Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 02, 2025, 22:11:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 138880 пъти)

Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 24, 2009, 14:43:01 »

Ние нямаме връзка с Родопите, но и на двамата много ни трепка като чуем гайда. Затова реших, че искам само гайдар и тъпан и все се надявам да стане хубаво хоро пред вкъщи smile А цената е много прилична - по 50лв на човек, което за двама си е 100лв. По принцип, ако обикалят младоженец и кумуве ще има и 10лв за транспорт, но засега май само мен ще взимат с цялата тумба-лумба и ще спестим пътните. Ако искаш контакти - ще ти пратя на лични.
Слънчо, точно с Ели и Жоро ще сме. Тя засега е страхотна - мила и с огромно желание да помогне в организацията. Затова целувки и стискам палци за много розови летни месеци при теб!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 24, 2009, 14:48:34 »

Алекс, прати ми координатите на лични, не мога да ти изпратя ЛС,защото ти е пълна кутията good
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 24, 2009, 15:16:53 »

velvet, благодаря за напомнянето...изпразних кутията  Wink ... и съм ви пуснала контактите.
Активен
ada_83
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юни 24, 2009, 18:32:52 »

Мила честито и от мен,наистина си много хубава булка good
Активен
Rachelina
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #334 -: юни 25, 2009, 12:15:31 »

Здравейте, момичета!

Имам нужда от малко помощ. Ще съм много благодарна, някой да ми изпрати координати на агенция за украса. "Стелина", "Деница", "Маги", "Ами сега" са заети с други сватби и не могат да ни поемат, а не мога без украса  girl_impossible
Видях се с една жена от "Летен сняг" и уж се уговорихме тя да ни прави украсата.. Разбрахме се да напиша е-майл да и кажа какво и как го искам и тя вече цяла седмица не ми отговаря .. На всичкото отгре се оказа, че познат на моя мъж са го излъгали в цените.. включили неща, които не били предварително уговорени и после им искали пари като им казали, че ако не платят няма да си видят снимките!!! nea
Ходих и в "Галина" но изобщо не ми хареса какво предлагат ...  sad
Направо вече не знам къде да търся...

Благодаря ви предварително!
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 25, 2009, 14:25:05 »

Благодаря Ада. Кога е вашата дата ?
Активен
orisnica
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #336 -: юни 25, 2009, 14:36:49 »

Здравейте всички!

Rachelina с коя от двете жени си говорила от Лете сняг,защото ние мислим да работим точно с тази агенция и след като прочетох какво си писала направо настръхнах,понеже и без това нямам много информация за агенцията sad
Моля ви,ако знаете нещо повече,казвайте докато е време,че............ beating
Активен
orisnica
Новак
*

« Отговор #337 -: юни 25, 2009, 14:37:44 »

А забравих да питам,кога е вашата сватба?
Активен
orisnica
Новак
*

« Отговор #338 -: юни 25, 2009, 14:42:22 »

А Rachelina,забравих да попитам кога е вашата сватба?
Активен
ada_83
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 25, 2009, 19:06:46 »

Нашата е на 18.07.2009.Наближава  yahoo
Активен
Rachelina
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #340 -: юни 25, 2009, 19:18:38 »

А Rachelina,забравих да попитам кога е вашата сватба?

Здравей orisnica,

Сватбата ни е на 26ти Септември - вечерна.
Не съм и предполагала, че ще ми е толкова трудно да си намерим агенция ... Ако знаех, щях да започна да търся по-рано.

Говорих с Милена. Доколкото знам и двете са много мили и разбиращи, дано да не е само привидно.

Поздрави,
Райна
« Последна редакция: юни 25, 2009, 19:23:17 от Rachelina » Активен
orisnica
Новак
*

« Отговор #341 -: юни 25, 2009, 21:02:17 »

Аз контактувам със Силвия и тя е много мила и готина,дано и занапред всичко е ОК.
Ние скоро мислим да подпишем договор.Не се притеснявай,надявам се да ти отвърнат,защото след първия разговор по телефона и ние чакахме околко седмица.Ще обменяме опит.
Нашата сватба и тя щеше да е на 26 септември,ама беше заета датата,но ние ще празнуваме в Казанлък  danceg

Активен
Maria_D_V
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #342 -: юни 26, 2009, 10:57:59 »

Здравейте на всички!
Искам да Ви попитам гледала ли е някоя от Вас ритуала със забулването.
Танцьорите, които ще бъдат на нашата сватба ми предложиха ако искам освен ритуала с платното / в ресторанта/ да направим после и забулване. Т.е. след като влезем в ресторанта те да ме забулят с червено було /за кратко/. Казват че било много ефектен ритуал. Обаче аз се чудя дали няма да е малко смешно. Освен това на раменете на младоженеца ще сложат някаква кърпа. Общо взето да е както при нашите баби и прабаби. И после ще ги махнем тези неща от нас.
Обаче никъде не съм го гледала това и незнам дали ще е добре.
Така че ако някоя от Вас го е гледала нека каже дали наистина е добре да се направи.
Мерси предварително thank you

Активен
e_katerina
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #343 -: юни 26, 2009, 11:40:21 »

Здравеите момичета отново, не съм ви писала от много време но не пропуска да прочета нещичко. Да ви се похваля вече си имам рокля и съм много щастлива може ли да ми препоръчате булчински букет, знам че има много вариянти и именно затова не мога да си харесам. Относно последните теми за музиканти и аз си избрах с гайта и мисля че ще е много добре отколкото с кларинет. Бях на една сватба с милото и много навреме преди нашата сватба , понеже гледахме и събирахме материал за нашата. Там също имаше едни танциори а момчето беше невероятно. но нямаxа такова с kърпа и със забулване,и даже си ги наехме. Мен лично не ми харесват тези със забулването понеже ,когато търсихме музиканти и момчето което свири на акордеон също така и танцувал и той ми предложи със забулване и червената курпа, но тези които ги гледахме бяха други и много добре се получи.ще съм с красива рокля и да ми сложат една кърпа на главата и то червена. ужас ами прическата ако ми развалят. не, не мен лично тези другите много ми допаднаха. Моля ви моми4ета кажете ми дали да има жартиер понеже милото не иска да има такива игри. чао за сега ще ви пиша пак но когато се преберем от варна. чао и целувки
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 26, 2009, 13:43:45 »

Аз съм гледала ритуал забулване по варненските сватби, ама тук се използва воала на булката и се имитира, че се бръсне младоженеца, мн е ефектно и збавно, но за това с кърпата и червеното було нищо не знам
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: