Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 19:45:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135085 пъти)

tony_iv
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юни 06, 2009, 21:54:50 »

Намам все още повечето снимки, но от тези които получих съм качила тортата и още една. Днес си взехме студйните снимки.
Фото Тимпас горещо го препоръчвам за студийни снимки - високо качество и много причлини цени.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юни 07, 2009, 09:45:56 »

Хей, момичета..... Да ви се похваля....  yahoo Дано да не прозвучи много  marionette.......
Исках да ви покажа с моето мило  с какво решихме да сме на сватбата след дълаг спор и уговорки.... smile
Моля, споделете си мнението, ще ми бъде интересно да разбера дали ви харесва или не.... smile

* Изображ.165.jpg (50.3 KB, 640x480 - видяно 342 пъти.)
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юни 07, 2009, 09:51:43 »

Ееееееееее, супер е  good От къде го намерихте? Под наем ли е или на ваши познати?
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юни 07, 2009, 09:59:46 »

На милото на шефа..... Обещал ни е още от както казахме, че ще се женим, но моето мило нещо не го харесваше... мислеше че ще ни се смеят.... Дъщерята на шефа му тази година беше абитюрентка и отиде на бала с него и като видя реакциите на хората и се съгласи с мен  Wink
Сега ходи по разни ретро паради даже спечели миналата седмица  2  first
Дано да не му стане нещо до сватбата, че да се чудим с какво ще сме ....  angry
Аз много му се радвам на мерцедеса, много ме кефи....  yahoo blush
« Последна редакция: юни 07, 2009, 10:01:58 от Elitooo » Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юни 07, 2009, 12:27:53 »

Уаууууу, Ели, страхотна кола!  good
И като и сложите украса ще стане супер! На мен ,лично, много ми харесва идеята за младоженци в ретро автомобил - някак по-различно и интересно е!  Bravo
Тони, честито! Бъдете много щастливи, любов и късмет ви пожелавам и дечица! любов заедно
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юни 07, 2009, 17:01:11 »

момичета веднага да докладвам до къде сме.

Лети се оказа уникална.  Видяхме се с нея в четвъртък и утре отново за да ни даде напечатаните покани. Веднага направи връзка с фотографката и оператора който ще снима сватбата.

Поръчахме тортата в Жанин, (кумска, наша + пастички за гостите) капарирах си роклята в Галината, която се оказа на съседната пресечка от жилището на съпруга ми. 

ааа гледах и букети на пингвините или както му казвате, та общо взето я докарахме до някъде. 
Само не сме решили кои фигурки да купуваме за гостите, но на финала може да вземем от Галината различни фигурки.

Аааа и си купих обувките.

на сватбата ще сме с това чудо въпреки, че имам възможност да си наема бяла или черна лимузина обаче за сега ще сме с този "автобус"  Yes
cadillac escalade

Може да пием кафе във вторник, но вие кажете къде, защото ние летим обратно в сряда. 

Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #216 -: юни 08, 2009, 09:57:12 »

малко  Offtopic  Offtopic  Offtopic ама имам нужда от помощ!

Момичета, ще ми кажете ли дали в Стара Загора има сладкарница, в която да правят хубави торти и да предлагат доставка до дома? Искам да направя изненада на една приятелка, като и изпратя торта с картичка, но незнам дали изобщо ще се получи тая работа, все пак искам да платя предварително, да не се окаже, че приятелката ми трябва да си "плати" тортата, като я доставят  girl_impossible  huhhuh.gif nea Малко озбъркано го написах, но дано сте ме разбрали  give_rose
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юни 08, 2009, 11:12:34 »

Теа, направо сте се справили супер  good За вторник аз съм навита, само кажи кога и къде. Накой друг ще се появи ли?

Milizandra, за съжаление не мога да ти помогна  pardon Нямам представа коя сладкарница може да предлага подобна услуга, но може да им звъниш по телефоните и да питаш. Дано намериш
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юни 08, 2009, 12:13:11 »

Куманови предлагат - сладкарница Рожден ден. но попринцип можеш да почръваш всичко с куриер - спиди отиват и взимат тортата и я носят където си поискаш, струва повечко това обаче от доставката от сладкарницата.
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юни 08, 2009, 14:28:11 »

Теа, направо сте се справили супер  good За вторник аз съм навита, само кажи кога и къде. Накой друг ще се появи ли?

Milizandra, за съжаление не мога да ти помогна  pardon Нямам представа коя сладкарница може да предлага подобна услуга, но може да им звъниш по телефоните и да питаш. Дано намериш

нямам идея за други, ако искаш към 10 докато е още хладно, но къде не знам smile нали много познавам града...
Активен
ПЛАМИ
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юни 08, 2009, 15:37:16 »

Днес ще вземем  студйните снимките,че не бяхме  в BG няколко дни.ще кача снимки когато ми остане време ,обещавам ви...сватбата ни мина страхотно,искаше ми се никога да не свършва тази приказка в която се чувствах като истинска принцеса...
« Последна редакция: юни 08, 2009, 21:26:11 от ПЛАМИ » Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юни 08, 2009, 17:47:46 »

Някой друг за 10 часа утре? Или ако не ви е удобен часа- дайте друг. Аз съм свободна през целия ден. А за мястото, Теди, кажи ти какво знаеш в града
Активен
tony_iv
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юни 08, 2009, 18:27:55 »

Milizandra доставка правят в салкарница Хавай срещу 5 лв. ако е в града, тортите са и супер. Сладкарнчката се намира на ул. М-р Кавалджиев срещу 7 ОУ малко под колелото на стадион Берое.  Попитай ако искаш там. Успех.
Активен
Didona
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #223 -: юни 08, 2009, 22:09:46 »

Момичета, помагайте!!!!!!! Трябва ми гримьор и фризьор в Стара Загора. Много ще съм ви благодарна ако ме насочите към някой, защото аз не съм от Стара Загора и никак не съм наясно.

Здравейте, аз не пиша много, на затова пък от време на време прочитам това - онова  smile Нашата сватба беше на 3 май и съм много доволна от гримьорката ми - Петя. Ето снимки от нашата сватба, да видиш как ме разкраси и ако ти хареса, ще ти дам телефон. И аз и близките ми бяха много очаровани от работата й. Може точно да прецени какво е подходящо за теб. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373987

А за тортата - хвала на сладкарница Неделя. Знаех, че там е скъпо, но има варианти как да почерпиш гостите със страхотна торта и да не ти излезе златна! Всеки каза, че си е изял парчето с удоволствие. Тортата е с млечен крем и не е натрапчиво сладка. Платихме тортите предварително и в определен час и дата те ги доставиха на точен адрес. В тази връзка може би те ще могат да доставят и по домовете като подарък  pardon
« Последна редакция: юни 08, 2009, 22:27:00 от Didona » Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юни 09, 2009, 12:43:35 »

Момичета, имам нужда от спешен съвет!
Сега ще се виждам с един господи, за да говорим за извеждането на булката (оркестъра). Каква е нормалната сума, която трябва да ми иска за трима музиканти. Искам въпросните музиканти да вървят с младоженеца- от тръгването му, през кумовете и до взимането на булката. Миналата година сестра ми прави сватба в Пловдив и и искаха 100 лв, като каза,че това била евтина тарифа. Имайки предвид, че сега цените на всичко са скочили... Дайте ми съвет, моля ви
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: