Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:59:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135161 пъти)

Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 15, 2009, 16:41:00 »

mila01 give_rose, на мен първият ми харесва най-много!
А бутониерите защо няма да имат капсулка?
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 15, 2009, 20:31:12 »

Ееее задължително капсулка. Първия е върховен, стига да улучат цветовете. Аз бях избрала едно много особено червено, но букета се оказа от обикновено червено ... риск.
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 15, 2009, 21:20:23 »

И аз май клоня към първия. Няма да има капсулка , защото била голяма и нямало как да се скрие sad
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юни 15, 2009, 22:27:49 »

Мила, и аз най- много харесвам първия- просто е страхотен.
nevVn_Sm, ние като ходихме в Асеновград вече имахме чаши и не съм ги гледала изобщо, сори  pardon
Аз вчера бях на пробен грим при Рене, а днес и не пробна прическа. Лично аз много се харесах и мисля, че ще съм хубава булка  blush
Не знам дали писах преди, но вече имаме и оркестър за извеждането. Също така списъкът с гости е вече готов- 120 човека- поодпаднаха малко и съм по- спокойна, че как щяхме да настаним 150 човека  girl_impossible
Активен
tony_iv
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 15, 2009, 22:55:57 »

ada_83, за повече информация говори със собственичката на магазина, тя е там след 17 - 17:30 ч. има нещо като каталог, но ако и обясниш какво искаш тя има добри идеи, можеш да и занесеш и снимка ако желаеш. Аз така направих, но и показах и как изглежда роклята.
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юни 16, 2009, 08:15:52 »

Мисля, че чашите в Асеновград бяха по 15-16 лв. броя.А чашата за вино 18-20
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 16, 2009, 09:23:14 »

mila01, на МЕН МИ ХАРЕСВА ПЪРВИЯ  букет.  за орхидеиите не се хахвай, че са толкова скъпи. аз тук като си ги купувам в саксия са по 20 паунда и това не са най обикновените.  Лично аз няма дасе хвърлям на скъпе букет предвид факта, че ще мята от ръка на ръка като започнеш хорото водено от кума, после кумата ще го носи до взимането на булката...... МНого било важно да кажете на който ви докосва букета да не пипа цветпвете, защото това водело до допълнителното вехнене. 
Според мен на този ден всички ще гледат вас и за букета няма чак толкова да се вглъбяват.  Бъдете усмихнати и красиви и това ще е достатъчно. Какви ги говоря сега, ама на 15 август друга песен ще пея  Wink
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 16, 2009, 10:14:40 »

Аз ли се бъркам, но мисля ,че букета се използа чак след взимане на булката. Преди да са я взели не се играе с него. Нали все още на са й го подарили, а това си е нейния букет smile
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 16, 2009, 15:21:20 »

като се взимало кума трябвало той да поведе хорото с него букет и след това кумата го носи на булката. поне на мен така ми обясни Лети, ама знам ли...
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 16, 2009, 19:20:14 »

като се взимало кума трябвало той да поведе хорото с него букет и след това кумата го носи на булката. поне на мен така ми обясни Лети, ама знам ли...

И аз така съм чувала. Той букета нали е подарък от кумовете...
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 16, 2009, 20:28:15 »

Здравейте момичета, и аз се включвам към летните булки с почти два месеца време да завърша организацията. Вече капарирахме Сити, избрахме си фотограф и ...до тук. Сега големият проблем е водещият...много ни препоръчаха Веско Василев, но за съжаление е зает ...(до края на годината nea)
Моля ви препоръчайте ми някой друг.....че няма време и вече се притеснявам... thank you
Активен
Slyn4o
Сватбар

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 16, 2009, 21:04:53 »

blum  twohearts Здравейте, момичета!
От влюбеното момиче Гери   Girl_hide
Карамел много сте хубави на новите снимки.  girl_wink
Тони ще качиш ли още от вашата сватба ? И може ли да ми дадеш паролата за да ги разгледам ?  give_rose
Welcome на Alexa_sf от мен - аз препоръчвам Ели и Жоро - ще ти пратя на лични координатите им.
Аз исках да ви споделя, ...че преди няколко дни моето момче ми спомена...думичката "деца" baby_girl
наши деца...И ми стана толкова хубаво. Записах се в темата за "дерзаещите мераклии" - пак..
Дано този път да имам късмет с човека до себе си girl_in_love
« Последна редакция: юни 16, 2009, 21:06:40 от Slyn4o » Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 16, 2009, 21:06:54 »

Привет Алекса!!!! Честито за сватбата !!!Значи нашият Ди Джей беше Жеко Иванов. Страшно доволни сме води невероятно сватбата и е страшен веселяк, няма нищо заучено просто му идва от вътре - веселяк.Всички гости бяха очаровани ако искаш мога на лични да ти пратя номера му да се видите и да говорите.Слънчо благодаря ти!!!! Пожелам ти от все сърце съвсем скоро да тропате хорце и после да чакате бебче!!!
« Последна редакция: юни 16, 2009, 21:44:35 от karamele » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 16, 2009, 21:45:23 »

Алекс, добре дошла и от мен give_rose

Прочетох че сте капарирали Сити...Ами, ще чакам искрените ти впечатления тук, защото и ние се спряхме на този хотел-ресторант. Но при нас има още мноооого време tease
А можеш ли да ми дадеш малко инфо за там, какво сте се уговорили, как ти се струва управителя и самото обслужване, както и някакви цени, ако може разбира се :)Вие ще настанявате ли гости в хотела им, и ако-да, каквае  цената на нощувката? Извини ме за безбройните въпроси...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 17, 2009, 07:45:02 »

ех slyn4o, толкова се радвам че си щастлива пак, ние ти казахме че пак ще грейнеш!!!!! Bravo Bravo Bravo
радвам се много че ни държиш в течение на нещата smile, следя те аз Wink   good
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: