да ме целува....и като почне, аз се нацепвам да се хиля като тиква и докато обясня, че нищо смешно не прави, просто мен там вече не ме възбужда, а ме е гъдел, минава време на мусене....
Ами...аз таковата...
Благодаря за подкрепата, днеска нещо ми избиха бушоните явно и мн ми беше криво от липсата на секс....
Благодаря момичета!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Сексът по време на бременност и след раждането на децата!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден