Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:00:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135167 пъти)

karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: юни 04, 2009, 09:39:11 »

Мила ние имахме познат от който ги поръчахме.Но може да идете до складовете и от там да ги вземете и да се догоорите което ви остане да го върнете и да върнат парите за остатъка.Ние така се бяхме договорили.
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #196 -: юни 04, 2009, 11:03:00 »

Roshko честито и от мен!!!  Bravo Желая ти безпроблемна бременност и здраво бебоче, което винаги да ви радва  Sunshine
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: юни 04, 2009, 12:12:47 »

Мила, аз алкохола и безалкхолното ще си го поръчвам от фирмата в която работя...... Шефовете имат и склад за алкохол и безалкохолно..... И аз така ще се разбера с тях ако остане нещо да го върна....... мога по късно да ти дам и цени ...... girl_wink
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: юни 04, 2009, 13:53:25 »

момичета, в 16 ч имам час с Лети от "Ами Сега" да разгледаме ресторанта в който ще празнуваме сватбеното тържество.  Предвид всички добри думи, които съм прочела от вас за агенцията силно се надявам да успеем да договорим много неща около сватбата за кратко време.

Вчера пробвах и булченска рокля - една.  Общо взето обиколих в родния си град трита магазина.  Влизах и излизах.  Само в последния още с влизането си харесах роклята, която взе че ми "заспа" по размер, дължина, широчина.   Беше толкова неочаквано, че даже не си носих фотоапарата с мен.  Днес ще се опитам да надникна и в магазина за булченски рокли в Стара Загора.  Не знам дали ще ни остане време да обикаляме и за тортата, но съм маркирала тези до Математическата и Ден Рожден в Железник.

Roshko, страхотна новина.  Пожелавам ви здраво бебче. 

Активен
e_katerina
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #199 -: юни 04, 2009, 17:41:52 »

Здравейте момичета отново, Наистина ли Лети от "Ами сега" са толкова готини и си заслужава да ти направят сватбата, много ми ги похвалиха, даже и Вие. Дайте мнение за ДЖ Ники Колев, милото много го иска, но понеже сме ходили на сватби с него и не искам да се повтаря едно и също.

Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: юни 04, 2009, 20:17:51 »

За Лети от Ами Сега мога да изкажа мнение тя не толкова готина да ти направи сватбата - ТЯ Е ПРОСТО УНИКАЛНА И НАИСТИНА ЩЕ НАПРАВИ СВАТБАТА ТИ НЕЗАБРАВИМА!!!! :bravo:А относно това дали да ти направи сватбата ти си решаваш.Но тя и екипа и са хора със страхотен дух, хора които дават всичко от себе си за да задоволят желанието ти и са с една дума за мен ТЕ СА СТРАХОТНИ И УНИКАЛНИ!!!
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: юни 04, 2009, 20:43:09 »

Ееееее, наистина иам минали сватби! Хайде, момичета, давайте снимки, не се бавете, че нямаме търпение вече  tease
За Лети и аз мога да каже само хубави неща, просто е невероятна! Препоръчвам я с две ръце! Страхотна е, просто невероятна!
Теди, ти сега къде си? Дай да пием по кафенце тия дни. А може и една срещичка да си чукнем всички. Накрая ще взема да измисля време и място и- който дойде, че така като се подканяме само няма да стане  pardon
e_katerina, Ники Колев също е супер  good И ние него наехме за DJ. Не знам обаче дали ще си е сменил сценария, мисля че го актуализира поне веднъж годишно, но не съм сигурна  blum
Аз днес взех и шампанското за сватбата. Тези дни мисля да взема и всички останали малки нещица. Ще дам и подаръчетата и чашите с шампанското на Лети за украса. Остават два месеца, а аз все още не съм си избрала фризьор  Oh my ...
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юни 04, 2009, 22:27:11 »

За Лети и аз съм с двете раце.....  chee Ние решихме и тя да ни води сватбата, защото в последните 3-4 години сме били на доста сватби и искахме да е нещо по- различно... Надявам се да мине добре.... danceg danceg danceg

Хайде Плами и tony_iv искаме снимки !!!!!! yahoo
Активен
Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: юни 05, 2009, 19:06:35 »

Момичета, помагайте!!!!!!! Трябва ми гримьор и фризьор в Стара Загора. Много ще съм ви благодарна ако ме насочите към някой, защото аз не съм от Стара Загора и никак не съм наясно.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: юни 05, 2009, 22:44:17 »

Момичета, вярно ли е че таксата за сключване на граждански брак е 160 лева, а ако искаш изнесен - 200? Нещо такова ми казаха на мен. Ако е вярно, ми това са доста пари, как не ги е срам angry Като знам какво представлява ритуала и какво инвестират те в него...Не че няма да ги платим, ама не в това е въпросът beating
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: юни 05, 2009, 23:23:32 »

За съжаление цените са такива, а на всичкото отгоре не предлагат различни варианти за ритуала, а по другите градове предлагат. Аз онзи ден ходих да питам специално за това и жената ми обясни, че тези лелки, които водят ритуала не им се учат нови сценарии  diablo
Maetto, за грим всички препоръчват Рене, а за фризьор- и аз още не съм си избрала
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: юни 06, 2009, 19:42:55 »

Защо тези дни никой не пише? Хайде, активирайте се!!!
Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: юни 06, 2009, 19:56:42 »

Мерси Били, направо ме спасявате с този форум, много е трудно да се уреждат нещата от София.И jeni_candy ми препоръча Рене и ми даде координатите й, за което съм много благодарна.smile.Дококото разбирам тя е и гримьор и фризьор, така ли.
Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юни 06, 2009, 20:36:38 »

Момичета, вярно ли е че таксата за сключване на граждански брак е 160 лева, а ако искаш изнесен - 200? Нещо такова ми казаха на мен. Ако е вярно, ми това са доста пари, как не ги е срам angry Като знам какво представлява ритуала и какво инвестират те в него...Не че няма да ги платим, ама не в това е въпросът beating
На нас ни казаха 100 лв. в ритуалната когато запазвахме час. Аз съм от Варна. Брат ми се жени там преди 2 години. В ритуалната във варна цената тогава беше 180 лв.ако ритуалът е до 16ч, а след това ставаше 360 лв.
Активен
tony_iv
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: юни 06, 2009, 21:47:31 »

Здравейте на всики бъдещи и настоящи булки. Бях на малко сватбено  пътешествие, затова отсътвах.
Сега след като мина големия ден мога да споделя опит за доста неща.
1.фризьорката ми се справи много добре,
2. букетът беше от едно магазичне за цветя срещу сватбен салон галина все още е жив /тук там някое цветче е увяхнало/ и не се разпадна
3. сватбената торта от сладкарница Хавай беше прекрасна на вид и вкус и на много прилична цена.
4. Гражданския ритуал беше изнесен, само една от жените предлага разчупване на ритуала с едни вричания при размяната на халките.
5 И не на последно място управителката на Мериан палас ни помогна много в подготовката. За което и БЛАГОДАРИМ!
Цялата организация беше от нас двамата никой не ни се е месил.

« Последна редакция: юни 06, 2009, 21:59:52 от tony_iv » Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: