Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:52:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 133668 пъти)

tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юли 01, 2009, 10:27:42 »

Alexa_sf , пращай на лични за да не размивам темата много.  Сега записвам идеите, които сте споделили.

Нашата първа песен задължително ще е
Bryan Adams - I Finally Found Someone
http://www.youtube.com/watch?v=tK4peuAODtc

а за родителите на съпругът трябва да намеря тефтера си и ще напиша коя песен искаха те от младостта си. Понеже те направиха и 40 год от сватбата си онзи ден ще ги поздравяваме и с някава друга песен, но още не съм я сътворила  angry
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юли 01, 2009, 11:32:52 »

И нашата песен ще е на Брая Адамс, но не същата, а Everything I do I do it for you. Това си е нашата песен много отдавна, почти от началото на връзката ни.

Имам въпрос към вече миналите под венчило- къде се правят психо изследванията? И дали е по постоянен адрес или по месторождение? Че ние и двамата не сме родени тук и ще стане много гадно ако трябва да пътуваме до Враца за една бележка.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юли 01, 2009, 11:49:37 »

Били, ние медицинските си ги извадихме в Окръжна болница, там е и психото.... Според мен няма да имате проблем тук да си ги извадите    huhhuh.gif
Активен
Rachelina
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #378 -: юли 01, 2009, 12:44:52 »

няма да можем да се зсечем но ти желая всичко да мине така както си си го представяла  weddingday Вие в кой ресторант сте ? Намери ли си сватбена агенция за украсата? Ние също бяхме в Асеновград и се чудех на коя страна да гледам по-напред , толкова мноооооого сватбени салони.Аз даже писах в сватбена рокля да ми помогнат момичетата с избора. В галерията съм сложила няколко снимки на модели, коит най - ми допаднаха  smile

dezmand ние сме в Марица Изток на Баните. Имаме много гости за настаняване в Стара Загора и това беше най-добрият вариант, защото ще поемаме спането. И аз се изненадах от многото сватбени салони в Асеновград, но тези с хубавите модели с броят на пръсти..поне за моя вкус  girl_wink Виж роклите на Нели Праматарова.. не искам да правя реклама, но има много красиви модели - този, който аз си харесах, е оттам smile На мен обаче не ми дадоха да снимам  nea

За украса на сватбата се спряхме на парти център "Приказен свят".. бях се уговорила с "Летен сняг", но наши познати са останали много недоволни и решихме да не рискуваме. Мацката от "Приказен свят" е много готина и ми изкара доста добра цена за украса с естествени цветя  good
Единствено цената за обличането на столовете и е много висока и сега търся някакви други варианти ...
Чух, че друга форумка давала под наем на много добра цена шити за нейната сватба облекла за столовете .. обаче цяла сутрин чета стари теми и нищо не намирам  sad Момичета помагайте, ако знаете нещо  help
« Последна редакция: юли 01, 2009, 13:03:29 от Rachelina » Активен
Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юли 01, 2009, 13:33:24 »

Аз правя специален списък с песни tea_75 ако искаш довечера като се прибера от работа да се разберем да ти ги пратя. Много са хубави и разнообразни.  danceg

jeni_candy, ако искаш пусни го и на мен, а аз като свърша ще ви пратя на лични и моя smile
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юли 01, 2009, 19:11:34 »

jeni_candy, ако искаш пусни го и на мен, а аз като свърша ще ви пратя на лични и моя smile

Аз предлагам да пуснете списъците тук, че и на мен ми стана интересно, пък предполагам и не само на мен  pardon
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #381 -: юли 01, 2009, 19:33:32 »

Момичета няма как да го пусна тук понеже те са си направо папка с песните, които съм подбрала. Който иска да пише на лични и да пращам  smile
Активен
akumbaya
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #382 -: юли 02, 2009, 16:38:11 »

Здравейте, момичета smile

Аз също ще бъда булка в Стара Загора. Нашата сватба ще бъде на 3 октомври. Това, което успяхме да свършим досега е:
   - резервирахме ресторант Тифани (много съжалявам, че не успяхме да запазим Сити - прекрасен ресторант, но беше вече резервиран, а не искахме да отлагаме сватбата)
   - запазихме си час за венчавка в Св. Димитър
   - намерихме си DJ
Почти съм си избрала и рокля, но все още не съм си я поръчала.
Сега обмислям украсата на ресторанта и срещам сериозен проблем заради оранжевите стени и колони в Тифани и карираните диванчета. За съжаление толкова бързо трябваше да изберем ресторант, че не ги бях забелязала когато бяхме там, защото имаше друга сватба (да уточня, че и аз не съм от Стара Загора и за първи път видях ресторанта).
Молбата ми е, ако има булки, чиито сватби са били в ресторант Тифани след ремонта, да споделят мнение за обслужващия персонал,как е минала сватбата и каква украса са избрали за ресторанта.
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юли 02, 2009, 17:22:53 »

akumbaya честито за  wedding nazdrave

Аз исках да ви покажа нещо което прчетох преди малко и на което в първия момента бях така -  Oh my ...  girl_haha Малко да ви разведря..... smile
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2269271
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юли 02, 2009, 17:32:46 »

Акумбая, веднъж съм била на сватба в Тифани и не помня точно каква е била украсата. Но булката беше в бяло и се вързваше всичко с интериора. За обслужването нямам лоши спомени, но все пак бяха само гост. Смятам че и там е хубаво и с малко повече въображение, ще получиш желания резултат good Какви ще са цветовете на сватбата ви? А за Сити казаха ли ти колко напред е зает, или не? Аз нали него съм избрала, ама имам време още.

Ели, горките англичани мога да кажа само tease ОСвен да ги пуснат на разпродажба тия тостери pardon
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юли 02, 2009, 17:43:54 »

ROFL Това е много як номер  sarcastic На някой приятел за сватбата може да спретнем такъв, ще е много готино.

Аз обаче пак имам нужда от помощ! Не мога да си намеря кола, която да ми хареса  nea На мен ми се иска да е черна, а Ради иска да е джип. Някой от вас наемал ли е джип за сватбата  blush  Ели, вие бяхте с хубава кола, от къде я наехте? Или е на някой познат?
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юли 02, 2009, 17:56:06 »

Ами аз по- рано бях писала,че ще сме с един ретро мерцедес.... Но за жалост седмица по- рано се развали във Варна на някъкво изложение....Плачещо момиче Бях много разочарована, че няма да го направят по- рано, защото много го харесвам....  cray Той е на милото на шефа, този с който бяхме също е негов.... 
Активен
orisnica
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #387 -: юли 02, 2009, 20:08:51 »

Ели,искам да ти кажа за един подобен случай с подаръците,обаче тук лошото е,че не е било шега,но пък и броя на тостерите е доста по-малък,така,че............   smile.Преди няколко години наши приятели получават седем тостера за сватбата си,но поне различни,не че е кой знай какво успокоение   blum
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юли 02, 2009, 20:22:03 »

Ели,искам да ти кажа за един подобен случай с подаръците,обаче тук лошото е,че не е било шега,но пък и броя на тостерите е доста по-малък,така,че............   smile.Преди няколко години наши приятели получават седем тостера за сватбата си,но поне различни,не че е кой знай какво успокоение   blum

Това е много кофти......  angry При нас за радост имаше малко подаръци (или поне тези които незнаехме) и за щастие нито един не се повтори....
Това го изпратих, защото е смешно(но е било базик). За жалост обаче това понякога се случва и хич не е приято ..... А и неможеш да го върнеш в магазина..... Поне не тук в Б-я (или аз не съм чула за такъв случай...)  smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юли 02, 2009, 20:37:54 »

Ели това с тостерите ми  хареса но незная дали си  спомняш на нашата  сватба имахме 3 еднакви  комплекта тенджери 3 еднакви  куфара с  прибори за хранене и 3 кафе  машини...................... yahoo е  все пак за 5 години  брак  намерихме им  предназначението - голямо  готвене  пада girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: