Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:42:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135105 пъти)

Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 17, 2009, 10:23:34 »

Slyn4o много ти благодаря, ще се радвам и ако Karamele ми изпратиш контакти на твоя водещ...никога не е излишна алтернативна възможност Wink
velvet, аз бях очарована от управителката на ресторанта... много бизнес, много на място, разбира си от работата и има стил. Останах с впечатление, че трудно би направила компромис с избраната от нея декорация за ресторанта, но аз и не искам допълнителна...така че се разбрахме по този въпрос. Кувертите варират от 35-40лв - аз още не съм избрала менюто и затова не мога да ти кажа конкретна цифра. А в хотела ще настаним поне 35 човека и те ми предложиха цена от 60лв на стая/апартамент. А това е и единственото място, където предложиха подарък - апаратамент за младоженците  danceg  и ние разбира се ще се възползваме!
Ако имаш нужда от повече инфо за хотела...питай...аз нали това го отметнах и сега съм много доволна smile
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юни 17, 2009, 21:10:13 »

ех slyn4o, толкова се радвам че си щастлива пак, ние ти казахме че пак ще грейнеш!!!!! Bravo Bravo Bravo
радвам се много че ни държиш в течение на нещата smile, следя те аз Wink   good
Рошко , благодаря ти!  give_rose Много съм щастлива...  gu6 и влюбена
А ти как си? Бременността напредва? Добре ли си?  pqz
Активен
Rachelina
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #287 -: юни 18, 2009, 10:01:47 »

Здравейте, момичета!
И аз се присъединявам към старозагорските булки smile

Нашата сватба е планирана за 26ти Септември. Вече имаме ресторант и DJ. Имаме трудности с намиране на агенция за украса.. Вече ни отказаха от "Стелина" - имат други 6 сватби в този ден.
Видях, че има мн хубави отзиви от жена на име Лети. Може ли някой, който е ангажиран с нея, да ми изпрати координати? Благодаря предварително  smile

Поздрави и хубав, макар дъждовен четвъртък smile
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 18, 2009, 11:25:59 »

Welcome Привет!!! Честито първо , а относно Лети на лични ще ти пратя телефона й за да се срещнете и да говорите.Няма да съжаляваш тя е страхотна и нещата които прави са уникални!!! Дано е свободна за датата ти.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 18, 2009, 12:02:31 »

Rachelina, добре дошла и много приятни мигове покрай подготовката!

Алекс, аз пак за Сити да те питам... blush Вярно ли е, че разположението на залите било малко кофти? В смисъл, че едната зала била отделена от другата с много колони, които пречели да се вижда? Ако е така, колко голяма е по-голямата, дали би могла да събере 80ина души горе долу? Какви са твоите впечатления? И мерси още веднъж girl_wink
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юни 18, 2009, 15:33:08 »

velvet - аз нали бях на сватба в Сити, незнам за какви зали говориш, но ние бяхме сватба 134 човека в ЕДНА зала -да, има колони, но те са ок, не е нещо че чак нищо да не се вижда, а и съгласи се че този народ не е там на сгледа и няма нужда да е на половин метър от дансинга... поне според мен.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 18, 2009, 19:27:21 »

Рошко, не съм ги виждала аз, просто цитирам моя колежка, която сама започна миналата седмица да ми разправя за някакви зали и как никак не и харесало това че има много колони. Дори незнам дали е вярно, затова исках да питам вас give_rose Най-малкото ще сте добронамерени smile Така че благодаря за успокоителните думи good То е ясно, че ние също ще го посетим някой ден, ама друго си е да сондирам мнения от тук blum
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юни 19, 2009, 07:59:06 »

velvet за колоните... има колони! Но залата наистина е една и според мен в зависимост как ти ще си подредиш масите може да стане много добре с голям дансинг. Ние също сме 80 човека и в момента го мисля кои къде да сложа.
Рошко дай моля те съвет след като си я виждала... в основната зала родата, а в нишата приятелите ...или обратно  Wink ...при нас са 50/50 като бройка, а сватбената маса ще е до прозорците.
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юни 19, 2009, 08:01:55 »

Момичета пропуснах да ви благодаря за контактите...още малко и ще финализирам търсенето на DJ yahoo
 Welcome Rachelina...а ти кой DJ си избра?
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 19, 2009, 08:11:39 »

момичета, точно ви чета за Сити и щях да обеснявам на моя човек за него ресторант. Ние си избрахме Орфей. Когато влязох да го видя бях поразена от трите колони в него. Не знам как ще местим масите и как ще направим така, че хората да са с лице към дансинга.
Мин год в Пловдих пак бяхме на една сватба и вътре три колони.....
Не знам, моята представа явно е голяма зала за баскетбол украсена за сватба, ама няма как да стане. Поне не в БГ  angry
Активен
sun_riZe
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юни 19, 2009, 08:18:43 »

Здравейте момичета! Опитах се чрез форума да проуча какво е мнението по един въпрос, но не намерих инфо. Говорих с братовчедка си , която живее в Италия и тя ми каза, че там хората подписват в гражданското през някой ден от седмицата, а на самия сватбен ден ходят в църквата priest и после в ресторанта. Склонна съм да приема това като вариант, изглежда добре. Най- малкото на нас, младоженците ще ние е по-спокойно, на самия ден ще имаме време достатъчно за всичко- ритуали,студийни снимки, други снимки, няма караме гостите да веднага след гражданското да се втурват към църквата Wink. Абе въобще няма да е така напрегнато и да се претупват нещата. Ще се радвам да споделите и вашето мнение като вече минали по този път, а и такива на които им предстои да го извървят   give_rose.
Активен
orisnica
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #296 -: юни 19, 2009, 09:57:51 »

Здравейте! Аз също съм от Стара Загора и след няколко месеца ще съм булка  blush Чета ви редовно от момента,в който разбрах окончателната дата  smile но едва днес се наканих да пиша и аз.
Искам да ви попитам чували ли сте за сватбена агенция Летен сняг в Стара Загора и някой ползвал ли е техните услуги.Насочили сме се към нея,но не виждам никой да казва нещо за нея.Много ще се радвам,ако пишете.Благодаря предварително и приятен ден на всички  smile
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 19, 2009, 10:07:50 »

Добре дошли на ново присъединилите се булки  tease
За Летен сняг само съм чувала, не знам как работят. Имат сайт, в който има публикувани техни неща. За съжаление повече информация нямам  pardon Ето сайта http://www.letensnqg.com/galeriq.htm

Имам въпрос към тези, които са правили сватбата в хотела на Мините. Как се разпределят масите при сватба от 125 човека(без младоженците)? По колко човека са на маса? Рошко, вие колко бяхте?
Активен
Rachelina
Новак
*

« Отговор #298 -: юни 19, 2009, 10:22:38 »

Момичета пропуснах да ви благодаря за контактите...още малко и ще финализирам търсенето на DJ yahoo
 Welcome Rachelina...а ти кой DJ си избра?

Благодаря, Alexa_Sf! smile

Ние наехме Миро за DJ. Нямахме много избор, защото аз не съм от Стара Загора и нямам много наблюдения от DJs - него ни препоръчаха приятели.

Поздрави smile
Активен
Rachelina
Новак
*

« Отговор #299 -: юни 19, 2009, 10:36:09 »

Добре дошли на ново присъединилите се булки  tease
За Летен сняг само съм чувала, не знам как работят. Имат сайт, в който има публикувани техни неща. За съжаление повече информация нямам  pardon Ето сайта http://www.letensnqg.com/galeriq.htm

Имам въпрос към тези, които са правили сватбата в хотела на Мините. Как се разпределят масите при сватба от 125 човека(без младоженците)? По колко човека са на маса? Рошко, вие колко бяхте?

Здравей, Били!

Ние също ще сме в Мините и сме 130 човека. Все още не са ни дали разпределение на масите - казаха чак септември - 2 седмици преди сватбата.

Относно Летен сняг - аз утре имам среща с тях, защото все още сме в търсене на агенция за украса.

smile
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: