Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:42:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 133667 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юни 30, 2009, 09:21:46 »

Исе писах ти на лични да не занимаваме всички тука.
Elito - наистина как се уцелихте обаче smilesmilesmile или е било умишлено?  Wink
ние трябва скоро да променяме форума ни на "женени с деца" или "Женени очакващи деца" biggrin
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: юни 30, 2009, 09:40:17 »

Ам по- скоро случайно.... Аз исках да е май,но понеже държахме да е в Кипарис и от Май стана 20юни и вече като излезнахме от рестранта се усетихме че те имат годишнина.... и така.... На сватбата ги изненадахме и с подарък..... Аз мислех да ви моля за съвет какво да им подарим, но кака се изтърва един ден че чете форума от време на време и не посмях да питам....  pardon
Активен
Rachelina
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #362 -: юни 30, 2009, 10:21:04 »

rachelina и моята сватба ще е на 26.09  tease  поздравления   Bravo Ти в колко ще си в съвета?
Поздравления dezmand и на теб smile Хубава дата сте си избрали  girl_wink
Ние ще подписваме направо в ресторанта. Ритуалната ми се видя малка.. а и много се засичат булките там. Ние минахме в събота и имаше 3 булки..  nea
Вие в кой ресторант сте?
« Последна редакция: юни 30, 2009, 10:23:02 от Rachelina » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: юни 30, 2009, 10:24:15 »

ама като знам Исето каква е мъничка и финна и като й кажеш како направо... smilesmilesmile give_rose
да, добре че не си питала да не се е развалила изненадата...
а какво им подарихте в крайна сметка?
то нали има за годишнини какво се подарявало - на първата памучни неща, после какво беше забравих...
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юни 30, 2009, 10:38:03 »

Rachelina добре сте го измислили  Bravo Ние сме в съвета в 5 ,  6 часа в църквата а в 7 в ресторант Орфей. При вас как са разпределени нещата  smile
Активен
Rachelina
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #365 -: юни 30, 2009, 10:57:37 »

Rachelina добре сте го измислили  Bravo Ние сме в съвета в 5 ,  6 часа в църквата а в 7 в ресторант Орфей. При вас как са разпределени нещата  smile
Ние направо в 7 в ресторанта, няма разпределение biggrin Всичко там smile В църква няма да се венчаем.

Аз ходих в събота до Асеновград.. и направо се забърках.. има толкова мноооого рокли.. Но съм доволна, защото успях да си харесам - само трябва да си я поръчам smile
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юни 30, 2009, 11:20:15 »

няма да можем да се зсечем но ти желая всичко да мине така както си си го представяла  weddingday Вие в кой ресторант сте ? Намери ли си сватбена агенция за украсата? Ние също бяхме в Асеновград и се чудех на коя страна да гледам по-напред , толкова мноооооого сватбени салони.Аз даже писах в сватбена рокля да ми помогнат момичетата с избора. В галерията съм сложила няколко снимки на модели, коит най - ми допаднаха  smile
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #367 -: юни 30, 2009, 11:43:13 »

Здравейте момичета! Аз да ви се оплача, днес решавам да вляза във форума и познайте...Достъпът ми беше забранен с причина нарушаване на добрия тон във форума. Много беше кофти  cray понеже аз даже не бях писала напоследък, но явно е станала грешка, защото вече си влизам. Както и да е, да ви се похваля, че поръчах поканите и другата седмица като са готови ще ви ги покажа.   smile
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 30, 2009, 12:04:15 »

момичета здравейте,
от дълго време не съм влизала.
Знам, че има отделна тема, но ще споделите ли песните които сте си избрали? ПО една две, разбира се, не 50  smile

На нас не ни стигнажа около 10 покани и сега ще трябва да ги поръчваме отново, но се окаа доста сложно....

А за гайдата и тъпана ги търся в Ямбол, защото те ще ми трябват само за взимането на булката. Иначе ако ги размъкна и тях от Стара Загора и обратно ще стане мазало  danceg Вие какво мислите?
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #369 -: юни 30, 2009, 12:58:19 »

Аз правя специален списък с песни tea_75 ако искаш довечера като се прибера от работа да се разберем да ти ги пратя. Много са хубави и разнообразни.  danceg
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юни 30, 2009, 13:05:24 »

Tea_75, и аз съм на тема музика...и тъкмо прослушвам препоръчаните от темата за "Първи танц". Решила съм, че до две седмици трябва да направя строен списък с всички парчета, които искам да чуя на сватбата, но за момента имам избран само първия блус - Shania Twain - You're still the one (като все още се чудя дали да не е U2 - One). Много зависи в какъв стил ще е музиката ви - при нас ще има основно ретро и рок +/- някоя чалга и хора. Ако искаш като свърша с моя списък ще ти го пусна на лични  danceg
А за гайдата и тъпана...определено от Ямбол ще е по-ефективно ако си ги намериш  Wink
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: юни 30, 2009, 13:14:03 »

Теа нашите песи бяха - Wind of change -Scorpions (танц с таткото), Horchat hai  caliptus -Ishtar (танц на кумовете), а нашата беше специално направена от братовчетка ми и приятеля й. С нейн текст, а музиката на Графа - Ако има рай...... (записана на диск, който остана за нас като сватбен подарък).
Избрах тези песни, защото са любими на баща ми и на кумовете.... Много се зарадваха, защото не ги бяха чували по други сватби.... smile
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юни 30, 2009, 14:09:36 »

Ели, и аз мисля тази да ми е първата песен с тати, но майка ми предлага Джелъси (не знам как се пише) и сега много се чудя... Едната ще е като Промяната, че неговата дъщеричка се променя и става съпруга и отива в друго семейство, но другата пък ще е за Ревността, която всеки баща изпитва към дъщеря си... Как мислите?
А относно списъка - с него са се заели милото и брат ми и хич не знам какви ги вършат и докъде са я докарали.
А иначе нашия първи танц ще е Огън от любов - винаги съм знаела, че ще е тя, още преди да знам че ще се омъжвам и преди да стане толкова нашумяла и популярна за първи танц. Даже в началото милото малко се опъваше и аз много страдах, но в крайна сметка "кандиса"... аз просто като я чуя и изтръпвам...  blush
А, и имаме голям проблем с това, с коя песен да поздравим родителите на милото - той хич не се сеща, аз още повече (знам че наш'те ще се радват на Бургаски вечери, че им е една мнооого любима и все на нея ги помня да танцуват и затова ще ги поздравим с нея)... Помогнете!
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: юни 30, 2009, 21:03:12 »

Роси, защо не ги поздравите и твоите и неговите родители с тази песен? Тя е любима на почти всички от това поколение.
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юни 30, 2009, 21:30:01 »

Здравейте, булки! smile

Нашата първа песен беше The power of love, Celine Dion, a веднага след нея тази на която продълважаме да танцуваме ние, но водещия кани и кумовете и родителите - Огън от любов, и на мен ми е любима!  danceg Много е подходяща и има толкова настроение в нея! Wink
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: